1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (90 db lencse)

17 990 Ft
77%
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

hétfő 08.26.

Tisztító
blank

Szállítási késedelem –6.00 és –9.00 közötti dioptriák (erősség) esetén.
Sajnos bizonyos 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism kontaktlencsék gyártását átmenetileg leállította a gyártó. Ez a probléma a –6,00 és –9,00 közötti erősségű lencséket érinti, minden lehetséges cilinder és tengely kombinációban . A termékek szokásos gyártása várhatóan 2019. október végén folytatódik.

Ingyenes kiszállítás erre a termékre
17 990 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism

1 Day Acuvue Moistfor Astigmatism a Johnson & Johnson napi eldobható kontaktlencséje asztigmia korrigálására. A lencsék jellemzője a LACREON™ Technology által képviselt innovatív konstrukció, amely a piacon megtalálható napi eldobható tórikus kontaktlencsék közül a legszélesebb választékot és paraméter skálát kínálja. A gyártó által végzett kutatások szerint a vásárlók 95%-a első próbálkozásra be tudta illeszteni a kontaktlencsét.

A kontaktlencse 30 darabos kiszerelésben is elérhető.

LACREON™ Technology

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism a LACREON™ technológiát használja, amely a lencsében leköti a könnyhöz hasonló, nedvességben gazdag anyagokat. Ez a technológia nedvesen tartja a szemeket, és a nap végéig kényelmes használatot biztosít.

ASD technológia

Az egyedülálló four-zone stabilizációs rendszer hasznosítja a szemhéj természetes nyomását, hogy a lencséket még pislogás közben is a helyükön tartsa. Friss és határozott érzést biztosít egész napra. A 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism garantálja a kényelmet, és ugyanakkor a szemeit védi az erős UV-A és UV-B sugárzástól. A gyártó szerint ezek a tórikus eldobható lencsék blokkolják az UV-B sugárzás 98%-át és az UV-A sugárzás 85%-át. A pozícionáló jel segítségével azonnal megfelelően be fogja tudni illeszteni a kontaktlencsét a szemébe.

Tulajdonságok
Gyártó: Johnson and Johnson
DIA: 14.50
BC: 8.50
Csomag méret: 90 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Oxigénáteresztő képesség: 23,7 Dk/t
Lejárat: több, mint 32 hónap
Víztartalom: 58%
Lencse anyag 2: Etafilcon A
Cylinder extra power: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -9.00-től +4.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Igen

Vélemények (1)

77%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%
Nem értékelt
Tóth Erika

A napi asztigmatizmus kontaktlencse ára és kiszerelése meglepett, mert igen jónak találtam, megrendeltem, és ma reggel hozta a futár. Után kellett rendelni a gyártótól, de emailben értesítettek.

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

Téma

Tóth Erika

A napi asztigmatizmus kontaktlencse ára és kiszerelése meglepett, mert igen jónak találtam, megrendeltem, és ma reggel hozta a futár. Után kellett rendelni a gyártótól, de emailben értesítettek.

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top