1 Day Acuvue TruEye (90 db lencse)

16 980 Ft
80%
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

hétfő 06.17.

Tisztító
blank

Gazdaságos kiszerelés:
1 Day Acuvue TruEye (180 db lencse) - 32270 Ft (spórolt összeg 1690 Ft)

Ingyenes kiszállítás erre a termékre
16 980 Ft
Gazdaságos
alternatíva

TopVue Elite+ minőségi kontaktlencsék a rövid- és távollátás korrekciójára. Ideális aktív életmódúak és azok számára, akik nem szeretnek a lencsetisztítással időzni. Ez a kiszerelés 30 lencsét 90 lencsét.

Ár 13 940 Ft Megtakarítás 3 040 Ft
Gazdaságos
alternatíva
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

1 Day Acuvue TruEye kontaktlencse

1 Day Acuvue TruEye a Johnson & Johnson napi kontaktlencse család terméke, az Acuvue kontaktlencse termékcsoport tagja, és a napi felhasználású kontaktlencse termékek közül az elsők közé tartozik, ami új generációs szilikonnal készült. A Narafilcon A magas oxigén-áteresztő képességének köszönhetően a kontaktlencse viselése sokkal kényelmesebbé vá­lik.

UV-A és UV-B sugárzás elleni védelem

A 1 Day Acuvue TruEye kontaktlencsék kiemelt védelmet nyújtanak az UV-A és az UV-B sugárzás ellen, és ez a termék is rendelkezik pozícionáló jellel, ami megkönnyíti a kontaktlencsék behelyezését.

Felhívjuk figyelmét, hogy a külső dobozon belül 3 doboz kontaktlencse található (30 db lencse/doboz). A gyártó utasítása szerint a 30 darabos dobozok egyesével nem küldhetők vissza csere vagy pénzvisszafizetés igénylésre. Kérjük, győződjön meg arról, hogy helyesen rendelt még a doboz kinyitása ELŐTT.

Tulajdonságok
Gyártó: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Csomag méret: 90 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Oxigénáteresztő képesség: 118 Dk/t
Lejárat: több, mint 32 hónap
Víztartalom: 46%
Dioptria tartomány: -12.00-től +6.00-ig
Lencse anyag 2: Narafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Igen

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (4)

Kérdése van?

Téma

Era

2 nappal később megkaptam a Trueye kontaktlencséket, szállítási díjat nem kellett fizetnem. A barátnőm innen vásárol, és elégedett volt a szolgáltatással, én is kipróbáltam.

Téma

Kertész Fanny

Ezt rendelve ingyenes a kiszállítás és ajándék szemcseppet is kaptam hozzá, azért külön köszönet! Nagyon meg vagyok elégedve. Legközelebb kipróbálom az ajándék szempillaspirált is, remélem lesz még belőle addig :)

Téma

Szentesi Marietta

Nemrég váltottam erre a termékre havi lencséről. Nagy különbségről tudok nyilatkozni a kényelmet és a higiéniát illetően, sokkal egyszerűbb a kezelés és azóta mintha tisztábban látnék, nincs úgy megterhelve a szemem.

Téma

Tóth Béla

Most fedeztem csak fel hogy van nagyobb kiszerelésből is ez a lencse! Így pénzben és időben is jobban megéri, ritkábban kell rendelni.

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top