Acuvue Oasys for Presbyopia (6 db lencse)

13 490 Ft
94%
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

csütörtök 05.23.

Tisztító
blank
Hozzáad
2290 Ft
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
13 490 Ft
Gazdaságos
alternatíva

A szilikon-hidrogél anyag kiváló oxigénáteresztő képességet kölcsönöz a TopVue Air Multifocal kontaktlencséknek, így az atmoszférikus oxigént a mikroszkópikus csatornákon keresztül jut el a szaruhártyához. A kontaktlencsék oxigénáteresztő képessége 104 Dk / t.

Ár 10 340 Ft Megtakarítás 3 150 Ft
Gazdaságos
alternatíva
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

Acuvue Oasys for Presbyopia multifokális kétheti kontaktlencse

Az Acuvue Oasys for Presbyopia a kétheti eldobható kontaktlencsék legújabb generációja a piac vezető gyártójától, a Johnson & Johnson-tól. Az Acuvue Oasys Presbyopiára a kiváló közeli, távoli és a kettő közti látás biztosítására lett kifejlesztve.

Lencsék megerőltető körülményekhez

Az Acuvue Oasys a legmegerőltetőbb körülményekhez lett kifejlesztve. Akár kint tartózkodik száraz környezetben, vagy szezonális allergiában szenved, az Acuvue Oasys for Presbyopia multifokális biztosítja a nedvességet és a kényelmet, amire szüksége van. Fejlett szilikon-hidrogél (Sanofilcon A) anyagának köszönhetően a lencsék különösen magas oxigén áteresztő képességgel rendelkeznek. (147 Dk/t).
Az Acuvue Oasys for Presbyopia tartalmaz egy szabadalmaztatott nedvesítőszert a Johnson & Johnson-tól, az úgynevezett (Hydraclear Plus-t), mely biztosítja a lencsék egész napon át tartó kivételes nedvességét. Emellett rendkívül ellenállóak a lerakodásókkal szemben.

Ideális érzékeny és igénybevett szemekre

Ezek a lencsék ideálisak érzékeny szemű emberek számára, valamint azoknak, akik a napi tevékenységeik során irritációt vagy kényelmetlenséget éreznek szemeikkel kapcsolatban. Ha napi rendszerességel hordja és esténként eltávolítja a lencséket, 14 naponta le kell őket cserélnie. Azonban a magas oxigén áteresztő képességnek köszönhetően lehetőség van kiterjesztett viseletre is (7 nap 6 éjszaka), eltávolítás nélkül. Felhívjuk figyelmét, hogy kiterjesztett viselet előtt szükséges konzultálnia egy szemész szakorvossal.

További előnyök

Az Acuvue Oasys for Presbyopia UV-szűrőkkel rendelkeznek, melyek védenelmet nyújtanak a Nap káros hatásaival szemben. A kontaktlencse piacon az egyik legmagasabb szintű UV-védelmet nyújtják. Emelett a lencsék enyhén színezettek az egyszerű kezelés biztosítása érdekében.

Tulajdonságok
Gyártó: Johnson and Johnson
BC: 8.40
DIA: 14.30
Csomag méret: 6 lencse
Csere ütemterve: 14 nap
Oxigénáteresztő képesség: 147 Dk/t
Lejárat: több, mint 24 hónap
Víztartalom: 38%
Dioptria tartomány: -9.00-től +6.00-ig
Addíció: High (+2.00 - +2.50), Low (+0.75 - +1.25), Mid (+1.50 - +1.75)
Lencse anyag 2: Senofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
UV-szűrő: Igen

Vélemények

94%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

próbalencse vásárlásának lehetősége

Andrea

Tisztelt Hölgyem/Uram, Szeretném megkérdezni, hogy a Acuvue Oasys for Presbyopia lencséből lehet-e vásárolni próbadarabot. Jelenleg Acuvue oasyst használok és ki szeretném próbálni ezt a lencsét. Köszönöm szépen a válaszát. Üdvözlettel, Telek Andrea

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Telek Andrea!

Az Alensa csak teljes dobozokat értékesít, próbalencsét nem. Próbalencséhez optikában tud hozzájutni.

Köszönjük megértését!

Üdvözlettel,

Alensa

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top