A megrendeléseket a lehető leggyorsabban útnak indítjuk! Javasoljuk azonban, hogy előre rendeljen, mert a jelenlegi helyzet miatt a szállítók késhetnek.

Acuvue Oasys with Transitions (6 db lencse)

9 980 Ft
80%
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 04.14.
Hozzáad
1790 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
9 980 Ft
Gazdaságos
alternatíva
Népszerű

TopVue Premium (6 db lencse)

Raktáron
  • Magas oxigénáteresztő képesség
  • Magas víztartalom
  • Pénzvisszafizetési garancia
Aktuális ár: 4 690 Ft
Gazdaságos
alternatíva
Csomagtervek
Ár 11 770 Ft Megtakarítás 600 Ft
Ár 11 920 Ft Megtakarítás 750 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Acuvue Oasys with Transitions (6 db lencse)

A Johnson & Johnson bemutatja – típusát tekintve – az első kétheti Acuvue® Oasys with Transitions™ szilikon-hidrogél lencsét, amely gyorsan és zökkenőmentesen alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz.

A lencse anyaga és különleges tulajdonságai

Ezek a lencsék ugyanabból a jó minőségű Senofilcon A anyagból készülnek, melyet a normál Acuvue Oasys lencsék gyártásához is használnak.

A lencsék el vannak látva a Transitions™ Light Intelligent Technology™-val, amelynek eredményeként reagálnak a környezeti fény változásaira. Ez a fotókróm lencsetechnológia automatikusan aktiválódik, amikor a fényviszonyok változnak, sötétebbé vagy világosabbá teszik a lencsét az aktuális környezetnek megfelelően. A lencsék képesek kevesebb, mint 60 másodperc alatt elsötétülni és kb. 90 másodperc alatt visszahalványodni.

Az Acuvue Oasys with Transitions kontaktlencsék további előnye, hogy képesek kiszűrni a kék fényt, amit a mobiltelefonok, tévék, számítógépek és más mesterséges források bocsátanak ki. A lencsék rendelkeznek UVA és UVB szűrővel is, hogy védjék szemeit a káros napsugarak ellen.

A lencsék enyhe színezettel és egy indikátorral vannak ellátva, így könnyen ellenőrizheti, hogy ki vannak-e fordulva. A gyártó nem ajánlja, hogy ezeket a 14 napos kontaktlencséket kiterjesztetten vagy éjszakai viselet során használja. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz.

Érdekesség

A Johnson & Johnson Vision együttműködött a profi baseball játékossal, Bryce Harper-rel, aki a 2019-es szezon során a Acuvue Oasys with Transitions lencséket viselte. A lencsék jó alkalmazkodóké­pességének köszönhetően, amelyek képesek voltak hatékonyan reagálni a pályán tapasztalható fényviszonyokra, reakciói általánosan gyorsabbak és hatékonyabbak voltak. Lencsékkel kapcsolatos tapasztalatairól egy videóban számolt be.

Tulajdonságok
Gyártó: Johnson and Johnson
BC: 8.40
DIA: 14.00
Csomag méret: 6 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 121 Dk/t
Csere ütemterve: 14 nap
Víztartalom: 38%
Dioptria tartomány: -12.00-től +8.00-ig
Lencse anyag: Senofilcon A
UV-szűrő: Igen

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások

Kérdése van?
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top