Air Optix Night and Day Aqua (3 db lencse)

9 190 Ft
92% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 06.18. Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Hozzáadás a rendeléshez 3 090 Ft
Személyes kollekció - boltok és csomagautomaták (1–2 munkanap) 490 Ft *
DPD - szállító (1–2 munkanap) 790 Ft *
Express One - szállító (1–2 munkanap) 890 Ft *
Magyar Posta - szállító (2–3 munkanap) 990 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
9 190 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Tulajdonságok - Air Optix Night and Day Aqua (3 db lencse)

Gyártó: Alcon
BC: 8.60, 8.40
Csomag méret: 3 lencse
DIA: 13.80
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 175 Dk/t
Víztartalom: 24%
Csere ütemterve: 30 nap
Terméknév: Air Optix Night and Day Aqua
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Lotrafilcon A
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

92%
68 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (16)

Kérdése van?
Bence

10 éve ezt használom, nagyon bevált! Szélsőséges körülmények között is jól teljesít.

Judit Farkas

Nekem nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így nem tudok róla sajnos pozitívat írni.Nagyon érzem azt, hogy a kontaktlencse a szememben van. Idegentestérzésem van és nagyon zavaró, pedig nagyon szerettem volna egy olyan lencsét amiben nyugodtan pihenhetek. :(

Géza

Most kezdtem el a kontakt lencse használatát. ofotértben vizsgáltak vettem is 15 napit.... de most itt szeretnék rendelni. +1.25 , 8.7 a BC és 14.2 az átmérő.. de itt az air optix night and day rendelésnél ezeket nem tudom beállítani. Mi a megoldás?

Válasz info@alensa.hu

Kedves Géza!

A BC és a DIA nem változtatható ezeknél a lencséknél, így kerülnek gyártásra. Kérjük, olyan lencsét rendeljen, aminek adatai megfelelnek az Ön paramétereinek, illetve amiről próbalencse viselése alkalmával kiderült, hogy megfelelő az Ön számára.

Üdvözlettel,

Alensa

Diána Németh

Hogy lehet, hogy más kontaklencse árusító oldalon illetve a gyártó honlapján is ennél a terméknél az oxigén (Dk/t) adatnál más szerepel mint itt? Több oldalon is megnéztem mint említettem és mindenhol 175 Dk/t van írva

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Németh Diána!

A lencsék Dk/t értéke valóban 175. Nálunk a Dk érték van feltüntetve, ami magára az anyagra vonatkozik. A Dk/t érték a lencse oxigénáteresztő-képességét mutatja, a "t" a lencse vastagságára vonatkozik.

Üdvözlettel,

Alensa

Gábor Beke

Már vagy 7 éve csak ezt hordom, azóta változatlanul ez a legjobb kontaktlencse.

Leyer Barna

Tiszteletem ! Szeretném meg kérdezni, hogy én már legalább 2 éve hordok kontaklencsét pontosan nem tudom mióta de nem találkoztam még bc beállításal az pontosan mit jelent ?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Leyer Barna!

A bázisgörbület (base curve - BC) értéke azt mutatja, hogy a lencse milyen mértékben illeszkedik a szaruhártya felületéhez. Kontaktlencse vásárlás előtt kérjük, mindenképp forduljon szemész szakorvoshoz, aki megfelelő eligazítást tud nyújtani Önnek.

Üdvözlettel,

Alensa

TimeaTimea

A legjobb kontaktlencse számomra, de általában várnom kellett, amíg beszerezték. Az alensza csapata azonnal szállította a kontaktlencséket és két napon belül meg is kaptam azokat :)

Viktor

Üdvözlöm! Most szeretnék kontaklencsét használni,eddig szemüveget hordtam. Az lenne a kérdésem,hogy a 3 db-os doboz 3 hónapra vonatkozik? Tehtát 30nap/lencse jól értem?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Viktor!

Az Air Optix Night and Day Aqua havi lencse, ami azt jelenti, hogy egy pár lencse a kibontástól számítva 30 napig használható. A lencséket estére kontaktlencse folyadékba kell helyezni. A lencsék orvosi jóváhagyással akár éjszakára is bent hagyhatóak, de a kibontástól számított 30 napos viselet erre az esetre is vonatkozik. Ebben a kiszerelésben 3 darab lencse található, tehát egy 3 hónapra elegendő adaghoz 2 dobozzal szükséges rendelnie.

Üdvözlettel,

Alensa

Névtelen

Szeretem az Air Optix Night and Day Aqua kontaktlencséket, mert kényelmes viselet. Nem hagyom bent a lencséket egész hónapra, de előfordul, hogy benne alszom, és nincs belőle baj. Az alensa.hu eshop ügyfészolgálata kedves és segítőkész. Az árak barátságosak.

Sanyi

Jó webshop az alensa. Ajánlom őket. S

Teri

Én egy elő Valentin napi tájékoztató e-mailt kaptam , ami pont jókor jött, mert kontaktlencse folyadékot kellett vennem a Night and Day Aqua kontaktlencsék mellé : )

Emil

Guglin találtam az alensa webshopra. Rákerestem az Air Optix Night and Day kontaktlencsére - ezt használom - aztán megrendeltem. Elég olcsó, és a többi webshophoz képest a szállítás is sokkal olcsóbb.

Papp Roli

Raktárról szállítottak, gyorsan megérkezett. Az ár és a 15k forint feletti vásárlással járó ajándék elég jó dolgok.

Mercis

Air Optix Night and Day kontaktlencse olyan olcsó, mintha akcióban v kedvezményesen vásárolnám.

Névtelen

Air Optix Night kontaktlencse jó áron van az alensa webshopban. 3 nappal később hozta a futár.

Evelin

Egy hónapig használható, nem kell kivenni éjszakára, ami nagyon nagy pozitívum számomra, nem irritálja a szemet, kényelmes, és elfogadható az ára, nem túl drága.