Ismételje meg az utolsó megrendelését

Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse)

Központi raktár: több, mint 1000 db
Szavazó ügyfelek: 260
Ár 10 970 Ft / doboz
elsődleges jellemzők

kedd 22.8.

Tisztító
blank
Magyar Posta:
Expressz szállítás:
Átvételi pont:
13000 Ft megrendelés felett:
590 Ft
890 Ft
190 Ft
INGYENES

Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse)

Az Air Optix Night and Day Aqua kontaktlencsék egy hónapos viselési időre vannak tervezve, és a lencséket éjszaka ki kell venni a szemekből. Habár ezek a lencsék kiterjesztett viselésre is alkalmasak, kérjük erről az opcióról konzultáljon az orvosával. Ha az orvosa beleegyezik a kiterjesztett kontaktlencse viseletbe, akkor a lencsét 30 nap és 29 éjjel, akár éjszaka is viselheti.

Szemészek, optikusok és specialisták között elterjedt vélemény, hogy a kiterjesztett viselet nem a legjobb megoldás a kontaktlencsék használatára. A kiterjesztett kontaktlencse viseletet a szakértők szerint 5 napos periódusokban ajánlott alkalmazni.

Az Air Optix Night and Day Aqua kontaktlencsék magas oxigénáteresztő képessége kiemelkedő, ettől válik a lencse a kiterjesztett viselet biztonságos eszközévé.

Az Air Optix Night and Day lencsék kétségtelenül a legjobb minőségű kontaktlencsék. . Ezeket a lencséket nagyon kis átmérővel (DIA = 13.8 mm) lehet megvásárloni, tehát a vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy a lencse minden paramétere megfelelő lesz Önnek. 

Tulajdonságok

Erősség: -10.00-től +6.00-ig
Lejárati idő: több, mint 32 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Anyag: Lotrafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Víztartalom: 24%
Oxigén permeabilitás: 140 Dk
DIA: 13.8
UV szűrő: Nem
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
Gyártó : Alcon (Ciba Vision)
BC: 8.4 és 8.6

Ossza meg tapasztalatait ezzel a termékkel kapcsolatban.

Megjegyzés hozzáadása

 • Tamás Zelinkó

  A legjobb lencse amit piacra dobdtak idáig Gratulálok!

  Megjegyzés hozzáadva 11.04.2017
 • Viktória

  Véletlenül rossz kontaktlencsét rendeltem. Szerencsére a doboz bontatlan volt, így ki tudták cserélni. Nagyon korrektek voltam, személyesen bevihettem Pesten az átvételi pontra és egy egy héten belül már meg is jött a kellő kontaktlencse. Köszönöm az ügyintézést.

  Megjegyzés hozzáadva 07.11.2016
 • Mackle

  Üdv. Ebből a lencséből sosem lesz 14,4 mm-es átmérőjű? :/ Bármilyen más lencse, ami nagyobb átmérővel is készül és éjjelnappali ugyanígy, hogy nem kell kivenni mindig, van még ilyen lencse?

  Megjegyzés hozzáadva 04.09.2016
 • info@alensa.hu

  Üdvözlöm,
  Kiterjeszett éjszakai viseletre alkalmas kontaktlencsék közül a Biofinity-t ajánlom. Sajnos az átmérője ennek is kicsi, de a Air Optix Night and Day Aqua-nál nagyobb (DIA 14.00).
  Biofinity kontaktlencse
  Az új kontaktlencse rendelése előtt kérem mindenképpen konzultáljon szemészorvosával, vagy optikussal.
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 05.09.2016
 • Sándor

  Túrázásokhoz kerestem olyan kontaktlencsét, amit nem kell kivenni. A szemészem ajánlotta ez a márkát és nagyszerűen bevált.

  Megjegyzés hozzáadva 29.08.2016
 • info@alensa.hu

  Kedves Sándor,
  Köszönjük, hogy megosztotta tapasztalatait az Air Optix kontaktlencsével kapcsolatban.
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 29.08.2016
 • Petra

  Évek óta használom, maximálisan meg vagyok elégedve vele. Egész napos kényelmet nyújt. Interneten még sose rendeltem, szeretnék belekezdeni, de rögtön első kérdésem lenne, hogy látom ki lehet választani, mindkét szemre a dioptriát, az a hat darabon belüli felosztás? Tisztelettel: H. Petra

  Megjegyzés hozzáadva 29.02.2016
 • info@alensa.hu

  Tisztelt H.Petra!

  Köszönöm a kérdését. A online megrendelt kontaktlencsék egy doboz egységben kerülnek értékesítésre, ami azt jelenti, hogy a doboz kontaktlencséhez tartozó paraméterek egy dobozra vonatkoznak, annak tartalmát megbontani nem lehet. Ha egy dobozban 6 darab kontaktlencse van (legyen az havi vagy kétheti kontaktlencse), az a 6 mind ugyanzzal a paraméterrel fog értékesítésre kerülni. A másik szem paramétereire másik dobozt kell rendelni. Remélem, hogy nem értettem félre a kérdését, és válaszom megfelelő volt.

  A továbbiakban is állok rendelkezésre. Üdv: Miklós info@alensa.hu

  Megjegyzés hozzáadva 01.03.2016
 • Erzsi

  Ez egy szuper éjszaka is viselhető kontaktlencse, amit az optikusom javasolt. Az lenne a kérdésem hogy mit tudnának még ajánlani ebben a kategóriában? Köszönettel

  Megjegyzés hozzáadva 24.02.2016
 • info@alensa.hu

  Az alensa.hu által forgalmazott kiterjesztett viselésű kontaktlencséket (éjjel-nappal hordható kontaktlencse) itt találhatja meg: http://www.alensa.hu/…lencsek.html, de sajnos mi nem fogunk tudni ajánlani. (Az ügyfélszolgálat munkatársai nem optikusok, és ennek tetejébe láttatlanul még annyire sem fogunk ajánlatot tenni. Kérem forduljon optikusához.

  Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 25.02.2016
 • Ernő

  Az arukeresőn láttam a külföldi részben az alensa.hu-t. Több helyen érdeklődtem, mert 4 hétre ígérték a szállítást, és olyan is volt, hogy a levelemre nem válaszoltak az eshopból. Ahhoz képest, hogy Csehországból szállít az alensa 2 nap alatt Pesten volt a kontaktlencsém.

  Megjegyzés hozzáadva 17.02.2016
 • Nándi

  Az alensa.hu pozitívuma az, hogy Air Optix Night Day Aqua lencséket mindig szállítani tudja. Nem kell heteket várnom.

  Megjegyzés hozzáadva 10.02.2016
 • Barbi

  A futáron kívül, nincs véletlenül lehetőség postai átvételre?

  Megjegyzés hozzáadva 03.02.2016
 • info@alensa.hu

  Üdv!

  Azon dolgozunk éppen, hogy a megrendeléseket a Magyar Posta is kézbesíthesse. Bővebb információt az alensa webshop Facebook oldalán fog olvasni, vagy amint esedékes, akkor az aktuális hírlevelünkben.

  Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 04.02.2016
 • Péter

  Kiváló termék, csak ajánlani tudom!

  Megjegyzés hozzáadva 28.07.2015
 • Szikora Ákos

  Az olcsóbbat.hu-n kerestem a lencsét, és szinte csak az Alensa volt fent. Az optikákban többet kellett volna várnom a lencsékre. 2 nap alatt meghozta a futár. Köszönöm

  Megjegyzés hozzáadva 20.04.2015

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google