Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse)
Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse) - Alcon
Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse) Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse) Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse) Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse)

Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse)

10 970 Ft
elsődleges jellemzők

kedd 23.1.

Tisztító
blank
10 970 Ft
Tegye a kosárba

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Trans-o-flex
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
 
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia több információ
Nincs szükség receptre
Timi

Tisztelt Címzett! A 6 db/ doboz az 3 havi adagot jelent? Köszönöm, B. Timi

info@alensa.hu

Tisztelt Timi!

Abban az esetben, ha mindkét szeme egyforma dioptriájú, a 6 db lencse/doboz 3 hónapig elegendő. Ha különböző dioptriával rendelkeznek a szemei, akkor 2 dobozzal szükséges rendelnie, és úgy 6 hónapra elegek a lencsék. (Ez a lencse 3 darabos kiszerelésben is elérhető.)

Üdvözlettel,

Alensa

Dobi Mercédesz

Tisztelt ügyfelszolgalat! Ha mégis kivenném a lencsét a 30 napon belül akkor ki kell dobni vagy ez is tárolható folyadékban? Koszonettel

info@alensa.hu

Tisztelt Dobi Mercédesz!

Ez egy havi hordású lencse, tehát nyugodtan akár napi szinten is kiveheti és tárolhatja folyadékban éjszakára. A kiterjesztett viselet csak egy opció, amit szemorvosnak jóvá kell hagynia. Ha ilyen módon hordja a lencsét, akkor is nyugodtan kiveheti a 30 napon belül és tárolhatja folyadékban.

Üdvözlettel,

Alensa

Tamás Zelinkó

A legjobb lencse amit piacra dobdtak idáig Gratulálok!

Viktória

Véletlenül rossz kontaktlencsét rendeltem. Szerencsére a doboz bontatlan volt, így ki tudták cserélni. Nagyon korrektek voltam, személyesen bevihettem Pesten az átvételi pontra és egy egy héten belül már meg is jött a kellő kontaktlencse. Köszönöm az ügyintézést.

Mackle

Üdv. Ebből a lencséből sosem lesz 14,4 mm-es átmérőjű? :/ Bármilyen más lencse, ami nagyobb átmérővel is készül és éjjelnappali ugyanígy, hogy nem kell kivenni mindig, van még ilyen lencse?

info@alensa.hu

Üdvözlöm,
Kiterjeszett éjszakai viseletre alkalmas kontaktlencsék közül a Biofinity-t ajánlom. Sajnos az átmérője ennek is kicsi, de a Air Optix Night and Day Aqua-nál nagyobb (DIA 14.00).
Biofinity kontaktlencse
Az új kontaktlencse rendelése előtt kérem mindenképpen konzultáljon szemészorvosával, vagy optikussal.
Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

Sándor

Túrázásokhoz kerestem olyan kontaktlencsét, amit nem kell kivenni. A szemészem ajánlotta ez a márkát és nagyszerűen bevált.

info@alensa.hu

Kedves Sándor,
Köszönjük, hogy megosztotta tapasztalatait az Air Optix kontaktlencsével kapcsolatban.
Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

Petra

Évek óta használom, maximálisan meg vagyok elégedve vele. Egész napos kényelmet nyújt. Interneten még sose rendeltem, szeretnék belekezdeni, de rögtön első kérdésem lenne, hogy látom ki lehet választani, mindkét szemre a dioptriát, az a hat darabon belüli felosztás? Tisztelettel: H. Petra

info@alensa.hu

Tisztelt H.Petra!

Köszönöm a kérdését. A online megrendelt kontaktlencsék egy doboz egységben kerülnek értékesítésre, ami azt jelenti, hogy a doboz kontaktlencséhez tartozó paraméterek egy dobozra vonatkoznak, annak tartalmát megbontani nem lehet. Ha egy dobozban 6 darab kontaktlencse van (legyen az havi vagy kétheti kontaktlencse), az a 6 mind ugyanzzal a paraméterrel fog értékesítésre kerülni. A másik szem paramétereire másik dobozt kell rendelni. Remélem, hogy nem értettem félre a kérdését, és válaszom megfelelő volt.

A továbbiakban is állok rendelkezésre. Üdv: Miklós info@alensa.hu

Erzsi

Ez egy szuper éjszaka is viselhető kontaktlencse, amit az optikusom javasolt. Az lenne a kérdésem hogy mit tudnának még ajánlani ebben a kategóriában? Köszönettel

info@alensa.hu

Az alensa.hu által forgalmazott kiterjesztett viselésű kontaktlencséket (éjjel-nappal hordható kontaktlencse) itt találhatja meg: http://www.alensa.hu/…lencsek.html, de sajnos mi nem fogunk tudni ajánlani. (Az ügyfélszolgálat munkatársai nem optikusok, és ennek tetejébe láttatlanul még annyire sem fogunk ajánlatot tenni. Kérem forduljon optikusához.

Miklós

Ernő

Az arukeresőn láttam a külföldi részben az alensa.hu-t. Több helyen érdeklődtem, mert 4 hétre ígérték a szállítást, és olyan is volt, hogy a levelemre nem válaszoltak az eshopból. Ahhoz képest, hogy Csehországból szállít az alensa 2 nap alatt Pesten volt a kontaktlencsém.

Nándi

Az alensa.hu pozitívuma az, hogy Air Optix Night Day Aqua lencséket mindig szállítani tudja. Nem kell heteket várnom.

Barbi

A futáron kívül, nincs véletlenül lehetőség postai átvételre?

info@alensa.hu

Üdv!

Azon dolgozunk éppen, hogy a megrendeléseket a Magyar Posta is kézbesíthesse. Bővebb információt az alensa webshop Facebook oldalán fog olvasni, vagy amint esedékes, akkor az aktuális hírlevelünkben.

Miklós

Péter

Kiváló termék, csak ajánlani tudom!

Szikora Ákos

Az olcsóbbat.hu-n kerestem a lencsét, és szinte csak az Alensa volt fent. Az optikákban többet kellett volna várnom a lencsékre. 2 nap alatt meghozta a futár. Köszönöm

Értékelje a terméket

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

Csomagtervek
835 AP-1 Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse) + 360… Ár 12 660 Ft Megtakarítás 600 Ft Megnézem
836 AP-2 Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse) + 400… Ár 12 810 Ft Megtakarítás 750 Ft Megnézem

Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse)

Az Air Optix Night and Day Aqua kontaktlencsék egy hónapos viselési időre vannak tervezve, és a lencséket éjszaka ki kell venni a szemekből. Habár ezek a lencsék kiterjesztett viselésre is alkalmasak, kérjük erről az opcióról konzultáljon az orvosával. Ha az orvosa beleegyezik a kiterjesztett kontaktlencse viseletbe, akkor a lencsét 30 nap és 29 éjjel, akár éjszaka is viselheti.

Szemészek, optikusok és specialisták között elterjedt vélemény, hogy a kiterjesztett viselet nem a legjobb megoldás a kontaktlencsék használatára. A kiterjesztett kontaktlencse viseletet a szakértők szerint 5 napos periódusokban ajánlott alkalmazni.

Az Air Optix Night and Day Aqua kontaktlencsék magas oxigénáteresztő képessége kiemelkedő, ettől válik a lencse a kiterjesztett viselet biztonságos eszközévé.

Az Air Optix Night and Day lencsék kétségtelenül a legjobb minőségű kontaktlencsék. . Ezeket a lencséket nagyon kis átmérővel (DIA = 13.8 mm) lehet megvásárloni, tehát a vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy a lencse minden paramétere megfelelő lesz Önnek. 

Tulajdonságok
Erősség: -10.00-től +6.00-ig
Lejárati idő: több, mint 32 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Anyag: Lotrafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Víztartalom: 24%
Oxigén permeabilitás: 140 Dk
DIA: 13.8
UV szűrő: Nem
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
Gyártó : Alcon (Ciba Vision)
BC: 8.4 és 8.6
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna
Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse)

Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse)

Air Optix Night and Day Aqua (6 db lencse)

10 970 Ft Központi raktár több, mint 1000 db