Air Optix plus HydraGlyde (3 db lencse)

4 990 Ft
94% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 10.22. Stock day info: Tomorrow 22. október Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...
Raktáron
Hozzáadás a rendeléshez
1 790 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
4 990 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Air Optix Plus HydraGlyde kontaktlencse

Az Air Optix Plus HydraGlyde (3 lencse) az Air Optix Aqua sikeres utódja, amely jobb tulajdonságokkal, fokozott kényelemmel és új HydraGlyde Moisture Matrix technológiával rendelkezik.

Fedezze fel most az Air Optix plus HydraGlyde legfontosabb jellemzőit:

• Szélesebb dioptriatartomány (-12.00 és +8.00 között)

• HydraGlyde Moisture Matrix technológia, amely hosszabb nedvességet biztosít

• SmartShield ™ technológia, amely biztosítja a lerakódás ellenállást

• Megnövelt komfortérzet

• 5x nagyobb oxigén átvitel, mint a hagyományos, lágy kontaktlencséknél, az egészséges szemek érdekében

Fontos tudni, hogy az Air Optix Aqua és az Air Optix Plus HydraGlyde közötti váltáskor nincs szükség új receptre.

Tulajdonságok
Gyártó: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 3 lencse
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 138 Dk/t
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 33%
Terméknév: Air Optix plus HydraGlyde
Dioptria tartomány: -12.00-től +8.00-ig
Lencse anyag: Lotrafilcon B
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen

Vélemények

94%
196 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (9)

Kérdése van?

Norbert Apjok

Amióta forgalomban van ezt a lencsét használom, abszolút kényelmes a viselése. Elaludni nem érdemes benne, se műkönnyekkel kísérletezni, hogy majd úgy jó lesz utána.. Megfelelő tisztító - ápoló folyadékkal kiváló a lencse funkciója minden szempontból.

Orsi

Tisztelt Alensa! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha én eddig Biofinity kontaktlencsét használtam, aminek az átmérője 14, az Air Optix plus HydraGlyde-nak pedig 14,2 akkor nekem nem lenne jó ez a fajta kontaktlencse?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

A DIA értéke a kontaktlencse átmérőjét jelöli, tehát a látást nem befolyásolja, azonban a méretbeli különbség okozhat kényelmi eltérést. Ha van rá lehetősége, kérjen szemészétől az újonnan kiválasztott kontaktlencse méretének megfelelő próbalencsét, hogy kipróbálja, megfelel-e az új méret, azonban a kisebb eltérések általában nem okoznak problémát a viselő számára.

Ági

Érdeklődni szeretnék a kontaktlencse rendelés kapcsán. A dioptria szám mellett egyéb adatokat nem lehet módosítani? Görbület, cilinderre gondolok. Mert a megadott paraméterekkel nem felelnek meg nekem sajnos.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A görbület és a tengely a gyártó által meghatározott méretben készülnek. Sajnos a legtöbb lencsénél, pár termék kivételével annak méretét nem lehet változtatni. A cilinderrel csak a tórikus lencsék rendelkeznek. Az Ön által kiválasztott Air Optix plus HydraGlyde egy szférikus lencse. Ha Önnek tórikus lencsét ajánlott szemésze, ez a lencse Önnek nem lesz megfelelő. Kérje orvosát, hogy ajánljon egy konkrét terméket tórikus lencsére vonatkozva.

Kis Piroska

Szükséges-e a napi tenyérben, újbeggyel történő tisztítás ezeknél a lencséknél?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Kis Piroska!

Köszönjük kérdését! A gyártó nem jelezte, hogy ennél a lencsénél az említett, napi tisztítási folyamat elhagyható lenne, ezrét a lencsék megfelelő ápolásához a napi tisztítás elengedhetetlen.

Üdvözlettel,

Alensa

Anita

Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e az Air Optix plus HydraGlyde kontaktlencsére váltanom, ha idáig évek óta a bionfinty kontaklencsét használtam? Vagy inkább ne kísérletezzen az ember, ha a régebbi termék is nagyjából bevált? Köszönöm a választ!

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Anita!

Kérjük erről konzultáljon szemész szakorvosával, hiszen ő tud Önnek megfelelő tanácsot adni, valamint próbalencsét biztosítani.

Üdvözlettel,

Alensa

Anita

Most próbáltam ki eddig az Aqua-t használtam, sokkal komfortosabb viselni a nap végére sem lesz száraz a szemem, örülök hogy rátaláltam.

Evelin

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen fajta kontaktlencse ápoló folyadék a legmegfelelőbb az Air Optix plus HydraGlyde kontaktlencséhez?

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Evelin!

A kínálatunkban található összes kontaktlencse folyadék használható lágy típusú kontaktlencsékhez, így az Air Optix HydraGlyde-hoz is.

Üdvözlettel,

Alensa

Tamás Szűcs

A kérdésem az lenne, hogy lehet-e hyaluronsav bázisú szemcseppet használni az air optix plus hydraglyde kontaktlencse viselésekor?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Szűcs Tamás!

A hyaluronsav tartalom nem kizáró ok, azonban kérjük, a szemcsepp betegtájékozta­tójában a kontaktlencsével való használatra vonatkozó utasításokra hagyatkozzon!

Üdvözlettel,

Alensa

Katalin Bogdán

Eddig is ez a gyártó volt a kedvenc, így minden további nélkül mertem kipróbálni az új kontaktlencséjüket. Azt kell mondjam, hogy ez lett számomra a legjobb kontaktlencse amit használtam. Nem szúr a szemem, nem szárítja, ha fenn marad míg alszom, sem válik kényelmetlenné. Szóval bátran ajánlom. :)