Air Optix plus HydraGlyde (3 db lencse)

5 190 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma szerda 05.29. Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Hozzáadás a rendeléshez 3 090 Ft 2 490 Ft
Csomagpontok (1–2 munkanap) 490 Ft *
DPD (1–2 munkanap) 790 Ft *
Express One (1–2 munkanap) 890 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 990 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
5 190 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Tulajdonságok - Air Optix plus HydraGlyde (3 db lencse)

Gyártó: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 3 lencse
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 138 Dk/t
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 33%
Terméknév: Air Optix plus HydraGlyde
Dioptria tartomány: -12.00-től +8.00-ig
Lencse anyag: Lotrafilcon B
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

100%
204 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (9)

Kérdése van?
Norbert Apjok

Amióta forgalomban van ezt a lencsét használom, abszolút kényelmes a viselése. Elaludni nem érdemes benne, se műkönnyekkel kísérletezni, hogy majd úgy jó lesz utána.. Megfelelő tisztító - ápoló folyadékkal kiváló a lencse funkciója minden szempontból.

Orsi

Tisztelt Alensa! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha én eddig Biofinity kontaktlencsét használtam, aminek az átmérője 14, az Air Optix plus HydraGlyde-nak pedig 14,2 akkor nekem nem lenne jó ez a fajta kontaktlencse?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

A DIA értéke a kontaktlencse átmérőjét jelöli, tehát a látást nem befolyásolja, azonban a méretbeli különbség okozhat kényelmi eltérést. Ha van rá lehetősége, kérjen szemészétől az újonnan kiválasztott kontaktlencse méretének megfelelő próbalencsét, hogy kipróbálja, megfelel-e az új méret, azonban a kisebb eltérések általában nem okoznak problémát a viselő számára.

Ági

Érdeklődni szeretnék a kontaktlencse rendelés kapcsán. A dioptria szám mellett egyéb adatokat nem lehet módosítani? Görbület, cilinderre gondolok. Mert a megadott paraméterekkel nem felelnek meg nekem sajnos.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A görbület és a tengely a gyártó által meghatározott méretben készülnek. Sajnos a legtöbb lencsénél, pár termék kivételével annak méretét nem lehet változtatni. A cilinderrel csak a tórikus lencsék rendelkeznek. Az Ön által kiválasztott Air Optix plus HydraGlyde egy szférikus lencse. Ha Önnek tórikus lencsét ajánlott szemésze, ez a lencse Önnek nem lesz megfelelő. Kérje orvosát, hogy ajánljon egy konkrét terméket tórikus lencsére vonatkozva.

Kis Piroska

Szükséges-e a napi tenyérben, újbeggyel történő tisztítás ezeknél a lencséknél?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Kis Piroska!

Köszönjük kérdését! A gyártó nem jelezte, hogy ennél a lencsénél az említett, napi tisztítási folyamat elhagyható lenne, ezrét a lencsék megfelelő ápolásához a napi tisztítás elengedhetetlen.

Üdvözlettel,

Alensa

Anita

Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e az Air Optix plus HydraGlyde kontaktlencsére váltanom, ha idáig évek óta a bionfinty kontaklencsét használtam? Vagy inkább ne kísérletezzen az ember, ha a régebbi termék is nagyjából bevált? Köszönöm a választ!

Válasz info@alensa.hu

Kedves Anita!

Kérjük erről konzultáljon szemész szakorvosával, hiszen ő tud Önnek megfelelő tanácsot adni, valamint próbalencsét biztosítani.

Üdvözlettel,

Alensa

Anita

Most próbáltam ki eddig az Aqua-t használtam, sokkal komfortosabb viselni a nap végére sem lesz száraz a szemem, örülök hogy rátaláltam.

Evelin

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen fajta kontaktlencse ápoló folyadék a legmegfelelőbb az Air Optix plus HydraGlyde kontaktlencséhez?

Válasz info@alensa.hu

Kedves Evelin!

A kínálatunkban található összes kontaktlencse folyadék használható lágy típusú kontaktlencsékhez, így az Air Optix HydraGlyde-hoz is.

Üdvözlettel,

Alensa

Tamás Szűcs

A kérdésem az lenne, hogy lehet-e hyaluronsav bázisú szemcseppet használni az air optix plus hydraglyde kontaktlencse viselésekor?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Szűcs Tamás!

A hyaluronsav tartalom nem kizáró ok, azonban kérjük, a szemcsepp betegtájékozta­tójában a kontaktlencsével való használatra vonatkozó utasításokra hagyatkozzon!

Üdvözlettel,

Alensa

Katalin Bogdán

Eddig is ez a gyártó volt a kedvenc, így minden további nélkül mertem kipróbálni az új kontaktlencséjüket. Azt kell mondjam, hogy ez lett számomra a legjobb kontaktlencse amit használtam. Nem szúr a szemem, nem szárítja, ha fenn marad míg alszom, sem válik kényelmetlenné. Szóval bátran ajánlom. :)