Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 db lencse)

6 790 Ft
100%
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 03.01. hétfő 03.01. Jellemzők kiválasztása ...
Hozzáadás a rendeléshez
1790 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
6 790 Ft
Csomagtervek
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism havi, tórikus kontaktlencse

Ezek a havi kontaktlencsék szilikon-hidrogél anyagból készülnek, és az asztigmatizmust hozzáadott cilinderrel és tengellyel korrigálják . Az Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism nagyon magas oxigénáteresztő képességgel rendelkezik, anyaga pedig a könnyű kezelés érdekében enyhén kék árnyalatúra színezett.

A kontaktlencsék kialakítása biztosítja a kényelmes illeszkedést és a szemben való stabilitást. Ez megakadályozza a lencsék nem kívánatos elfordulását, meggátolva a látás minőségének gyengítését. Biztos lehet benne, hogy a látásod éles és tiszta marad a nap folyamán. Ez a csomag 3 darab lencsét tartalmaz.

Az Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism havi lencsék kiterjesztett viseletét a terméket gyártó Alcon jóváhagyta. A lencsék kiterjesztett viselete előtt azonban kérjük, hogy mindenképpen konzultáljon szemész szakemberével.

Fejlett technológia

Az Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism tórikus lencséket két innovatív technológiával is kezelték. A HydraGlyde® Moisture Matrix technológia nedvesen tartja a lencséket, hogy azok kényelmesek legyenek. A technológia megakadályozza a lencsék kiszáradását. A második pedig a SmartShield ™ Technology. Utóbbi segít létrehozni egy védőréteget a lencséken, hogy az anyag tiszta maradjon. Ez jelentősen csökkenti a lencsén lévő szennyeződések és lerakódások százalékos arányát.

Tulajdonságok
Gyártó: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.70
Csomag méret: 3 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 108 Dk/t
Lejárat: több, mint 12 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 33%
Terméknév: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Lotrafilcon B
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen

Vélemények (1)

100%
1x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%
100%

Nagyon kényelmes lencse. A sima Air Optix for Astigmatism-ról váltottam erre a típusra. Mivel ez egy nedvesítő réteggel rendelkezik, kevésbé szárad ki a szem, folyton éles képet ad. Amire figyelni kell, hogy ennek a lencsének elvékonyítottak a szélei, ezért tároláskor mindig jól el kell lepje a tárolófolyadék és nem tapadhat a tok oldalához (különben ott kiszárad). Behelyezéskor pedig óvatosan kell fogni. Ha ezeket betartjuk, akkor sokáig és kényelmesen viselhetjük. Amíg erre nem figyeltem, sajnos több lencsém is beszakadt.

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

Téma

Anita Kériné Borsodi

Üdv!Érdeklődni szeretnék az Air optix plus hydraglyde for astigmatism tórikus kontakt lencse felől mennyiben másabb mint az air optix for astigmatism?Mik a pozitív negatív tapasztalatok róla.Az utóbbiról olvastam,de a másikról nem,Szeretnék vásárolni de érdekelne mások tapasztalata a termékkel kapcsolatba. Köszönöm előre is !

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Kériné Borsodi Anita!

A termékkel kapcsolatban még nem érkezett visszajelzés a 3 és 6 darabos kiszerelés oldalán sem. A 2 termék sok tulajdonságában nagyon hasonló, illetve egyező. A HydraGlyde változattal kapcsolatban a gyártó a következő információkat hangsúlyozza, jellemezve a gyártási technológiákat:

„Az Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism tórikus lencséket két innovatív technológiával is kezelték. A HydraGlyde® Moisture Matrix technológia nedvesen tartja a lencséket, hogy azok kényelmesek legyenek. A technológia megakadályozza a lencsék kiszáradását. A második pedig a SmartShield ™ Technology. Utóbbi segít létrehozni egy védőréteget a lencséken, hogy az anyag tiszta maradjon. Ez jelentősen csökkenti a lencsén lévő szennyeződések és lerakódások százalékos arányát.“

Üdvözlettel, Alensa

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one dpd Zásilkovna