Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 db lencse)

7 690 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 10.03. Jellemzők kiválasztása ...
Hozzáadás a rendeléshez 3 090 Ft 2 490 Ft
Személyes átvétel (1–2 munkanap) 490 Ft *
Express One (1–2 munkanap) 790 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 790 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
7 690 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 830 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Tulajdonságok - Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 db lencse)

Gyártó: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.70
Csomag méret: 3 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 108 Dk/t
Lejárat: több, mint 12 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 33%
Terméknév: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Lotrafilcon B
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

100%
114 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (3)

Kérdése van?
Bálint Csima

Üdvözlöm! Először rendelnék ilyen típust. Ugyanakkor a leírásban havi lencseként van számon tartva. Mégis 3db van belőle. Vagyis 3 honapra elegendő, vagy hogy kell ezt értelmezni? Köszönöm!

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

A terméket havonta kell cserélnie napi tisztítás mellett. A dovoz 3 darab havi lencsét tartalmaz. Remélem, hogy segítettem az információval.

Renáta

Nagyon kényelmes lencse. A sima Air Optix for Astigmatism-ról váltottam erre a típusra. Mivel ez egy nedvesítő réteggel rendelkezik, kevésbé szárad ki a szem, folyton éles képet ad. Amire figyelni kell, hogy ennek a lencsének elvékonyítottak a szélei, ezért tároláskor mindig jól el kell lepje a tárolófolyadék és nem tapadhat a tok oldalához (különben ott kiszárad). Behelyezéskor pedig óvatosan kell fogni. Ha ezeket betartjuk, akkor sokáig és kényelmesen viselhetjük. Amíg erre nem figyeltem, sajnos több lencsém is beszakadt.

Anita Kériné Borsodi

Üdv!Érdeklődni szeretnék az Air optix plus hydraglyde for astigmatism tórikus kontakt lencse felől mennyiben másabb mint az air optix for astigmatism?Mik a pozitív negatív tapasztalatok róla.Az utóbbiról olvastam,de a másikról nem,Szeretnék vásárolni de érdekelne mások tapasztalata a termékkel kapcsolatba. Köszönöm előre is !

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Kériné Borsodi Anita!

A termékkel kapcsolatban még nem érkezett visszajelzés a 3 és 6 darabos kiszerelés oldalán sem. A 2 termék sok tulajdonságában nagyon hasonló, illetve egyező. A HydraGlyde változattal kapcsolatban a gyártó a következő információkat hangsúlyozza, jellemezve a gyártási technológiákat:

"Az Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism tórikus lencséket két innovatív technológiával is kezelték. A HydraGlyde® Moisture Matrix technológia nedvesen tartja a lencséket, hogy azok kényelmesek legyenek. A technológia megakadályozza a lencsék kiszáradását. A második pedig a SmartShield ™ Technology. Utóbbi segít létrehozni egy védőréteget a lencséken, hogy az anyag tiszta maradjon. Ez jelentősen csökkenti a lencsén lévő szennyeződések és lerakódások százalékos arányát."

Üdvözlettel, Alensa