Ajándékutalvány kontaktlencsékre és szemüvegekre 10 000 Ft értékben

10 000 Ft
Az ajándékutalványt e-mailben küldjük. Fizikailag postán nem kapható meg. Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 24 hónapig érvényes.
A feladás várható dátuma 1 db kedd 01.31. Jellemzők kiválasztása ...
10 000 Ft

Ajándékutalvány

Szeretne praktikus ajándékot adni, például dioptriás szemüveget vagy napszemüveget, kontaktlencsét vagy szemkörnyékápoló termékeket? Ajándékutalványunk az Ön rendelkezésére áll! A tökéletes módja annak, hogy valaki kedvében járjon.

Hogyan működik?

  • Az ajándékutalványt elektronikus formában közvetlenül az e-mail postafiókjába kapja PDF formátumban, miután kifizette a rendelést. Kinyomtathatja az utalványt, behelyezheti egy borítékba, és pillanatok alatt megajándékozhatja szeretteit.
  • Minden utalványnak saját kódja van, amelyet az utalvány beváltásakor a kedvezménykód mezőben kell megadni.
  • Az utalvány felhasználható e-shopunkban történő vásárlásra, bármilyen árura vagy szolgáltatásra. A végösszeg teljes árából vonjuk le a kedvezményt, illetve az ajándékutalvány értékét meghaladó összeg esetében téríthető vissza. Az utalvány pénzre nem váltható.
  • Az ajándékutalvány 24 hónapig érvényes.

Figyelmeztetés:
Az utalvány nem vehető igénybe készpénzes/után­vételes fizetési opcióval vagy kredittel rendelésnél. Ajándékutalvány értékét meghaladó összeggel téríthető vissza.

A termék összes változata:

Hozzászólások

Kérdése van?