Kedves vásárlóink! Biztosíthatjuk Önöket, hogy raktáraink teljes mértékben működőképesek és minden terméket azonnal kiszállítunk. A hatóságok által egyes útvonalakon a hatóságok intézkedései miatt azonban késés lehet a szállításban. Előfordulhat, hogy a futárcégek leterheltsége miatt a szállítást egyéb futárcég végzi majd el.

Alcon kontaktlencsék

Az Alcon alapítása eredetileg 1945-ben, Fort Worth, Texas-ban történt, mint egy kis szemészeti üzlet. Azóta a világ egyik vezető kontaktlencse gyártójává nőtte ki magát, és az Alcon szemápolási termékei a legfejlettebbek közt van a piacon. 1996-ban a Ciba-Gelgy egyesült a Sandoz céggel, és együtt létrehozták a Novartis-t, ami az egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalat a világon. Az Alcon ennek a vállalatnak a vezető szemápolási részlege.

Alcon kontaktlencsék

Az Alcon kontaktlencsék az Air Optix havi lencséktől kezdve, a DAILIES napi kontaktlencséken át, a színes Air Optix Colors vagy FreshLook kontaktlencsékig állnak rendelkezésére. A kiterjesztett viseletre alkalmas Air Optix Night and Day Aqua lencsék, az Air Optix Aqua multifokális lencsék és az Air Optix for Astigmatism lencsék is nagy népszerűségnek örvendenek.

Vásároljon Alcon kontaktlencséket online a legjobb áron. Az Alcon kontaktlencse ápolószerek, mint az Opti-Free és az AO Sept Plus, vagy az Alcon Systane szemcseppek is elérhetőek a lencséi teljeskörű ápolásához és tárolásához.

Rendezés szempontja:
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top