Kezdőoldal Alcon
Ingyenes kiszállítás 13000 Ft feletti megrendelésekre

Alcon kontaktlencsék

Az Alcon alapítása eredetileg 1945-ben, Fort Worth, Texas-ban történt, mint egy kis szemészeti üzlet. Azóta a világ egyik vezető kontaktlencse gyártójává nőtte ki magát. A CibaVision alapítása 1980-ban történt, az atlantai Ciba-Gelgy gyógyászati részlegének ágaként. 1996-ban a Ciba-Gelgy egyesült a Sandoz céggel, és együtt létrehozták a Novartis-t, ami az egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalat a világon. A CIBA-VISION ennek a vállalatnak a vezető szemápolási részlege.

2013-ban, az Alcon Pharmaceuticals és a Ciba Vision egyesült, hogy bővíthessék elterjedtségi területeiket a szemészetben, és hogy megfeleljenek az ügyfelek egyre növekvő igényeiknek a szemápolással kapcsolatban. Így született az Alcon márkanév és termékcsalád. Mára az Alcon szemápolási termékei a legfejlettebbek közt van a piacon.

Alcon (Ciba Vision) kontaktlencsék

Az Alcon kontaktlencsék az Air Optix havi lencséktől kezdve, a DAILIES napi kontaktlencséken át, a színes Air Optix Colors vagy FreshLook kontaktlencsékig állnak rendelkezésére. A kiterjesztett viseletre alkalmas Air Optix Night and Day Aqua lencsék, az Air Optix Aqua multifokális lencsék és az Air Optix for Astigmatism lencsék is nagy népszerűségnek örvendenek.

Vásároljon Alcon (Ciba Vision) kontaktlencséket online a legjobb áron. Az Alcon (Ciba Vision) kontaktlencse ápolószerek, mint az Opti-Free és az AO Sept Plus, vagy az Alcon (Ciba Vision) Systane szemcseppek is elérhetőek a lencséi teljeskörű ápolásához és tárolásához.

Ha korábban Ciba Vision Dailies vagy Ciba Vision Air Optix Aqua kontaktlencséket viselt, nyugodtan megrendelheti őket az új gyártó neve alatt – Alcon.

Systane szemcsepp 10 ml

Raktáron
3 590 Ft
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna