AO SEPT PLUS HydraGlyde ápolószer 2x360 ml

6 930 Ft
Raktáron
Figyelem! Ez az oldat peroxidot tartalmaz. Kérjük, kövesse a használati utasításokat!
A feladás várható dátuma hétfő 04.19. hétfő 04.19. Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap
dpd / expressone / magyar posta
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
6 930 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

AO SEPT PLUS HydraGlyde® kontaktlencse folyadék

Az AO Sept Plus HydraGlyde® peroxid alapú kontaktlencse folyadék, ami minden típusú kontaktlencse fertőtlenítésére kiváló (kivéve színes kontaktlencsék). A HydraGlyde® nedvesítő közeg a kontaktlencséket megfelelő nedvességgel látja el a kontaktlencsék viselésének ideje alatt. Az ápolószerhez egy speciális tokot is jár, amely AODISC katalizátort tartalmaz. Ez a katalizátor a hatékony kontaktlencse tisztításhoz szükséges. Ezt a típusú kontaktlencse folyadékot ne használja másik tokkal, csak a csomagoláshoz járó katalizátorral!

A termék egyéni, 360 ml-es kiszerelésben is megvásárolható.

Megjegyzés:

Soha ne érintkezzen a peroxid oldat közvetlenül a szemmel, mivel súlyos sérülést okozhat.

Soha ne használjon hagyományos kontaktlencse tartót a peroxidos folyadékkal. Kizárólag a folyadékhoz járó, speciális semlegesítő lemezzel rendelkező tartót használja.

Soha ne vegye ki a lencséket a speciális tartóból a semlegesítő folyamat végbemenetele előtt, ami minimum 4 óra.

Soha ne töltse túl a tartót folyadékkal. A kiszivárgó és semlegesítetlen folyadék véletlenül érintkezésbe kerülhet a lencsékkel vagy az ujjaival, ami sérülést okozhat.

Ez nem többfunkciós kontaktlencse folyadék! Ezért elengedhetetlen, hogy megvárja az AOSEPT PLUS HydraGlyde® kontaktlencse folyadék semlegesítésének befejezését (minimum 6 óra), hogy megelőzhető legyen az égési sérülésből származtatható szemkárosodás. A termék használatával kapcsolatban a termék használata előtt egyeztessen az optikusával.

Az AOSEPT PLUS HydraGlyde® ápolószerrel történő tisztítás során elengedhetetlen a semlegesítés befejezése, hogy megelőzze az égési sérülések kialakulását, és megőrizze a szemek egészségét. Ezért olvassa el a termékkel járó használati utasítást.

Az alábbi leírást hasznosnak találhatja: Hidrogén-peroxidos ápolószerek és azok biztonságos használata

Hosszan tartó hidratáció

A HydraGlyde® hidratáló közeg a kontaktlencsék felületéhez kapcsolódik, ahol egy védőréteget képez a kontaktlencse felületén, mellyel 16 órán keresztül megvédi a lencséket a kiszáradástól. A kontaktlencséknek megfelelő nedvességet nyújt, és a lencsék viselőjének komfortérzetet ad.

Hogyan működik az AO Sept Plus HydraGlyde®?

Az AO Sept Plus aktív HydraGlyde® tisztítóközege legfeljebb 3% hidrogén peroxid oldatot tartalmaz. A tisztítási eljárás a lencsék fertőtlenítését eredményezi, ami a nátrium-peroxid összetevők semlegesítése után történik.

Fertőtlenítés

A hidrogén-peroxid egy híg sav, ezért hatékonyan eltávolítja a kontaktlencsék felületén lerakódott szennyeződéseket, és egyéb káros mikroorganizmu­sokat. A szembe kerülő peroxid égési sérülést eredményezhet, ezért mindig várja ki a fertőtlenítési folyamatot, és várja meg az azt követő peroxid-semlegesítési folyamat végét is.

Semlegesítés

Ahhoz, hogy teljesen semlegesítse a kontaktlencse folyadékot, az AO Sept Plus HydraGlyde® AODISK rendszerére van szüksége. Ez a katalizátor közeg a speciális tokban található, ami a kontaktlencse folyadék dobozában található.

Hogyan használjuk megfelelően az AO Sept Plus HydraGlyde® ápolószert?

Tegye a kontaktlencséket a kontaktlencse tokba, amit a jelzőcsíkig töltsön fel a kontaktlencse folyadékkal. A kontaktlencséket legalább 6 órán keresztül kell a tokban tartani, hogy a megfelelő semlegesítést biztosítani tudjuk. A kontaktlencse folyadék 3 hónapig használható fel az első felbontástól.

Tulajdonságok
Gyártó: Alcon
Ápolószer típus: Peroxid
Kiszerelés: 2x360 ml
Lejárat: több, mint 16 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap

Vélemények

Ennek a terméknek még nincs sok értékelése

Hozzászólások (3)

Kérdése van?

Téma

Anett B.

Kedvenc folyadékom.Kifejezetten érzékelem a különbséget más, "sima" folyadékokhoz képest. Sokkal hatásosabb a tisztítási folyamat, másnapra szuper tiszták a lencséim.

Téma

Kovács Tibor

Az lehet, hogy a szemem érzékeny valamely összetevőjére? 2017 márciusától használtam idáig de állandóan begyulladt a szemem. Amióta váltottam egy azelőtti univerzális folyadékra az Opti Free-re, megszűnt az állandó irritáció, gyulladás és szem szárazság.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Kovács Imre!

Leírása alapján lehetséges, hogy érzékeny valamelyik összetevőre. Kérjük, konzultáljon szemész szakorvosával a termék használatával kapcsolatban.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

H. Ica

Ez egy príma kontaktlencse folyadék, de az options multi még jobb áron van, és az ápolószer kiszerelése is barátibb. Jobban preferálom a kisebb kiszerelést, mint a nagyot. A leglényegesebb a peroxid semlegesítése. Erre nagyon kell figyelni.