AO SEPT PLUS HydraGlyde ápolószer 360 ml

3 290 Ft
100%
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

szerda 05.22.

blank

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
3 290 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

AO SEPT PLUS HydraGlyde® kontaktlencse folyadék

Az AO Sept Plus HydraGlyde® peroxid alapú kontaktlencse folyadék, ami minden típusú kontaktlencse fertőtlenítésére kiváló (kivéve színes kontaktlencsék). A HydraGlyde® nedvesítő közeg a kontaktlencséket megfelelő nedvességgel látja el a kontaktlencsék viselésének ideje alatt. Az ápolószerhez egy speciális tokot is jár, amely AODISC katalizátort tartalmaz. Ez a katalizátor a hatékony kontaktlencse tisztításhoz szükséges. Ezt a típusú kontaktlencse folyadékot ne használja másik tokkal, csak a csomagoláshoz járó katalizátorral!

A termék 2x360 ml-es kiszerelésben is megvásárolható.

Megjegyzés:

Soha ne érintkezzen a peroxid oldat közvetlenül a szemmel, mivel súlyos sérülést okozhat.

Soha ne használjon hagyományos kontaktlencse tartót a peroxidos folyadékkal. Kizárólag a folyadékhoz járó, speciális semlegesítő lemezzel rendelkező tartót használja.

Soha ne vegye ki a lencséket a speciális tartóból a semlegesítő folyamat végbemenetele előtt, ami minimum 4 óra.

Soha ne töltse túl a tartót folyadékkal. A kiszivárgó és semlegesítetlen folyadék véletlenül érintkezésbe kerülhet a lencsékkel vagy az ujjaival, ami sérülést okozhat.

Ez nem többfunkciós kontaktlencse folyadék! Ezért elengedhetetlen, hogy megvárja az AOSEPT PLUS HydraGlyde® kontaktlencse folyadék semlegesítésének befejezését (minimum 6 óra), hogy megelőzhető legyen az égési sérülésből származtatható szemkárosodás. A termék használatával kapcsolatban a termék használata előtt egyeztessen az optikusával.

Az AOSEPT PLUS HydraGlyde® ápolószerrel történő tisztítás során elengedhetetlen a semlegesítés befejezése, hogy megelőzze az égési sérülések kialakulását, és megőrizze a szemek egészségét. Ezért olvassa el a termékkel járó használati utasítást.

Az alábbi leírást hasznosnak találhatja: Hidrogén-peroxidos ápolószerek és azok biztonságos használata

Hosszantartó hidratáció

A HydraGlyde® hidratáló közeg a kontaktlencsék felületéhez kapcsolódik, ahol egy védőréteget képez a kontaktlencse felületén, mellyel 16 órán keresztül megvédi a lencséket a kiszáradástól. A kontaktlencséknek megfelelő nedvességet nyújt, és a lencsék viselőjének komfortérzetet ad.

Hogyan működik az AO Sept Plus HydraGlyde®?

Az AO Sept Plus aktív HydraGlyde® tisztítóközege legfeljebb 3% hidrogén peroxid oldatot tartalmaz. A tisztítási eljárás a lencsék fertőtlenítését eredményezi, ami a nátrium-peroxid összetevők semlegesítése után történik.

Fertőtlenítés

A hidrogén-peroxid egy híg sav, ezért hatékonyan eltávolítja a kontaktlencsék felületén lerakódott szennyeződéseket, és egyéb káros mikroorganizmu­sokat. A szembe kerülö peroxid égési sérülést eredményezhet, ezért mindig várja ki a fertőtlenítési folyamatot, és várja meg az azt követő peroxid-semlegesítési folyamat végét is.

Semlegesítés

Ahhoz, hogy teljesen semlegesítse a kontaktlencse folyadékot, az AO Sept Plus HydraGlyde® AODISK rendszerére van szüksége. Ez a katalizátor közeg a speciális tokban található, ami a kontaktlencse folyadék dobozában található.

Hogyan használjuk megfelelően az AO Sept Plus HydraGlyde® ápolószert?

Tegye a kontaktlencséket a kontaktlencse tokba, amit a jelzőcsíkig töltsön fel a kontaktlencse folyadékkal. A kontaktlencséket legalább 6 órán keresztül kell a tokban tartani, hogy a megfelelő semlegesítést biztosítani tudja. A kontaktlencse folyadék 3 hónapig használható fel az első felbontástól.

Tulajdonságok
Gyártó: Alcon
Ápolószer típus: Peroxid
Kiszerelés: 360 ml
Lejárat: több, mint 16 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap

Vélemények (1)

100%
1x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%
100%
Eszter Földi

Az eddigi legjobb kontaktlencse folyadék amely a sminkmaradványokat is tökéletesen eltávolítja a lencséimről a fantasztikus buborékozó mechanikus tisztításával! Ajánlom mindenkinek !

Hozzászólások (3)

Kérdése van?

színes lencse

v. Orsolya

Látom, hogy elvileg nem lehet színes kontaktlencsét belerakni az Aoseptbe, de miért? Leszedi a színt? Kipróbálhatom?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Orsolya!

Pontosan. A színes lencsék, hidrogén-peroxidos ápolószerrel való tisztítás miatt elveszíthetik színüket, vagy az oldat módosíthatja a színeket. Ezen kívül pedig, mivel a peroxidos ápolószereket kizárólag speciális kontaktlencse­tartóban szabad használni, ha színes lencsét helyezünk a tárolóba azzal a céllal, hogy megtisztítsuk azt és a festék kioldódik, akkor a speciális tároló további használata veszélyessé válik.

Színes lencsék hidrogén-peroxidos oldattal való tisztítását semmilyen esetben sem ajánljuk.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Tóth Adél

Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy ezt az ápolófolyadékot lehet párhuzamosan rendes lencselemosóval használni, pl hetente csak egyszer fertőtleníteni ezzel és a többi napon a simával tisztítani?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Tóth Adél!

Igen, használhatja az AO Sept Plus kontaktlencse folyadékot hagyományos folyadékkal párhuzamosan, valamint a peroxidos folyadékban való áztatás után ajánlott a lencse sima folyadékkal való leöblítése is.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Kovács Tibor

üdvözlöm! Meddig lehet használni?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Kovács Tibor!

Az AOSept Plus HydraGlyde kontaktlencse folyadék felbontástól számítva 3 hónapig használható.

Üdvözlettel,

Alensa

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top