AO SEPT PLUS HydraGlyde ápolószer 360 ml

3 980 Ft
94% ajánlja
Raktáron
Figyelem! Ez az oldat peroxidot tartalmaz. Kérjük, kövesse a használati utasításokat!
A feladás várható dátuma péntek 10.22. Stock day info: Tomorrow 22. október Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...
Raktáron

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
3 980 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

AO SEPT PLUS HydraGlyde® kontaktlencse folyadék

Az AO Sept Plus HydraGlyde® peroxid alapú kontaktlencse folyadék, ami minden típusú kontaktlencse fertőtlenítésére kiváló (kivéve színes kontaktlencsék). A HydraGlyde® nedvesítő közeg a kontaktlencséket megfelelő nedvességgel látja el a kontaktlencsék viselésének ideje alatt. Az ápolószerhez egy speciális tokot is jár, amely AODISC katalizátort tartalmaz. Ez a katalizátor a hatékony kontaktlencse tisztításhoz szükséges. Ezt a típusú kontaktlencse folyadékot ne használja másik tokkal, csak a csomagoláshoz járó katalizátorral!

A termék 2x360 ml-es kiszerelésben is megvásárolható.

Megjegyzés:

Soha ne érintkezzen a peroxid oldat közvetlenül a szemmel, mivel súlyos sérülést okozhat.

Soha ne használjon hagyományos kontaktlencse tartót a peroxidos folyadékkal. Kizárólag a folyadékhoz járó, speciális semlegesítő lemezzel rendelkező tartót használja.

Soha ne vegye ki a lencséket a speciális tartóból a semlegesítő folyamat végbemenetele előtt, ami minimum 4 óra.

Soha ne töltse túl a tartót folyadékkal. A kiszivárgó és semlegesítetlen folyadék véletlenül érintkezésbe kerülhet a lencsékkel vagy az ujjaival, ami sérülést okozhat.

Ez nem többfunkciós kontaktlencse folyadék! Ezért elengedhetetlen, hogy megvárja az AOSEPT PLUS HydraGlyde® kontaktlencse folyadék semlegesítésének befejezését (minimum 6 óra), hogy megelőzhető legyen az égési sérülésből származtatható szemkárosodás. A termék használatával kapcsolatban a termék használata előtt egyeztessen az optikusával.

Az AOSEPT PLUS HydraGlyde® ápolószerrel történő tisztítás során elengedhetetlen a semlegesítés befejezése, hogy megelőzze az égési sérülések kialakulását, és megőrizze a szemek egészségét. Ezért olvassa el a termékkel járó használati utasítást.

Az alábbi leírást hasznosnak találhatja: Hidrogén-peroxidos ápolószerek és azok biztonságos használata

Hosszan tartó hidratáció

A HydraGlyde® hidratáló közeg a kontaktlencsék felületéhez kapcsolódik, ahol egy védőréteget képez a kontaktlencse felületén, mellyel 16 órán keresztül megvédi a lencséket a kiszáradástól. A kontaktlencséknek megfelelő nedvességet nyújt, és a lencsék viselőjének komfortérzetet ad.

Hogyan működik az AO Sept Plus HydraGlyde®?

Az AO Sept Plus aktív HydraGlyde® tisztítóközege legfeljebb 3% hidrogén peroxid oldatot tartalmaz. A tisztítási eljárás a lencsék fertőtlenítését eredményezi, ami a nátrium-peroxid összetevők semlegesítése után történik.

Fertőtlenítés

A hidrogén-peroxid egy híg sav, ezért hatékonyan eltávolítja a kontaktlencsék felületén lerakódott szennyeződéseket, és egyéb káros mikroorganizmu­sokat. A szembe kerülő peroxid égési sérülést eredményezhet, ezért mindig várja ki a fertőtlenítési folyamatot, és várja meg az azt követő peroxid-semlegesítési folyamat végét is.

Semlegesítés

Ahhoz, hogy teljesen semlegesítse a kontaktlencse folyadékot, az AO Sept Plus HydraGlyde® AODISK rendszerére van szüksége. Ez a katalizátor közeg a speciális tokban található, ami a kontaktlencse folyadék dobozában található.

Hogyan használjuk megfelelően az AO Sept Plus HydraGlyde® ápolószert?

Tegye a kontaktlencséket a kontaktlencse tokba, amit a jelzőcsíkig töltsön fel a kontaktlencse folyadékkal. A kontaktlencséket legalább 6 órán keresztül kell a tokban tartani, hogy a megfelelő semlegesítést biztosítani tudja. A kontaktlencse folyadék 3 hónapig használható fel az első felbontástól.

Tulajdonságok
Gyártó: Alcon
Ápolószer típus: Peroxid
Kiszerelés: 360 ml
Lejárat: több, mint 16 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Tartósítószerek: Nem

Vélemények

94%
74 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (6)

Kérdése van?

Kis Nikolett

Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség csak katalizátoros tok rendelésére, ugyanis rendszeresen hamarabb elhasználódnak, mint hogy a folyadék elfogyna. Így a 7-8 órás folyadékban való áztatás után, még mindig csípi a szemet, mikor használni szeretném.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

Sajnos jelenleg katalizátoros kontaktlencse tok nem kapható nálunk, csak a folyadékhoz biztosítja a gyártó. Kérem győződjön meg, hogy a peroxidos folyadékot helyesen használja az alábbi link alatt található információk alapján: https://www.alensa.hu/…zereket.html Fontos tényező, hogy a peroxidos folyadék bontás után csupán maximum 3 hónapig használható. Miután ellenőrizte és meggyőződött róla, hogy a biztonsági előírásoknak megfelelően járt el, valamint a folyadék sem lépte át a szavatossági időtartamot, viszont még mindig irritációt tapasztal, kérem lépjen kapcsolatba szemészével.

Móni

Érdeklődnék, hogy aosept oldaltól kivéve (idő letelte után) mivel öblítsem le?

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Móni!

A peroxidos ápolószer megfelelő használata esetén nem szükséges a lencséket leöblíteni miután a javasolt 6 órás semlegesítési folyamat befejeződött. Amennyiben mindenképpen szeretné még egyszer leöblíteni a lencséket, kérjük azt sós oldattal, vagy univerzális ápolószerrel tegye. Soha ne használjon peroxidot öblítésre a lencsék behelyezése előtt. A hidrogén-peroxidos ápolószerek használatáról itt olvashat bővebben.

Üdvözlettel,

Alensa

v. Orsolya

Látom, hogy elvileg nem lehet színes kontaktlencsét belerakni az Aoseptbe, de miért? Leszedi a színt? Kipróbálhatom?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Orsolya!

Pontosan. A színes lencsék, hidrogén-peroxidos ápolószerrel való tisztítás miatt elveszíthetik színüket, vagy az oldat módosíthatja a színeket. Ezen kívül pedig, mivel a peroxidos ápolószereket kizárólag speciális kontaktlencse­tartóban szabad használni, ha színes lencsét helyezünk a tárolóba azzal a céllal, hogy megtisztítsuk azt és a festék kioldódik, akkor a speciális tároló további használata veszélyessé válik.

Színes lencsék hidrogén-peroxidos oldattal való tisztítását semmilyen esetben sem ajánljuk.

Üdvözlettel,

Alensa

Eszter Földi

Az eddigi legjobb kontaktlencse folyadék amely a sminkmaradványokat is tökéletesen eltávolítja a lencséimről a fantasztikus buborékozó mechanikus tisztításával! Ajánlom mindenkinek !

Tóth Adél

Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy ezt az ápolófolyadékot lehet párhuzamosan rendes lencselemosóval használni, pl hetente csak egyszer fertőtleníteni ezzel és a többi napon a simával tisztítani?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Tóth Adél!

Igen, használhatja az AO Sept Plus kontaktlencse folyadékot hagyományos folyadékkal párhuzamosan, valamint a peroxidos folyadékban való áztatás után ajánlott a lencse sima folyadékkal való leöblítése is.

Üdvözlettel,

Alensa

Kovács Tibor

üdvözlöm! Meddig lehet használni?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Kovács Tibor!

Az AOSept Plus HydraGlyde kontaktlencse folyadék felbontástól számítva 3 hónapig használható.

Üdvözlettel,

Alensa