AO SEPT PLUS HydraGlyde ápolószer 90 ml

2 880 Ft
99% ajánlja
Figyelem! Ez az oldat peroxidot tartalmaz. Kérjük, kövesse a használati utasításokat!
A feladás várható dátuma Jellemzők kiválasztása ...
Személyes átvétel (1–2 munkanap) 490 Ft *
Sameday (1–2 munkanap) 690 Ft *
Express One (1–3 munkanap) 790 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 790 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
2 880 Ft
Ingyenes ajándék akár 3 490 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

AO SEPT PLUS HydraGlyde® kontaktlencse folyadék

Az AO Sept Plus HydraGlyde® peroxid alapú kontaktlencse folyadék, ami minden típusú kontaktlencse fertőtlenítésére kiváló (kivéve színes kontaktlencsék) . A HydraGlyde® nedvesítő közeg a kontaktlencséket megfelelő nedvességgel látja el a kontaktlencsék viselésének ideje alatt. Az ápolószerhez egy speciális tokot is jár, amely AODISC katalizátort tartalmaz. Ez a katalizátor a hatékony kontaktlencse tisztításhoz szükséges. Ezt a típusú kontaktlencse folyadékot ne használja másik tokkal, csak a csomagoláshoz járó katalizátorral!

A termék 360 ml-es és 2x360 ml-es kiszerelésben is megvásárolható.

Fontos figyelmeztetés:

  • Soha ne használja a peroxidos oldatot közvetlenül a szemen, mivel súlyos sérülést okozhat. Ne helyezzen olyan lencséket a szemébe, amelyek érintkezésbe kerültek oldattal, amely még nem semlegesült.

  • Soha ne használjon hagyományos kontaktlencse tartót a peroxidos folyadékkal. Kizárólag a folyadékhoz járó, speciális semlegesítő lemezzel rendelkező tartót használja.

  • Ne távolítsa el a lencséket a különleges tartóból a semlegesítési folyamat befejezése előtt (legalább 6 óra).

  • Soha ne töltse túl a tartót az ápolószerrel. A kiömlő, nem semlegesített oldat véletlenül érintkezhet a lencsékkel vagy az ujjaival és sérülést okozhat.

  • Ez nem egy univerzális ápolószer! Használja az optikus tanácsai szerint.

Az alábbi leírást hasznosnak találhatja: Hidrogén-peroxidos ápolószerek és azok biztonságos használata

Hosszan tartó hidratáció

A HydraGlyde® hidratáló közeg a kontaktlencsék felületéhez kapcsolódik, ahol egy védőréteget képez a kontaktlencse felületén, mellyel 16 órán keresztül megvédi a lencséket a kiszáradástól. A kontaktlencséknek megfelelő nedvességet nyújt, és a lencsék viselőjének komfortérzetet ad.

Hogyan működik az AO Sept Plus HydraGlyde®?

Az AO Sept Plus aktív HydraGlyde® tisztítóközege legfeljebb 3% hidrogén peroxid oldatot tartalmaz. A tisztítási eljárás a lencsék fertőtlenítését eredményezi, ami a nátrium-peroxid összetevők semlegesítése után történik.

Fertőtlenítés

A hidrogén-peroxid egy híg sav, ezért hatékonyan eltávolítja a kontaktlencsék felületén lerakódott szennyeződéseket, és egyéb káros mikroorganizmu­sokat. A szembe kerülő peroxid égési sérülést eredményezhet, ezért mindig várja ki a fertőtlenítési folyamatot, és várja meg az azt követő peroxid-semlegesítési folyamat végét is.

Semlegesítés

Ahhoz, hogy teljesen semlegesítse a kontaktlencse folyadékot, az AO Sept Plus HydraGlyde® AODISK rendszerére van szüksége. Ez a katalizátor közeg a speciális tokban található, ami a kontaktlencse folyadék dobozában található.

Hogyan használjuk megfelelően az AO Sept Plus HydraGlyde® ápolószert?

Tegye a kontaktlencséket a kontaktlencse tokba, amit a jelzőcsíkig töltsön fel a kontaktlencse folyadékkal. A kontaktlencséket legalább 6 órán keresztül kell a tokban tartani, hogy a megfelelő semlegesítést biztosítani tudjuk. A kontaktlencse folyadék 3 hónapig használható fel az első felbontástól.

Tulajdonságok - AO SEPT PLUS HydraGlyde ápolószer 90 ml

Gyártó: Alcon
Ápolószer típus: Peroxid
Lejárat: több, mint 12 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Kiszerelés: 90 ml
Tartósítószerek: Nem
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

99%
51 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (2)

Kérdése van?
Ramóna

Én rendeltem, az optikában ezt ajánlották a Biofinity lencsémhez. Jól tisztít, de külön a lelkemre kötötték, hogy az előírtakat be kell tartani.

Halász Imre

Most hallok először erről a fajta kontaktlencse folyadékról. Valaki rendelte már? Mik vele a tapasztalatok?