Artelac TripleAction 10 ml

3 990 Ft
80%
Raktáron
elsődleges jellemzők

csütörtök 02.27.

blank

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
3 990 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Artelac TripleAction szemcsepp 10 ml

A száraz szem szindrómában szenvedők értékelni fogják a Bausch & Lomb által gyártott hidratáló szemcseppeket. A cseppek gyorsan hatnak, hogy tartósan megkönnyítsék a viszketést, az égést, a fáradtságot és más kényelmetlensé­geket.

Nátrium-hialuronát

A nátrium-hialuronát egy természetesen előforduló hidratáló anyag az emberi szemben és más szövetekben. Mivel az Artelac TripleAction cseppek 0,24% -os nátrium-hialuronátot tartalmaznak, összetételük lényegében hasonlít a természetes szemkörnyezethez, így a legtöbb felhasználó jól tolerálja őket.

Alkalmas érzékeny szemekre

Az Artelac TripleAction természetesen előforduló összetevői nagyon gyengédek, így érzékeny szemekre is alkalmasak. A formula nem tartalmaz tartósítószert, és a cseppentő üveg innovatív kialakítása megkönnyíti az alkalmazást.

Összetevők:

  • Lipid szegmens – közepes láncú trigliceridek
  • Nátrium-hialuronát 2,4 mg / ml
  • Carbomer
  • Glicerin

Adagolás: A cseppeket szükség szerint lehet használni. A kellemetlen érzés vagy az irritáció első jele esetén egy csepp alkalmazandó az érintett szemre.

Megjegyzés: Mivel a cseppek nem tartalmaznak tartósítószereket, a palackot az első kinyitást követő 6 hónapon belül kell elhasználni vagy eldobni.

Mi okozza a szemirritációt?

Az irritációt genetikai hajlam, allergia vagy diagnosztizált száraz szem szindróma okozza. Vannak azonban más külső hatások is, amelyek az érzékeny szemeket irritálhatják. A mobiltelefonok, számítógépek és televíziókészülékek kék fényének való kitettsége a szárazság gyakori oka, mivel ritkábban pislogunk, amikor ezekre a képernyőkre fókuszálunk. A szemek száradhatnak a fűtött vagy légkondicionált szobáktól, vagy a port, szél vagy füst hatásának kitéve.

Tulajdonságok
Gyártó: Bausch and Lomb
Kiszerelés: 10 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 6 hónap
Lejárat: több mint 6 hónap
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások

Kérdése van?
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top