0 Ft

Nincsenek termékek a kosárban

Kosár tartalma

Bausch & Lomb kontaktlencsék

A Bausch and Lomb gyökerei 1853-ig vezethetőek vissza, amikor John Jacob Bausch, a német bevándorló létrehozott egy apró optikai termékboltot Rochester, New York-ban. Mára, sok éves intenzív kutatás és fejlesztés után a Bausch & Lomb a világ egyik vezető kontaktlencse és szemápolási termékek gyártója lett.

Bausch and Lomb kontaktlencsék

A Bausch and Lomb kiváló minőségű, megfizethető havi és napi lencséket gyárt. A PureVision és Soflens lencséik a legismertebb márkák közé tartoznak. A PureVision 2 lencsék kiválóak gyenge fényviszonyok mellett, mint például éjszakai vezetéskor. A Soflens Daily Disposable lencsék a leggazdaságosabb és legnépszerűbb napi lencsék közé tartoznak a piacon. A Biotrue One Day are napi lencsék nagyteljesítményű HyperGel anyagból készültek, mely kiváló kényelmet és oxigén áteresztést biztosít, az UV-filterei pedig extra védelmet nyújtanak.

Kiváló minőségű kontaktlencse ápolószerek és szemcseppek

A Bausch and Lomb kontaktlencse ápolószerek, mint például a ReNu Multiplus folyadék, speciális "dörzsölésmentes" formulával rendelkeznek, melyek hatásosan távolítják el a lerakódásokat a lencsékről a tárolás alatt. Egy másik népszerű ápolószer a Biotrue, melynek összetevője hasonló az emberi könnyhöz, így kíméletes és megfelelő választás minden lencseviselő számára. A Bausch and Lomb ReNu Multiplus szemcseppet is kínál a száraz szem és irritáció enyhítésére.

Több információ
36 terméket tekintett meg az 51-ból/ből.
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one dpd Zásilkovna Fáma Futárszolgálat