Ismételje meg az utolsó megrendelését

Biofinity (6 db lencse)

Központi raktár: több, mint 1000 db
Szavazó ügyfelek: 416
Ár 6 030 Ft / doboz
elsődleges jellemzők

kedd 22.8.

Tisztító
blank
Magyar Posta:
Expressz szállítás:
Átvételi pont:
13000 Ft megrendelés felett:
590 Ft
890 Ft
190 Ft
INGYENES

Csomagtervek

Biofinity (6 db lencse) + 360 ml Gelone ápolószer Ár 7 720 Ft Megtakarítás 600 Ft
Biofinity (6 db lencse) + 400 ml Laim-Care ápolószer Ár 7 870 Ft Megtakarítás 750 Ft

Biofinity kontaktlencsék

Biofinity havi kontaktlencsék a Cooper Vision-től, napi vagy kiterjesztett viseletere tervezve.

Alkalmas a kiterjesztett viseletre

Biofinity kontaktlencsék 30 napos időhatárban maximalizáva alkalmasak a kiterjesztett viseletre. Az orvosa vagy egy szemspecialista jóváhagyása nélkül a kontaktlencséket ne használja kiterjesztett viseletben.

Biofinity lencsék tulajdonságai

A lencsék elülső aszférikus felületének optikai tulajdonsága miatt, akár gyenge fényviszonyok mellett is garantálja az éleslátást, és korrigálja az enyhe asztigmatizmust és öregkori távollátást.

lekerekített élű kialakítás nagyszerű és kényelmes, emellett csökkenti a színhibákat, amik ott jelenhetnek meg, ahol a kontaktlencse hozzáér a szemhez.

A lencsék többrétegű hátső felület-kialakítása javítja és eloszlatja a szem felszínén kialakuló nyomást, és így növeli a kényelmes viseletet.

Tulajdonságok

Erősség: -12.00-től +8.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Anyag: Comfilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Víztartalom: 48%
Oxigén permeabilitás: 160 Dk/t
DIA: 14.0
UV szűrő: Nem
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
Gyártó : CooperVision
BC: 8.6

Ossza meg tapasztalatait ezzel a termékkel kapcsolatban.

Megjegyzés hozzáadása

 • Gyurisz

  Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy kiválthatom ezzel a lencsével az iWear Oxygen lencséimet? Sajnos elfogytak, viszont olvastam, hogy teljes mértékben megegyeznek ezzel a termékkel! A tulajdonságait tekintve ugyanaz (DIA 14.1, BC 8.6), de inkább rákérdezek, ugyanis rendelnék Önöktől! Köszönettel : Gyurisz

  Megjegyzés hozzáadva 18.06.2017
 • info@alensa.hu

  Kedves Gyurisz!

  Valóban az iWear a Biofinity almárkája, így lehetséges a váltás, azonban javasoljuk, hogy bármilyen váltás előtt konzultáljon szemorvosával.

  Üdvözlettel,

  Viktória, az alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 19.06.2017
 • Terézia

  Üdv. A lányom használja ezt a kontaktlencsét, nagy megelégedéssel. Ami viszont probléma, hogy nagyon érzékeny a szeme és itt a nyár. Érdeklődnék, hogy UV szűrős lencséjük nincs ? Ha nincs, mit ajánlanak? Köszönettel: Terézia

  Megjegyzés hozzáadva 03.06.2017
 • info@alensa.hu

  Kedves Terézia!

  A havi hordású lencséink közül a következők rendelkeznek UV-filterrel: TopVue Monthly, TopVue Monthly Plus, Clear 58, Biomedics 55 Evolution, Surevue, Carl Zeiss Contact Day 30 Compatic, Carl Zeiss Contact Day 30 Spheric. Kérjük, feltétlenül konzultáljon szemész szakorvossal új kontaktlencsére való váltás előtt, kérje tanácsát a legmegfelelőbb lencse kiválasztásában, valamint érdemes próbalencsét is használni.

  Üdvözlettel,

  Viktória, az alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 06.06.2017
 • Csorba Csabáné

  Üdv! Melyik a legjobb lencsetisztító folyadék a Biofinity kontaktlencséhez? A legjobbat szeretném hozzá. Köszönöm!

  Megjegyzés hozzáadva 29.05.2017
 • info@alensa.hu

  Tisztelt Csorba Csabáné!

  Biotrue és a Renu Multiplus folyadékok kiválóak ehhez a lencséhez. Emellett Laim-Care és Gelone kontaktlencse folyadékkal akciós csomagban is van lehetősége megrendelni a Biofinity kontaktlencséket. Üdvözlettel,

  Viktória, az alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 30.05.2017
 • Ádám Hunyadi

  Nekem viszonylag érzékeny a szemem a kontaktlencse viseletre, ez a típus viszont kényelemben vetekszik bármelyik napi viseletű lencsével. Sportoláshoz is tökéletesen bevált, nem lehet érezni, hogy bent van. Ennek oka valószínűleg az, hogy a lencse jóval vékonyabb és lágyabb, mint a legtöbb versenytársa. Havi viseletben viszont a hónap végére érezhetően "elhasználódik", még ha rendesen karban is van tartva és enyhén deformálódik (de kényelmes marad). Alváshoz nem használtam.

  Megjegyzés hozzáadva 07.02.2017
 • Timea Halmai

  Szép napot! Érdeklődni szeretnék, hogy tudok rendelni cylinderes kontaktlencsét is? Simát rendeltem, aminek az árával, és a kézbesítésével is teljesen elégedett vagyok, de a másik szememre sajnos nem találtam opciót. Válaszát előre is köszönöm!

  Megjegyzés hozzáadva 27.11.2016
 • info@alensa.hu

  Kedves Tímea,
  Köszönjük az érdeklődését. Igen, a Biofinity kontaktlencse cylinderes változatban is kapható:
  Biofinity Toric – 3 darabos kiszerelés
  Biofinity Toric – 6 darabos kiszerelés
  További kérdések esetén nyugodtan keressen!
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 28.11.2016
 • Virág

  A kiterjesztett viselet azt is jelenti, hogy egy hónapnál tovább is lehet hordani?

  Megjegyzés hozzáadva 16.11.2016
 • info@alensa.hu

  Kedves Virág,
  A kiterjesztett viselés csak az éjszakai viseletre vonatkozik, a csere ütemtervét nem befolyásolja. Így az ettől függetlenül továbbra is 30 nap.
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 16.11.2016
 • Szilvia

  Tisztelt Alensa, Idézem: A lencsék elülső aszférikus felületének optikai tulajdonsága miatt, akár gyenge fényviszonyok mellett is garantálja az éleslátást, és korrigálja az enyhe asztigmatizmust és oregkori távollátást. - tudnának kérem erről bővebb tájékoztatást nyújtani?

  Megjegyzés hozzáadva 10.10.2016
 • info@alensa.hu

  Kedves Szilvia,
  Igyekszem a lehetőségekhez képest segíteni. Az aszférikus kialakítás, amely azt jelenti, hogy a lencse felülete eltér a szabályos gömbfelület ívétől nagyobb, torzításmentes látómezőt biztosít, így korrigálva a bizonyos látászavarokat. A „sima“ Biofinity kontaktlencse azonban nem helyettesíti a speciális cylinderes vagy a multifokális lencséket. Rendelés előtt vagy bármilyen bizonytalanság esetén kérem minkenképpen kérje ki optometrista vagy kontaktológus véleményét. Remélhetőleg tudtam valamennyit segíteni.
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 11.10.2016
 • Kiss Kamilla

  Kedvencem, ez kontaktlencse mindent tud - magas víztartalom, jó oxigénáteresztő-képesség és még aludni is lehet benne.

  Megjegyzés hozzáadva 23.09.2016
 • Dóra

  Én el tudtam őket érni telefonon, de már több mint 2 hónap telt el az előző hozzászólás óta. Normális ügyfélszolgálat, a kérdésemre megfelelő tájékoztatást tudtak nyújtani.

  Megjegyzés hozzáadva 21.09.2016
 • Mira

  Üdvözlöm! A lencsével,rendeléssel és egyéb információkkal kapcsolatban szerettem volna valakivel beszélni,de két hete nem elérhető az ügyfélszolgálat száma. Leírni is körülményes lenne az egészet,de egyébként is szerettem volna élő szóban segítséget és információt kérni. Mikorra várható,hogy megoldódik a probléma? (A kapcsolás után egy felvet üzenet azt közli,hogy az ügyfélszolgálat jelenleg nem elérhető ... Ma már 2. hete próbálkozom.) A választ és a segítséget előre is köszönöm!

  Megjegyzés hozzáadva 04.07.2016
 • Balla

  A Biofinity kontaktlencse sportoláshoz használható kontaktlencse?

  Megjegyzés hozzáadva 18.05.2016
 • info@alensa.hu

  Üdvözlöm!

  Sportoláshoz napi kontaktlencséket szoktunk ajánlani: http://www.alensa.hu/…lencsek.html

  Ezeket jobban be tudja osztani, nem kell folyadékot vásárolnia, a higiéniás faktora kiváló, és ha véletlenül leejti, akkor nem egy havi kontaktlencséje veszett oda, hanem csak egy darab.

  Üdvözlettel Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 19.05.2016
 • Csaba Farkas

  Biofinity és Biofinity toric lencsét rendeltem. Emailben azt írták 2-3 hét múlva kapom meg a csomagot de 1 hét sem telt bele és már meg is kaptam. A DPD futár sms-t is küldött és a leírtak szerinti időpontban hozta a csomagot. Az árak itt a legjobbak pedig több helyen is megnéztem! Köszönöm szépen!

  Megjegyzés hozzáadva 12.05.2016
 • Péter Mitykó

  Jó napot! 20-án Szerdán leadtam a kontaktlencse rendelésem és már csütörtökön meg is érkezet, de csak Pénteken tudtam átvenni a DPD futártól. 2500ft kedvezményt is kaptam ami igen jól eset és még ajándék csipeszt is amit most ki is fogok próbálni. Alensánál most volt az első rendelésem, de elsőre megnyerte tetszésem és azt kaptam amit vártam! Árak messze legjobbak és jó futárcéggel DPD vel küldik a csomagot. Csak ajánlani tudom az alensa wbshopot és biztos vissza térő vásárló leszek! Köszönöm.

  Megjegyzés hozzáadva 22.04.2016
 • Szép

  Az Alensa Rózsa utcai boltjába másnap megérkezett a kontaktlencse megrendelésem. Az ügyfélszolgálatos segítségét utólag is köszönöm. Sürgős volt a rendelés, ajánlom az alensa webshopot.

  Megjegyzés hozzáadva 22.04.2016
 • Lilla

  Jó napot! Szeretném megtudakolni, hogy ez a lencse ajánlott-e száradásra hajlamos szeműeknek?

  Megjegyzés hozzáadva 21.04.2016
 • info@alensa.hu

  Jó napot! Elsősorban arra kérem önt, hogy olyan kontaktlencsét válasszon, amit az optikus ajánl. A vásárlói visszajelzések alapján azt tudom mondani, hogy a nagy oxigénáteresztő képességgel bíró kontaktlencsék jól kezelik a száraz szem szindrómát.

  Megjegyzés hozzáadva 21.04.2016
 • Beuci

  Ma hívtam az alensa.hu webshopot. Telefonon keresztül adtam le a kontaktlencse rendelést, és a srác adott 1500 Ft kedvezményt, mert amúgy is kontaktlencse akció volt. Mondom magamban, hogy ebből még adnak kedvezményt? :) Ajánlották, és én is ajánlom!

  Megjegyzés hozzáadva 18.04.2016
 • Ancsa

  Ez a kontaktlencse alvós? HA a kontatktlencsében akarok aludni, akkor speciális kontaktlencsét kell vennem?

  Megjegyzés hozzáadva 11.04.2016
 • info@alensa.hu

  Üdvözlöm! A kontaktlencse alvós, de a kiterjesztett vagy folyamatos viselésű kontaktlencsékről optikusával vagy szemészével kellene egyeztetnie. Kérem ez ne legyen saját döntése.

  Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 12.04.2016
 • Zsuzsa

  Próbalencsét kaphatok önöktől?

  Megjegyzés hozzáadva 18.03.2016
 • info@alensa.hu

  Üdvözlöm! Próbalencsét nem forgalmazunk. Ha a TopVue termékekből választ kontaktlencsét, akkor: http://www.alensa.hu/…arancia.html a link tartalma szerint pénzvisszafizetést adunk a vásárolt kontaktlencsék értékében.

  Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 21.03.2016
 • Era

  Az alensa kontaktlencse webshop az eddigi legjobb döntését hozta meg a Magyar Posta kiszállítással.

  Megjegyzés hozzáadva 17.03.2016
 • Attila a hun

  Gelone vagy Laim-Care ?

  Megjegyzés hozzáadva 11.03.2016
 • info@alensa.hu

  Kontaktlencsee folyadék kiszerelése: Gelone 360 ml, Laim Care 400 ml. 1, : http://www.alensa.hu/…yadek-360-ml, 2, http://www.alensa.hu/…yadek-400-ml. A laimcare ápolószernek az ára kicsit drágább. A Gelone kontaktlencse folyadékról több visszajelzést kapok, de panasz nem érkezett még egyikre se. Mind a két kontatklencse folyadék kompatibilis minden lágy kontaktlencséhez.

  Megjegyzés hozzáadva 14.03.2016
 • Tudna ajánlani szemcseppet a Biofinityhez? Nekem komoly allergiás reakcióm vannak, és ez megkeseríti az életemet.

  Megjegyzés hozzáadva 04.03.2016
 • info@alensa.hu

  Üdvözlöm! A Gelone szemcsepp minden lágy kontaktlencséhez megfelelő választás: http://www.alensa.hu/…mcsepp-10-ml

  A lejárati idő után ne használjon semmilyen szemcseppet. Ha az allergiás reakciója rossabbodik, a legjobb az lenne, ha orvoshoz fordulna. Sajnos el tudom képzelni, hogy az allergia a kontaktlencse viselés rovására mehet.

  Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 07.03.2016
 • Egy vásárló jelölt

  Üdvözlöm! Az alensa webshopban nem forgalmaznak kezdő kontaktlencse viselőknek kezdőcsomagot vagy próbalencsét? Köszönettel várom válaszát

  Megjegyzés hozzáadva 26.02.2016
 • info@alensa.hu

  Üdvözlöm!

  Kontaktlencse csomag kezdőknek nincs forgalomban az alensa.hu eshopban, de kedvezményes kontaktlencse csomagokat forgalmazunk: http://www.alensa.hu/…somagok.html

  Üdvözlettel Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 29.02.2016
 • Dávid

  Az ár, a szállítás magáért beszél. A próbavásárlás után elégedett vagyok, és innen fogok vásárolni az nem kétséges.

  Megjegyzés hozzáadva 17.02.2016
 • Géza

  Jónapot! azt szeretném megkérdezni, hogy 12-es kiszerelésben nem árulnak Biofinity kontaktlencsét?

  Megjegyzés hozzáadva 08.02.2016
 • Szabó Károly

  Kontaktlencse és ápolószer is rendben megérkezett. Sms-t is kaptam a Rózsa utca 101 szám alatti átvevőhelytől. A Gelone kontaktlencse folyadékot ára és minősége miatt külön dicsérni tudom.

  Megjegyzés hozzáadva 01.02.2016
 • Kamilla

  Az ingyenes kiszállításról szóló hírlevél nagyban hozzájárult a döntésemhez, szóval beadtam a derekamat. Várom a csomagot

  Megjegyzés hozzáadva 11.01.2016
 • T. Béla

  9 hónapja vásároltam először az alensa webshopból. Ha ilyen jó szolgáltatást fogtok adni, sok elégedett és visszatérő vásárlótok lesz. BUÉK

  Megjegyzés hozzáadva 28.12.2015
 • Annamari

  Arról kérdeztem az ügyfélszolgálatost, hogy van e más szállítási opció. Akkor hallottam a személyes átvételről, 190 forint volt. Nekem semmibe sem tart besétálni az átvételi pontra. SMS-t és emailt is kaptam amikor megérkezett a csomag.

  Megjegyzés hozzáadva 26.11.2015
 • G. Éva

  A 6 darabos Biofinity nagyon kényelmes kontaktlencse. Meglepődtem, hogy ez az ár nem akciós. A szállítás ideje gyors, még akkor is ha pár napot késik, az optikustól hetekkel később érkezik meg a megrendelésem.

  Megjegyzés hozzáadva 02.10.2015
 • Makai Lili

  Sokkal olcsóbb a 6 darabos Biofinity kontaktlencse , mint az optikusnál. A szállítás 4 nap volt.

  Megjegyzés hozzáadva 09.09.2015
 • Marcsi

  Elégedett vagyok az alensa.hu szolgáltatásaival. Pontos , gyors , megbízható. Biofinity 6 príma árban vásárolható.

  Megjegyzés hozzáadva 01.09.2015
 • Liliána

  Nagyon jó légáteresztő, kellemes viselet

  Megjegyzés hozzáadva 29.07.2015
 • Roczanovné

  Az Biofinity kontaktlencsék nagyon kényelmesek. Ajánlom mindenkinek.

  Megjegyzés hozzáadva 24.07.2015
 • Helga

  Jó az ár, a Gelone kontaktlencse folyadék is megfelelőnek bizonyul, hasznos ajándékok közül választhatok, és az ingyenes kiszállítás opciók miatt fogok az ALensánál vásárolni!

  Megjegyzés hozzáadva 18.06.2015
 • Révész Lajos

  Én is elégedett vagyok. Az Alensa vevőszolgálatos kolléga segítőkész. Pont mint egy igazi vendéglátós :)

  Megjegyzés hozzáadva 02.06.2015
 • Lilla

  A biofinity 6 darabos kiszerelése az Alensa webáruházban majdnem olyan áron van, mint az optikusomnál a 3 darabos. Ezért vásároltam itt. A lencsék olyan minőségűek voltak, mint bárhol máshol.

  Megjegyzés hozzáadva 19.05.2015
 • Turai Béla

  Nagyon jó az ára. Az árukeresőn találtam. 3 nap alatt megkaptam. Üdvözlettel Béla

  Megjegyzés hozzáadva 30.04.2015
 • csabi.molnar

  Üdv Miklós! Köszönöm az ajándékot. :) Jó munkát.

  Megjegyzés hozzáadva 25.03.2015

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google