Biofinity Energys (3 lencse)

6 190 Ft
100%
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

csütörtök 11.21.

Tisztító
blank
Hozzáad
2280 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
6 190 Ft
Gazdaságos
alternatíva
Népszerű

TopVue Air (6 db lencse)

Raktáron
  • Magas komfortérzet
  • Rendkívül légáteresztő
  • Pénzvisszafizetési garancia
Aktuális ár: 4 850 Ft
Gazdaságos
alternatíva
Csomagtervek
Ár 8 030 Ft Megtakarítás 750 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Biofinity Energys kontaktlencse

Ezek a havi kontaktlencsék az eredeti Biofinity lencsékből származnak, melyet a híres CooperVision gyártója készít. Ezért a Comfilcon A szilikon-hidrogél anyagának minden előnyét kínálják a termékcsaládban; extra magas lélegzőképesség, kellemes víztartalom és az Aquaform technológia, amely a lencséket kényelmes és hidratált állapotban tartja. Azonban ezek a lencsék forradalmi javulást is kínálnak: Digital Zone Optics Technology.

Ez a csomag 3 lencsét tartalmaz. A Biofinity Energys 6 darabos kiszerelésben is elérhető.

Digital Zone Optics Technology

A Biofinity Energys hatékony megoldást kínál azoknak az embereknek, akik gyakran dolgoznak vagy sok időt töltenek a digitális eszközök, például a televízió, a számítógép, a telefon stb. előtt, és akik ettől szemfáradtságban szenvednek.

A Biofinity Energys a Digital Zone Optics által fejlesztett dizájnnal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a szeme ne fáradjon el a képernyő előtti munkavégzéstől. A Biofinity Energys-nek köszönhetően jobban fog látni, és jobban tud fókuszálni a monitor előtti munkavégzés közben.

A Biofinity Energys egyéb előnyei

Ezek a szilikon-hidrogél lencsék rendkívül magas oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, így a szeme megkapja az összes szükséges oxigént, míg az Aquaform technológia megköti a nedvességet a lencse számára. Ez lehetővé teszi, hogy ezeket a lencséket folyamatosan viselje. Azonban soha ne viselje a lencséket folyamatosan anélkül, hogy először konzultálna szemész szakemberrel! A lencsék kiterjesztett viselete nem mindenki számára alkalmas.

Ezek a lencsék könnyen kezelhetőek, köszönhetően az enyhe kék árnyalatnak.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Csomag méret: 3 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 160 Dk/t
Csere ütemterve: 30 nap
Lejárat: több, mint 32 hónap
Víztartalom: 48%
Lencse anyag 2: Comfilcon A
Dioptria tartomány: -12.00-től +8.00-ig
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen

Vélemények (1)

100%
1x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%
100%
Cintia

Sziasztok. Nem igazán szoktam véleményeket írni, de most úgy érzem egy olyan jó lencsére találtam, amiről beszélnem kell. Az alap Biofinity lencsét használtam szóval nem volt nagy váltás, de megrendeltem a 3 havi adagot a Digital Zone Optics Technology miatt mivel estére mindig elfáradt a szemem. Mivel napi 8 órát dolgozok gép előtt, mire hazaértem már alig vártam, hogy kivegyem a kontaklencsét és felvegyem a TV nézős szemüvegem... De most ezzel a lencsével nem ez történt. Hazaértem és plusz 6 óra hosszát simán tudtam benne TV-zni, főzni, e-maileket olvasni, stb. és elég volt lefekvés előtt kivennem. Szóval engem meggyőzött. (Hozzávetőleges infó: + dioptriás a szemem.)

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

Digitl zone optics

Kiss Szandra

Kedves Alensa! Érdeklődnék, hogy ez a Digital Zone Optics Technology típusú, monitorhasználatot támogató lencséből létezik e tórikus, illetve ha nem, lesz e ilyen a későbbiekben? Illetve ha csak az egyik szememre kell tórikus lencse, akkor a másik szememre a sima biofinity lencse helyett van értelme ezt rendelnem? és úgy az egyik szememen lenne ami a monitorral segít: Köszönöm a választ!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Kiss Szandra!

A Biofinity Energys lencsék esetén használt Digital Zone Optics Technology már termékek esetében legjobb tudomásom szerint még nem használatos, így nincs olyan tórikus lencse sem, amely ilyen technológiával készülne. Sajnos nincs információnk arról, hogy a gyártó tervezi-e az ilyen típusú, tórikus lencsék bevezetését. A technológián kívül a lencse más tulajdonságait tekintve gyakorlatilag megegyezik a Biofinity lencsékkel. Ebből kifolyólag utóbbi is jó választásnak bizonyulhat a másik szemére. Szekértői véleményért érdemes lehet konzultálni szemész szakemberével.

Üdvözlettel,

Alensa

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top