Biofinity Energys (3 lencse)

5 870 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 07.22. Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Hozzáadás a rendeléshez 3 090 Ft 2 490 Ft
Más kiszerelések
Személyes kollekció - boltok és csomagautomaták (1–2 munkanap) 490 Ft *
DPD - szállító (1–2 munkanap) 790 Ft *
Express One - szállító (1–2 munkanap) 890 Ft *
Magyar Posta - szállító (2–3 munkanap) 990 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
5 870 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Tulajdonságok - Biofinity Energys (3 lencse)

Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Csomag méret: 3 lencse
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 160 Dk/t
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 48%
Terméknév: Biofinity Energys
Lencse anyag: Comfilcon A
Dioptria tartomány: -12.00-től +8.00-ig
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

100%
40 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (4)

Kérdése van?
Eszter

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Air Optix plus HydraGlyde lencsét használok, érdemes lenne ezt kipróbálni helyette? Mert eddig jó volt, de a 8 óra monitor előtti munkával szörnyen elfárad a szemem, száraz is és szúr. Régebben nem kellett ennyit gép előtt lennem. Látom, hogy ez a lencse kifejezetten monitor előtti munkához van. Csak nem tudom, hogy a mostanival megegyezőek-e a tulajdonságai, leválthatom-e bátran?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A két lencse különbözik anyagában, víztartalmában, valamint oxigénáteresztő képességében is, valamint a kérdés egészségügyi természete miatt is azt javasoljuk, hogy minden lencseváltás előtt konzultáljon erről szemészével, elkerülve az esetleges egészségügyi problémákat.

Valéria Zelei

Szuper lencse! Digital Zone Optics Technology tökéletes! Egész nap a gép előtt ülök és a nap végére is látok! Csak ajánlani tudom, eddig a sima Biofinity lencsét használtam. Azt is szerettem,de estére már nem volt kényelmes. Ennél nincs ilyen gondom. Lehet,hogy drágább, viszont megéri!

Kiss Szandra

Kedves Alensa! Érdeklődnék, hogy ez a Digital Zone Optics Technology típusú, monitorhasználatot támogató lencséből létezik e tórikus, illetve ha nem, lesz e ilyen a későbbiekben? Illetve ha csak az egyik szememre kell tórikus lencse, akkor a másik szememre a sima biofinity lencse helyett van értelme ezt rendelnem? és úgy az egyik szememen lenne ami a monitorral segít: Köszönöm a választ!

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Kiss Szandra!

A Biofinity Energys lencsék esetén használt Digital Zone Optics Technology már termékek esetében legjobb tudomásom szerint még nem használatos, így nincs olyan tórikus lencse sem, amely ilyen technológiával készülne. Sajnos nincs információnk arról, hogy a gyártó tervezi-e az ilyen típusú, tórikus lencsék bevezetését. A technológián kívül a lencse más tulajdonságait tekintve gyakorlatilag megegyezik a Biofinity lencsékkel. Ebből kifolyólag utóbbi is jó választásnak bizonyulhat a másik szemére. Szekértői véleményért érdemes lehet konzultálni szemész szakemberével.

Üdvözlettel,

Alensa

Cintia

Sziasztok. Nem igazán szoktam véleményeket írni, de most úgy érzem egy olyan jó lencsére találtam, amiről beszélnem kell. Az alap Biofinity lencsét használtam szóval nem volt nagy váltás, de megrendeltem a 3 havi adagot a Digital Zone Optics Technology miatt mivel estére mindig elfáradt a szemem. Mivel napi 8 órát dolgozok gép előtt, mire hazaértem már alig vártam, hogy kivegyem a kontaklencsét és felvegyem a TV nézős szemüvegem... De most ezzel a lencsével nem ez történt. Hazaértem és plusz 6 óra hosszát simán tudtam benne TV-zni, főzni, e-maileket olvasni, stb. és elég volt lefekvés előtt kivennem. Szóval engem meggyőzött. (Hozzávetőleges infó: + dioptriás a szemem.)