Biofinity Multifocal (3 db lencse)

8 790 Ft
98% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 01.30. Jellemzők kiválasztása ...
Hozzáadás a rendeléshez 2 370 Ft
Adjon hozzá folyadékot:
Adjon hozzá folyadékot:
Gelone kontaktlencse folyadék 360 ml
2 970 Ft
2 370 Ft
Személyes átvétel (1-2 munkanap) 490 Ft *
Sameday (1–3 munkanap) 690 Ft *
Express One (1–3 munkanap) 790 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 790 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
8 790 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 900 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Biofinity Multifocal kontaktlencsék - 3 db lencse

A Biofinity Multifocal kontaktlencsét a CooperVision gyártja és azon viselők számára megfelelő, akik presbyopia (öregszeműség) miatt szükséges látáskorrekció. Ezek a lencsék havi csereütemtervvel rendelkeznek és 3 darabos kiszerelésben érkeznek. Az Aquaform® Technology-nak köszönhetően a Biofinity Multifocal kontaktlencsék megtartják a nedvességet és gátolják az öregedéssel járó szemszáradást. Ezen felül a lencsék nedvesek maradnak hidratáló szemcseppek használata nélkül is. Vonzzák és magukban tartják a vizet, ami csökkenti a kiszáradás kockázatát..

Presbyopia

A presbyopia, vagy öregszeműség a szem egy olyan hibája, amely megnehezíti az emberek számára, hogy olyan közeli tárgyakra fókuszáljanak, mint például egy újság, illetve, hogy jól lássanak gyenge fényviszonyok között. A Biofinity Multifocal kontaktlencsék tiszta és éles látást tesznek lehetővé minden távolságra.

CoopeVvision Balanced Progressive technológia ikon A kiváló minőségű multifokális kontaktlencsékkel kapcsolatos alapkövetelmény a minden távolságra történő éles látás biztosítása. A Balanced Progressive® - melyet a CooperVision fejlesztett ki - két különböző optikai tervezést ötvöz, amelyek kivételesen éles látást biztosítanak.

CooperVision Aquaform Technology ikon A Biofinity Multifocal el van látva az Aquaform® Technology-val. Ez az innovatív technológia egyedülálló módon ötvözi az anyagokat és vizet zár a lencsékbe. Az Aquaform® lehetővé teszi a magas fokú oxigénáteresztést, miközben a lencséket nedves, puha és rugalmas állapotban tartja.

CooperVision kiterjesztett viselet ikon A Biofinity havi kontaktlencséket napi viseletre szánják, de megfelelőek alkalmankénti alvás közben történő vagy kiterjesztett viseletre. 30 nap és 29 éjszaka során folyamatosan viselhetők. Ezt a viselési módszert azonban először mindig jóvá kell hagynia egy szemészeti szakembernek.


A termék elérhető 6 db lencsés változatban is.

Tulajdonságok - Biofinity Multifocal (3 db lencse)

Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Csomag méret: 3 lencse
Addíció: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 142 Dk/t
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 48%
Terméknév: Biofinity Multifocal
Lencse anyag: Comfilcon A
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

98%
196 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (11)

Kérdése van?
Lendvai Jánosné

Kipróbtam, és tényleg jó! Nagyon elégedett vagyok vele! Én csak ajánlani tudom mindenkinek!

Andrea

Az eddigi kontaktlencsémnél az addició LOW formában van megadva. Ha ezt a lencsét szeretném kipróbálni,akkor melyik értéket kell választanom a legördülőből? Köszönöm szépen!

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Andrea!

A LOW, azaz alacsony addíció ennél a terméknél a +1,00-es, illetve a +1,50-es érték is lehet. Annak érdekében, hogy pontos információt kapjon arról, hogy a 2 érték közül Önnek melyik a megfelelő, kérjük forduljon szemész szakemberhez ennek meghatározásához. A Biofinity termékeknél az addíciós érték mellett ki kell választani azt is, hogy domináns (D) vagy nem domináns (N) a szem. Ennek meghatározására szintén szemész szakember segítsége szükséges.

Üdvözlettel,

Alensa

Erzsébet

Szeretnék kontaklencsét rendelni Önöktől, de a domináns szemet nem tudom bejelölni a megrendelésnél.

Válasz info@alensa.hu

Kedves Erzsébet!

Az Add Power paraméternél minden egyes addíció el van látva a "D" (domináns) és "N" nem domináns jelzésekkel.

Üdvözlettel,

Alensa

Majoros Béla

Legjobb multifokális lencse a piacon. Innen rendelve pedig gyorsabban és olcsóbban hozzájutok mint optikában mert mindig van raktáron. Köszi!

Andrea Magyar

Szeretnék érdeklődni, hogy a kiterjesztett viselet, mennyi időt jelent ennek a kontaktlencsének az esetében. Válaszukat köszönöm.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Magyar Andrea,
A kiterjesztett viselés ennél a Biofinity kontaktlencsénél 30 napot ill. 29 éjszakát jelent, ez a maximális időhatár. Ne feledje kérem, hogy a kiterjesztett kontaktlencse viseletet vagy orvosnak, vagy szemész specialistának kell jóváhagynia. További kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel,

Alensa

Éva

Használhatatlan lencsét kaptam! Telefonos reklamáció során kérték, hogy pár sorban írjak emailt, és segítenek. Még annyit sem kaptam, hogy megkapták, és utána járnak!!!! Senkinek nem fogom ezt az oldalt ajánlani! Köszönöm alensa!!

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárlónk!

Ahogy az a Reklamáció és cseregarancia menüpontban is olvasható, valamint ahogy arról tájékoztattuk Önt: 1, Bontatlan kontaktlencsét azonnal visszaveszünk, és a kontaktlencsék árát visszafizetjük. 2. Ha a lencsék dobozát kinyitotta és a lencséket kipróbálta, és panasza van a lencsékre, akkor azokat gyártóhoz küldjük vissza hivatalos minőségi kivizsgálásra. Ha a hiba detektálásra kerül, visszafizetjük az összeget, vagy díjmentesen új kontaktlencséket küldünk Önnek. A 13 nappal ezelőtti levelezésünkben erről Önt tájékoztattuk, azonban választ nem kaptunk.

A vásárlói elégedettség prioritás a számunkra. Kérjük, juttassa el a lencséket hozzánk, hogy megtehessük a megfelelő lépéseket, és kideríthessük, hogy a lencsék hibásak-e, és kompenzálhassuk Önt.

Üdvözlettel,

Alensa

Gábor

Az árukeresőn találtam az alensa Biofinity Multifocal ajánlatára. Egy ezrest spórolok, ha alensa rendelek. Ajánlom mindenki figyelmébe!

Biofinity Multifocal

A kontaktlencsék raktárról expressz szállítással jöttek. 2 nap volt Csornára! Van az alensa webshopban elégedettségi kérdőív? :)

Patrícia

Pár napja néztem az árakat, ahhoz képest ma olcsóbb lett a Biofinity Multifocal úgyhogy leadtam a rendelést. :)

K. Alexandra

Gyors szállítás, az utánrendelés ideje sem volt túl hosszú, -optika 6 hétre kapta meg a gyártótól a lencsét, nekem 3 hét kellett plusz pár nap kiszállításhoz.

Horváth Zsombi

Nekem optikus írta fel ezt a kontaktlencsét, de sokkal drágábban adta volna. A webshopokból online rendeléssel kivétel nélkül mindenhol olcsóbban vásárolható. Az alensa webshopról a kolléganőmtől hallottam.