Biofinity Multifocal (6 db lencse)

17 190 Ft
98% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 03.28. Jellemzők kiválasztása ...
Hozzáadás a rendeléshez 2 490 Ft
Adjon hozzá folyadékot:
Adjon hozzá folyadékot:
Gelone kontaktlencse folyadék 360 ml
3 090 Ft
2 490 Ft
Személyes átvétel (1–2 munkanap) 490 Ft *
Sameday (1–2 munkanap) 690 Ft *
Express One (1–3 munkanap) 790 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 790 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
17 190 Ft
Ingyenes ajándék akár 3 490 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Biofinity Multifocal kontaktlencsék - 6 db lencse

A Biofinity Multifocal kontaktlencsét a CooperVision gyártja és azon viselők számára megfelelő, akik presbyopia (öregszeműség) miatt szükséges látáskorrekció. Ezek a lencsék havi csereütemtervvel rendelkeznek és 6 darabos kiszerelésben érkeznek. Az Aquaform® Technology-nak köszönhetően a Biofinity Multifocal kontaktlencsék megtartják a nedvességet és gátolják az öregedéssel járó szemszáradást. Ezen felül a lencsék nedvesek maradnak hidratáló szemcseppek használata nélkül is. Vonzzák és magukban tartják a vizet, ami csökkenti a kiszáradás kockázatát.

Presbyopia

A presbyopia, vagy öregszeműség a szem egy olyan hibája, amely megnehezíti az emberek számára, hogy olyan közeli tárgyakra fókuszáljanak, mint például egy újság, illetve, hogy jól lássanak gyenge fényviszonyok között. A Biofinity Multifocal kontaktlencsék tiszta és éles látást tesznek lehetővé minden távolságra.

CoopeVvision Balanced Progressive technológia ikon A kiváló minőségű multifokális kontaktlencsékkel kapcsolatos alapkövetelmény a minden távolságra történő éles látás biztosítása. A Balanced Progressive® - melyet a CooperVision fejlesztett ki - két különböző optikai tervezést ötvöz, amelyek kivételesen éles látást biztosítanak.

CooperVision Aquaform Technology ikon A Biofinity Multifocal el van látva az Aquaform® Technology-val. Ez az innovatív technológia egyedülálló módon ötvözi az anyagokat és vizet zár a lencsékbe. Az Aquaform® lehetővé teszi a magas fokú oxigénáteresztést, miközben a lencséket nedves, puha és rugalmas állapotban tartja.

CooperVision kiterjesztett viselet ikon A Biofinity havi kontaktlencséket napi viseletre szánják, de megfelelőek alkalmankénti alvás közben történő vagy kiterjesztett viseletre. 30 nap és 29 éjszaka során folyamatosan viselhetők. Ezt a viselési módszert azonban először mindig jóvá kell hagynia egy szemészeti szakembernek.


A termék elérhető 3 db lencsés változatban is.

Tulajdonságok - Biofinity Multifocal (6 db lencse)

Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Csomag méret: 6 lencse
Addíció: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 142 Dk/t
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 48%
Terméknév: Biofinity Multifocal
Lencse anyag: Comfilcon A
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

98%
50 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (9)

Kérdése van?
József

Üdv. Mindkét szemem közelre 1.50 távolra 4.00. Milyen lencsét ajánlana?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

A lencsék kiválasztásához javasoljuk, hogy látogassa meg szemészét, majd a vizsgálat során kérjen próbalencsét. Miután megvan a próbalencse, segítünk Önnek megtalálni az annak megfelelő terméket az anyaga, oxigénáteresztése, víztartalma és mérete alapján.

Kovács Tibor

Ha domináns szemre meg a nem dominánsra is külön kell lencse, akkor a 3 db-osból és a 6-osból is 2-2 adagot kell rendelni? Jól értelmezem? Jobb és bal szemre? Mert akkor kicsit drágák lesznek!

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Kovács Tibor!

A domináns és nem domináns szemre is elegendő egy dobozzal rendelnie. Ha a 3 darabos kiszerelésből rendel 1-1 dobozt mindkét szemére, akkor az 3 hónapra, ha a 6 darabos kiszerelésből rendel 1-1 dobozt, akkor az 6 hónapra lesz elég.

Üdvözlettel,

Alensa

Nelli

Az lenne a kérdésem, hogy ha Biofinity Multifocal lencsét rendelek, akkor a fele D-s, a fele N-es kell legyen, mivel az egyik szemem domináns.?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Nelli!

Ebben az esetben a domináns szemére D jelzésű lencsét, a nem domináns szemére pedig N jelzésű lencsét szükséges rendelnie.

Üdvözlettel,

Alensa

József

A Vision expressnél rendeltem eddig lencsét BL SMHI 0000 P0000 D1450 A megrendelőlapon jobb kl.görb 8,80 sph +1,50 cyl Bal görb 8,80 sph +1,00 cyl található Jobb szem a domináns Váltani szertenék Cooder vision multifok lencsére Milyen terméket rendelhetnék havi kiszerelésben Köszönöm József

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt József!

Ez a kontaktlencse havi kiszerelésű multifokális lencse, és a CooperVision terméke. Azonban azt tanácsoljuk, hogy olyan lencsét rendeljen, amit már használt és bevált. Ha új lencsére szeretne váltani, feltétlenül konzultáljon szemorvosával.

Üdvözlettel,

Alensa

Egyedi Sándor

Üdvözletem! Mi a különbség az Add Power +2,50 N és a +2,50 D között? Mit jelentenek az N és D jelölések? Köszönöm a választ.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Egyedi Sándor!

A Biofinity megkülönbözteti a domináns szemet (D) és a nem domináns szemet (N). Kérjük, forduljon optikushoz, aki meg tudja állapítani, hogy az Ön esetében melyik a domináns és nem domináns szem.

Üdvözettel,

Alensa

Szilvia

Másfél hete rendeltem a lencsét és bár a visszaigazolás arról szólt, hogy mivel nincs raktáron 2-3 hét múlva kapom meg, már a hétvégén jött az email, hogy raktáron van, ma pedig át is vettem. :-) Minden a megrendelés szerint érkezett, teljesen elégedett vagyok. A webáruház korrekt, gyors, a tájékoztatás és a termék tökéletes. Köszönöm szépen!

Válasz info@alensa.hu

Kedves Szilvia,
Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait a Biofinity Multifocal konkaktlencsével és webáruházunkkal kapcsolatban. További kényelmes viselést kívánunk.

Üdvözlettel,

Alensa

Andi

Én azt szeretném kérdezni , hogy próbalencsét ebből a multifokális kontaktlencséből tudnék vásárolni?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Andi!

Próbalencséhez csak optikában tud hozzájutni. Egyedül a TopVue termékekből kínálatunk 1 darabos kiszerelést.

Köszönjük megértését!

Üdvözlettel,

Alensa

Béla

Forgalmaznak szines multifokális kontaktlencseét?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Kérdező!

Az alensa.hu kontaktlencse webshop nem forgalmaz színes multifokális kontaktlencséket.

Üdvözlettel,

Alensa

Richárd

A szállítási opcióval az alensa ajánlata előnyös, mert nem kell, 6 hetet várnom. A rendelést 2 hét után az átvételi ponton megkaptam. Az lenne a kérdésem, hogy láttam ez a Gelon ápolószert, és ez kompatibilis -e a Biofinity lencsékkel? Az emailcímem a kommentben megadtam. Üdv.: R.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Richárd!

A Gelone kontaktlencse folyadék kompatibilis a Biofinity lencsékkel.

Üdvözlettel,

Alensa