Biofinity Multifocal (6 db lencse)

16 990 Ft
94% ajánlja
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 09.21. Stock day info: Today 21. szeptember Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 21. szeptember Jellemzők kiválasztása ...
Raktáron
Hozzáadás a rendeléshez
1790 Ft
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
16 990 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Biofinity Multifocal kontaktlencsék - 6 db lencse

A Biofinity Multifocal kontaktlencsét a CooperVision gyártja és azon viselők számára megfelelő, akik presbyopia (öregszeműség) miatt szükséges látáskorrekció. Ezek a lencsék havi csereütemtervvel rendelkeznek és 6 darabos kiszerelésben érkeznek. Az Aquaform® Technology-nak köszönhetően a Biofinity Multifocal kontaktlencsék megtartják a nedvességet és gátolják az öregedéssel járó szemszáradást. Ezen felül a lencsék nedvesek maradnak hidratáló szemcseppek használata nélkül is. Vonzzák és magukban tartják a vizet, ami csökkenti a kiszáradás kockázatát.

Presbyopia

A presbyopia, vagy öregszeműség a szem egy olyan hibája, amely megnehezíti az emberek számára, hogy olyan közeli tárgyakra fókuszáljanak, mint például egy újság, illetve, hogy jól lássanak gyenge fényviszonyok között. A Biofinity Multifocal kontaktlencsék tiszta és éles látást tesznek lehetővé minden távolságra.

CoopeVvision Balanced Progressive technológia ikon A kiváló minőségű multifokális kontaktlencsékkel kapcsolatos alapkövetelmény a minden távolságra történő éles látás biztosítása. A Balanced Progressive® - melyet a CooperVision fejlesztett ki - két különböző optikai tervezést ötvöz, amelyek kivételesen éles látást biztosítanak.

CooperVision Aquaform Technology ikon A Biofinity Multifocal el van látva az Aquaform® Technology-val. Ez az innovatív technológia egyedülálló módon ötvözi az anyagokat és vizet zár a lencsékbe. Az Aquaform® lehetővé teszi a magas fokú oxigénáteresztést, miközben a lencséket nedves, puha és rugalmas állapotban tartja.

CooperVision kiterjesztett viselet ikon A Biofinity havi kontaktlencséket napi viseletre szánják, de megfelelőek alkalmankénti alvás közben történő vagy kiterjesztett viseletre. 30 nap és 29 éjszaka során folyamatosan viselhetők. Ezt a viselési módszert azonban először mindig jóvá kell hagynia egy szemészeti szakembernek.


A termék elérhető 3 db lencsés változatban is.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Csomag méret: 6 lencse
Addíció: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 142 Dk/t
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 48%
Terméknév: Biofinity Multifocal
Lencse anyag: Comfilcon A
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Gazdaságos
alternatíva
Népszerű

TopVue Air Multifocal (6 db lencse)

Raktáron
  • Rendkívül lélegző
  • Éles látás minden távolságra
  • Magas hidratáció a nap folyamán
Aktuális ár: 10 340 Ft
Gazdaságos
alternatíva

Vélemények

94%
108 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (8)

Kérdése van?

Kovács Tibor

Ha domináns szemre meg a nem dominánsra is külön kell lencse, akkor a 3 db-osból és a 6-osból is 2-2 adagot kell rendelni? Jól értelmezem? Jobb és bal szemre? Mert akkor kicsit drágák lesznek!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Kovács Tibor!

A domináns és nem domináns szemre is elegendő egy dobozzal rendelnie. Ha a 3 darabos kiszerelésből rendel 1-1 dobozt mindkét szemére, akkor az 3 hónapra, ha a 6 darabos kiszerelésből rendel 1-1 dobozt, akkor az 6 hónapra lesz elég.

Üdvözlettel,

Alensa

Nelli

Az lenne a kérdésem, hogy ha Biofinity Multifocal lencsét rendelek, akkor a fele D-s, a fele N-es kell legyen, mivel az egyik szemem domináns.?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Nelli!

Ebben az esetben a domináns szemére D jelzésű lencsét, a nem domináns szemére pedig N jelzésű lencsét szükséges rendelnie.

Üdvözlettel,

Alensa

József

A Vision expressnél rendeltem eddig lencsét BL SMHI 0000 P0000 D1450 A megrendelőlapon jobb kl.görb 8,80 sph +1,50 cyl Bal görb 8,80 sph +1,00 cyl található Jobb szem a domináns Váltani szertenék Cooder vision multifok lencsére Milyen terméket rendelhetnék havi kiszerelésben Köszönöm József

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt József!

Ez a kontaktlencse havi kiszerelésű multifokális lencse, és a CooperVision terméke. Azonban azt tanácsoljuk, hogy olyan lencsét rendeljen, amit már használt és bevált. Ha új lencsére szeretne váltani, feltétlenül konzultáljon szemorvosával.

Üdvözlettel,

Alensa

Egyedi Sándor

Üdvözletem! Mi a különbség az Add Power +2,50 N és a +2,50 D között? Mit jelentenek az N és D jelölések? Köszönöm a választ.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Egyedi Sándor!

A Biofinity megkülönbözteti a domináns szemet (D) és a nem domináns szemet (N). Kérjük, forduljon optikushoz, aki meg tudja állapítani, hogy az Ön esetében melyik a domináns és nem domináns szem.

Üdvözettel,

Alensa

Szilvia

Másfél hete rendeltem a lencsét és bár a visszaigazolás arról szólt, hogy mivel nincs raktáron 2-3 hét múlva kapom meg, már a hétvégén jött az email, hogy raktáron van, ma pedig át is vettem. :-) Minden a megrendelés szerint érkezett, teljesen elégedett vagyok. A webáruház korrekt, gyors, a tájékoztatás és a termék tökéletes. Köszönöm szépen!

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Szilvia,
Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait a Biofinity Multifocal konkaktlencsével és webáruházunkkal kapcsolatban. További kényelmes viselést kívánunk.

Üdvözlettel,

Alensa

Andi

Én azt szeretném kérdezni , hogy próbalencsét ebből a multifokális kontaktlencséből tudnék vásárolni?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Andi!

Próbalencséhez csak optikában tud hozzájutni. Egyedül a TopVue termékekből kínálatunk 1 darabos kiszerelést.

Köszönjük megértését!

Üdvözlettel,

Alensa

Béla

Forgalmaznak szines multifokális kontaktlencseét?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Kérdező!

Az alensa.hu kontaktlencse webshop nem forgalmaz színes multifokális kontaktlencséket.

Üdvözlettel,

Alensa

Richárd

A szállítási opcióval az alensa ajánlata előnyös, mert nem kell, 6 hetet várnom. A rendelést 2 hét után az átvételi ponton megkaptam. Az lenne a kérdésem, hogy láttam ez a Gelon ápolószert, és ez kompatibilis -e a Biofinity lencsékkel? Az emailcímem a kommentben megadtam. Üdv.: R.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Richárd!

A Gelone kontaktlencse folyadék kompatibilis a Biofinity lencsékkel.

Üdvözlettel,

Alensa