Biofinity Toric (3 db lencse)

5 890 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma csütörtök 04.18. Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Hozzáadás a rendeléshez 3 090 Ft 2 490 Ft
Csomagpontok (1–2 munkanap) 490 Ft *
DPD (1–2 munkanap) 790 Ft *
Express One (1–2 munkanap) 790 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 890 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
5 890 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Tulajdonságok - Biofinity Toric (3 db lencse)

Gyártó: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Csomag méret: 3 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 116 Dk/t
Lejárat: több, mint 12 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 48%
Terméknév: Biofinity Toric
Lencse anyag: Comfilcon A
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -10.00-től +8.00-ig
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

100%
475 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (40)

Kérdése van?
Fanni Koncz-Gyurán

Kedves Alensa! Sajnos, én nem vagyok elégedett a termékkel. Az hagyján, hogy többször tapasztaltam, hogy valamiért a bal oldali lencse a 3 havis kiszerelésből szakadtan érkezett, és csodálkozva bámultama tükörképem, amikor nem tudtam eldönteni mit csináljak, példának okáért ma reggel is, ennek okán írom meg most ezt a hozzászólást. Nagyon jó véleményeket és ajánlásokat hallottam valamint olvastam erről a termékről, ezért is bátorkodtam a SofLens lencséről a Biofinityre váltani, azonban azt kell mondjam, mélységesen csalódott vagyok és rettentően megbántam ezt a döntésemet. Soha nem fordult még velem elő, hogy szakadt lenne a lencse mikor kicsomagoltam, de egy-két alkalom után még egy vállrándítással eltusoltam magamban a dolgot, mondván, hogy előfordul. De ez már sajnálatos módon a sokadik ilyen!!! Nem Önöket szeretném ezzel lejáratni, sem minősíteni, hiszen évek óta innen rendelem a kontaktlencséim, illetőlegesen rendeltem az eOptika oldaláról is ugyanúgy ezt a terméket, és a 3 havi kiszerelésből 2 szakadtan érkezett, szintén a bal oldali. Mindezeken felül pedig sosem tart ki nekem egy hónapig az adott pár, pár nap után már nagyon nehezen kezelhető, megfogható, nem tapad meg a szememben, ha nagy nehezen igen, akkor szúr, ég, viszket, és többször is megesett, hogy elszakadt már. Most ott tartok, hogy a 3 havi adagom kevesebb mint egy hónap alatt elfogyott, mert rettenesen kényelmetlen a viselése. Ismétlem, számtalan pozitív véleményt láttam a termékről, ezért sem értem, hogy nekem miért szembesülök ezzel a problémával. Ezzel kapcsolatban esetleg tudnának nekem segíteni? Előre is köszönöm szíves válaszukat!!

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

Kérjük, hogy reklamációját központi címünkre küldje el, hogy azt központunk minél hamarabb kezelni tudja. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Nagy Enikő

Üdvözlöm! Én eddig a Biofinity Multifocal lencsét használtam,más lencsével helyettesíthetem? Köszönöm válaszát

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

A Biofinity lencsék a Comfilcon A anyagból készülnek, melyből egyéb terméket sajnos nem forgalmazunk. Kérjük, hogy a megfelelő lencsére kaphasson ajánlatot, vegye fel a kapcsolatot szemészével próbalencsét kérve.

László

Üdvözlöm! iWear oxygen astigmatism típusú lencsét használok (a CooperVision gyártja). A Biofinity-vel helyettesíthető? Nem tudom, hogy irányadó-e, de az IWear oxygen astigmatism és a Biofinity Toric buborékcsomagolása megegyezik, mind a kettőn a ,,comfilcon A toric" felirat szerepel Üdv: László

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A gyártó információi szerint mindkét lencse a Comfilcon A anyagból készült, így megegyeznek anyagukban. A termék tehát használható az említett lencse helyett.

Noémi

Üdv A biofinity toric ból miért nem lehet 1 darabot rendelni?Elhagytam 1 darabot a balból és csak azt szeretném pótolni.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárlónk!

A kontaktlencsékre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Cégünk ezek következtében csak teljes termékeket tud értékesíteni. A Biofinity Toric típus esetén ez azt jelenti, hogy a legkisebb elérhető kiszerelés a 3 darabos verzió. A gyártó nem készít ennél kisebb kiszerelést.

Üdvözlettel,

Alensa

Ivett Krisztina Natovicz

Alensa: Gyors kiszállítás, pénztárcabarát árak, minőségi termékek. Lencse: A kontaktlencse kifejezetten kényelmes. Mindenkinek ajánlom.

Zafira

cilinderes kontakt lencsék kb mennyi időn belül érkeznek meg/mennyi idő a szállításuk és megcsinálásuk?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

Cilinderes, azaz tórikus lencséink ritkábbak, ezért olykor meg kell várnunk, míg raktárunk újra feltölti a készletet, ami kb. egy hét alatt meg szokott történni, a szállítás idejét pedig onnantól érdemes számolni a szállítási opció kiválasztása alapján.

Viktória Hári

Kedves Alensa! Eddig VVP márkájú (Cooper Vision) kontaklencsét használtam az alábbi paraméterekkel: Bal: BC:8,7, DIA: 14,5, PWR: -0,75, CYL:-0,75, AX: 080 Jobb: BC:8,7, DIA: 14,5, PWR: -1,00, CYL:-0,75, AX: 100 Comfilcon A, H2O: 48% A fenti lencsét Biofinity Toric -ra szeretném cserélni. Érdeklődni szeretnék, hogy a két lencse között milyen különbség van? Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! Webshopunkon több típusú CooperVision által gyártott termék található meg, amik anyagukban is különböznek, ahogyan eltérő más tulajdonságokban a Biofinity Toric lencséktől is, még ha a paraméterek meg is egyeznek. Új lencse kipróbálása előtt kérjük, konzultáljon szemészével, hogy a megfelelő terméket kapja szeme kondíciójától függően.

Diána

Ez az egyik legjobb lencse amit használok. Gazdaságos ár- érték arányú a termék, kényelmes viselet akár egész nap. Ezelőtt más márkájút használtam, orvos javaslatára váltottam, amit a mai napig nem bánok. :) A szállítás nagyon gyors volt, 2 nap alatt kiszállították a kért átvevő helyre.

Imre

TopVue Air for Astigmatism használhato Biofinity Toric Biofinity Toric helyet ? Tiszteletel Papp Imre

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Papp Imre!

A két lencse között lényeges különbségek vannak alapgörbület (BC) és átmérő (DIA) tekintetében. A típus között ezeken kívül más tulajdonságokat tekintve is van különbség. Új lencse kipróbálása előtt javasoljuk, hogy forduljon szemész szakemberéhez, hogy tanácsot kapjon, hogy a szóban forgó TopVue lencse megfelelő lehet-e az Ön számára.

Üdvözlettel,

Alensa

Barbara Pintér

Kedves Alensa! Az lenne a kérdésem, hogy 8.6-os görbülettel nem találtam kiterjesztetten viselhető tórikus lencsét, mindkét szemem -3as dioptriájú és 0.75cylinderes valamint 90° tengelyű és 14.20-as átmérőjű. Kérdésem az lenne, hogy a 8.7. és 14.50 paraméterrel rendelkező lencsét érdemes-e kipróbálnom,okozhat-e gondot? Vagy még olyan lencsét találtam a megfelelő értékekkel kiterjesztettben,ami nem cylinderes. Melyik terméket javasolnák ezekkel az értékekkel? Előre is köszönöm a segítséget.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Pintér Barbara!

Az Alensa kizárólag a kontaktlencsék értékesítésével foglalkozik, szakmai/optikai jellegű tanácsokat/vá­alszokat nem áll módunkban adni vásárlóinknak. Az Ön által feltett kérdésekre kizárólag szemész szakorvos tud válaszokat adni szemvizsgálat és próbalencsék használata alapján.

Köszönjük megértését!

Alensa

Anikó

Szeretném megkérdezni, hogyha az egyik lencsére azt írja a rendszer, hogy jelenleg nincs raktáron, hétfő 07.16. akkor az azt jelenti, hogy hétfőn mindenképpen feladásra kerül vagy ez csak egy várható időpont, ami még tovább húzódhat? Nyaralni megyek jövő héten, ezért fontos, hogy mikor kapom meg pontosan. Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz info@alensa.hu

Kedves Anikó!

A megadott időpont az esetek nagyobb százalékában valós, de természetesen előfordulhatnak olyan körülmények, melyek befolyásolhatják az időpontot.

Üdvözlettel,

Alensa

Tamás Porcsin

Megszeretném köszönni a gyors kiszállítást, Egy nap alatt megérkezett. A lencse. hu-n egy hónapja rendeltem és nem jött meg! Hiába hívtam az üzletet nem vették fel!

Balázs Schmidt

Tisztelt Alensa! Jól értem,h a biofinity toric lencséket éjjelre is bent hagyhatom 1 hónapon keresztül, ha a szemem is elviseli? Válaszukat előre is köszönöm: Schmidt Balázs

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Schmidt Balázs!

A gyártó utasítási alapján a lencse éjjelre is bent hagyható (a 30 nap a maximális időhatár), azonban szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ez kockázatos, így semmiképpen ne használja ilyen módon a lencséket orvosi beleegyezés nélkül.

Üdvözlettel,

Alensa

Lilla

Más kontaklencsviselők felé jelezném, hogy az egészségpénztár elfogadja a számlát, annak ellenére, hogy nincs szerződés az oldal és az egészségpénztár között, mivel termékvásárlásról van szó, szolgáltatás esetén szükséges a szerződés. Annyi szükséges csupán, hogy a név és a tagszám szerepeljen a számlán!

Válasz info@alensa.hu

Kedves Lilla!

Köszönjük szépen a hozzászólását. Annyit szeretnénk még ehhez hozzáfűzni, hogy abban az esetben, ha egészségpénztárral szeretné elszámoltatni a vásárló a számlát, ezt feltétlenül szükséges megemlítenie a vásárlói megjegyzésben.

Üdvözlettel,

Alensa

Tamás Gulyás

Tisztelt Alensa! Az lenne a kérdésem, hogy miért tér el a kapott kontaktlencse doboza a fent látható képen lévő doboztól. Pl. A kapotton nem szerepel az "Aquaform..." valamint az oldalán Conilcon A helyett Biofinity látható. Köszönöm válaszukat Üdvözlettel, Gulyás Tamás

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Gulyás Tamás!

A Coopervision új külsejű dobozra váltott, melyet a képek között is megtalál.

Üdvözlettel,

Alensa

Szt

Rendelésnél nem tudom megadni, hogy melyik a jobb és melyik a bal szem. Hogyan kell ezt jelölni?

Válasz info@alensa.hu

Jó napot,

A "Válassza ki a másik szem jellemzőit" gombra kattintva tud különböző paramétereket megadni a másik szemére.

Üdvözlettel,

Alensa

Melinda

Szeretnék ilyet rendelni, nemrég állapította meg a szemész, hogy szükségem van rá. Viszont tanácstalan vagyok a tengelyt illetően. - 2,25 dioptria, 0,75 cilinder kell és a tengelyre 175'-ot írt az orvos. Ebben az esetben 170 vagy 180-at kellene rendelnem?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Melinda!

Az alacsonyabb értéket szokták javasolni ilyen esetben, de kérjük egyeztessen és erősítse meg a paramétereket szemész szakorvossal.

Üdvözlettel,

Alensa

Szilvia Ràbànè Németh

Kedves Alensa! Szeretnèm megkèrdezni hogy jòl èrtelmezem e gogy az options premier toric lencse helyett a biofinity toric van forgalomban?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Rábáné Németh Szilvia!

A két termék azonos paraméterekkel rendelkezik, így használhatja ezt a lencsét, azonban kérjük mindig egyeztessen szemész szakorvossal a kontaktlencse választást illetően.

Üdvözlettel,

Alensa

Lakatos Petra

Kedves Alensa! Érdeklődni szeretnék, hogy ha véletlen rossz kontaktlencsét rendelek de ez kiderül ugye már a külsejéről, hogy ugyan olyan e mint az előző akkor van e lehetőség visszaküldésre ?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Lakatos Petra!

Hibás rendelés esetén csak akkor tudjuk visszavenni a lencséket, ha azok teljesen sértetlen és bontatlan állapotban vannak. Részletesen a Reklamáció és cseregarancia menüpontunkban tájékozódhat.

Köszönjük megértését!

Üdvözlettel,

Alensa

Anett

Kedves Alensa! Az lenne a kérdésem, hogy a meglévő kontaktlencse folyadékom (Iwear multiclean All-in-1) megfelelő lenne e a Biofinity Toric lencséhez?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Anett!

Az említett kontaktlencse folyadék használható a Biofinity Toric lencsék tisztítására és tárolására.

Üdvözlettel,

Alensa

Marci

Kedves Alesa! Érdeklődni szeretnék, hogy biofinity lencse rendelésekor a jobb szememre kell cilinderes lencse a bal oldali pedig nem cilinderes. Ilyen esetben hogy kell leadnom a rendelést, hogy olyan lencsét kapjak ami nem cilinderes, nem láttam olyan választási lehetőséget. Előre is köszönöm.

Válasz info@alensa.hu

Kedves Marci!

Ebben az esetben az egyik szemére Biofinity Toric, a másik szemére pedig sima Biofinity lencsét szükséges rendelnie.

Üdvözlettel,

Alensa

Edit

Kedves Alensa! Érdeklődnék, hogyy a cylinderes kontakt lencsék csak minuszos cylinderrel vannak? 8,8 vagy 9 görbület van ezekből? Üdv: Edit

Válasz info@alensa.hu

Kedves Edit!

Igen, kontaktlencséknél a cylinder mínusz értékű. 8.8-as görbületű tórikus lencsék: Proclear Toric, Proclear Toric XR. 8.9-es görbületű a PureVision 2 for Astigmatism. 9-es görbületű kontaktlencse sajnos nem található a kínálatunkban.

Üdvözlettel,

Alensa

Rita

Ha szeretném kipróbàlni mi a teendőm?

Válasz info@alensa.hu

Kedves Rita!

Az Alensa csak teljes csomagokkal foglalkozik, így próbalencsét nem tudunk biztosítani. Próbalencse igényléséhez kérjük forduljon szemész szakorvoshoz.

Üdvözlettel,

Alensa

Dia

Ez negyed évre elegendő igaz?Ha a másik szem eltérő a mennyiség 2 vagy elég megadni a másik szem adatait és akkor két dobozzal küldenek.(Bocsi kezdő vagyok)

Válasz info@alensa.hu

Kedves Dia!

Igen, a 3 db lencse negyed évre, vagyis 3 hónapra elegendő (egy szemre). Ha különböző dioptriájú a két szeme, a másik szemére is szükséges 1 dobozzal rendelnie. A "Mennyiség" a dobozszámra vonatkozik, tehát 1 mennyiség=1 doboz (3 db lencse).

Üdvözlettel,

Alensa

Anna

Olyan kérdésem lenne, ha nincs raktáron akkor kb mennyi időn belül lesz raktáron és mennyi időn belül kerül kiszállításra ?

Válasz info@alensa.hu

Kedves Anna!

A beszerzési idő kb. 1 hét, a kiszállítás ideje pedig 2-3 nap.

Üdvözlettel,

Alensa

Erika

A tórikus lencséből van színes?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Erika!

Tórikus lencsékből sajnos nincsen színes változat.

Üdvözlettel,

Alensa

Róbert

Tetszik ez az olcsó, gazdaságos kiszerelés. Előnyös, ha a két szem eltérő dioptriájú.

Miklós

Egészségpénztári tag vagyok, és kontaktlencsét az egészségpénztárral szeretném elszámoltatni. Tudnak EP számlát kiállítani? Üdv, Miklós

Válasz info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Számlát fog kapni, ez a csomagban lesz megtalálható. A számlára ráírhatjuk a tagi kódot, amit az egészségpénztár kér, de az alensa.hu nincs szerződéses kapcsolatban egészségpénztárral. Volt olyan vásárlónk, aki egyeztetett a EP-vel és azt mondták, hogy ez így rendben lesz. Kérem konzultáljon ön is az EP-vel, és írjon az info@alensa.hu emailcímre, hogy pontosan mire is jutottak.

Miklós

Alíz

Hello, nekem 1-2 hetet írt ki a szállításkor. Az lenne a kérdésem, hogy lehet ezt valahogy megsürgetni, gyorsabb szállítással vagy átvételi ponttal? Köszönöm a választ

Válasz info@alensa.hu

Üdvözlöm!

A becsült szállítási idő a kontaktlencse gyártótól történő utánrendelése miatt változik 1-től 4 hétig történő időintervallumban. Szóval ez az időtartam adott. Ezen felül a kiszállítás általában 2 munkanapot vesz igénybe. Vidéki kisvárosokba lehetséges a 3 munkanap is. A személyes átvételi pontokra 2 munkanap alatt teljesül a kiszállítás. A TOF futár is körülbelül ennyi idő alatt ér ki. Az átvételi pontokon nagyobb a mozgástér, mert akkor megy a csomagért, amikor ideje engedi az átvételi pont nyitvatartási idején belül.

Remélem tudtam segíteni Miklós

Katalin Konkoly

A megrendelésem másnapján már kézhez is kaptam a lencséket, szuper gyorsak voltak, és az áraik igazán meglepően jók.

Zsó

A Biofinity Toric az alensa webshopban a legolcsóbb. :)

Kecskés Ildi

Vélemény: Összességében minden rendben volt. Az ingyenes kiszállítást megkaptam. Kontaktlencse: a Biofinity Toric minősége jó és kényelmes. Alensa.hu: gyors vevőszolgálat.

Kovács Péter

Az egyik szememre tórikus kontaktlencse kell. Annak a beszerzése heteket vesz igénybe. Az alensa webshopot az értesítők és a humánus ügyfélszolgálat miatt szeretem. A csomagról mindig jön értesítő, a szolgálat pedig mindig segít. Ha nem tud pontos választ adni, akkor visszahív, és emailt ír.

László

Elképesztő, hogy az optika és az online áruházak árai között milyen különbségek vannak. Ha elfelejtek rendelni, akkor is inkább várok pár napot, de rólam nem fognak többet kemény ezereket legombolni az optikusok.

Majdan Tamás

Én optikushoz mentem először, az engedélyezte a kiterjesztett viseletet. Biofinity Toric lencsét ahsználok, de webshopban jóval olcsóbb. Több helyen vásároltam már, ide visszajáró vagyok.

Gerrgő

Nemcsak a Biofinity Toric hanem a kontaklencse folyadékok is olcsóak.

Ágnes

Nagyon megbizhato nem deformálodik el. Aludni lehet benne. Nem szarad ki a szemem.

Márti

Nekem 2 és fél hét volt, de az optikusomtól 4 hét alatt jött volna meg a kontaktlencse. Ez nem csak idő függvénye, ha az embernek olyan cilinder és tengely paramétere van, mint nekem :) de valóban gyorsabban megkaptam a Biofinity Toric kontaktlencséket.

Margó

Nekem 9 munkanap volt mire megkaptam a Biofinity Toric lencséket, de az optikusomtól 3 hét. Nem is beszélve arról, hogy az optikusnál nem 5390 forint :)

Erős János

Az olcsóbbat.hu oldalon kerestem a terméket. Volt még olcsóbb, de 10 napot nem fogok várni, SOS kellett a lencse. Hétfőn reggel megrendeltem itt, és az Alensa ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint kb. szerdára ér hozzám a csomag. Meg is jött szerdán délre. A többi ajánlat 3 darabos volt és majdnem ilyen árban. Köszönöm a tájékoztatást az ügyfélszolgálatnak! Erős János