Biofinity XR Toric (3 lencse)

11 990 Ft
Raktáron
A feladás várható dátuma csütörtök 09.23. Stock day info: Today 23. szeptember Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 23. szeptember Jellemzők kiválasztása ...
Raktáron
Hozzáadás a rendeléshez
1790 Ft

Más kiszerelések:

Biofinity XR Toric (3 db lencse) + 360 ml Gelone ápolószer 13 780 Ft (Megtakarítás 600 Ft)
Biofinity XR Toric (3 db lencse) + 400 ml Laim-Care ápolószer 13 930 Ft (Megtakarítás 750 Ft)

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
11 990 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Biofinity XR Toric kontaktlencsék - 3 db lencse

A Biofinity XR Toric szilikon-hidrogél lencséket a CooperVision gyártja, az asztigmatizmus korrekciójához. A tengely és cilinder értékek széles skálájának köszönhetően ezek a tórikus lencsék képesek korrigálni a magas fokú asztigmatizmust is. Ez a csomag Biofinity XR Toric kontaktlencse 3 db lencsét tartalmaz.

CooperVision Aquaform Technology ikon A Biofinity XR el van látva az Aquaform® Technology-val. Ez az innovatív technológia egyedülálló módon ötvözi az anyagokat és vizet zár a lencsékbe. Az Aquaform® lehetővé teszi a magas fokú oxigénáteresztést, miközben a lencséket nedves, puha és rugalmas állapotban tartja.

CooperVision Optimized Toric Lens Geometry ikon A speciális Optimized Toric Lens Geometry™ biztosítja, hogy a lencsék a szemhez igazodnak, és mindig megfelelő módon tájolódnak. Ez a kialakítási típus három létfontosságú előnyt nyújt az asztigmatizmussal küzdő felhasználók számára: tiszta és éles látás, stabil illeszkedés és egész napos kényelem.

CooperVision kiterjesztett viselet ikon A Biofinity havi kontaktlencséket napi viseletre szánják, de megfelelőek alkalmankénti alvás közben történő vagy kiterjesztett viseletre. 30 nap és 29 éjszaka során folyamatosan viselhetők. Ezt a viselési módszert azonban először mindig jóvá kell hagynia egy szemészeti szakembernek.


Ezek a lencsék a Biofinity Toric típusú lencsék kiterjesztéseként funkcionálnak. Szélesebb paraméter tartományuknak köszönhetően az asztigmatizmussal küzdő felhasználók mindig megtalálhatják a megfelelő kombinációt egyedi receptjükhöz. Az akár -5,75-ös cilinder értékekkel, valamint 5° és 180° között érhető tengely paraméterekkel elkerülheti a kompromisszumokat és megrendelheti a tényleges értékeit.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Csomag méret: 3 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 116 Dk/t
Lejárat: több, mint 12 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 48%
Terméknév: Biofinity XR Toric
Lencse anyag: Comfilcon A
Cilinder erőssége: -0.75-től -5.75-ig
Dioptria tartomány: -10.00-tól +10.00-ig
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Csomagtervek

Vélemények

Ennek a terméknek még nincs sok értékelése

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

dr Németh Ákos

Tisztelt Alensa! Régóta használok Acuvue Oasys cilinderes lencséket. Sajnos egyre kevésbé bírja a szemem, a szemvizsgálat szerint nincs semmi bajom. Szeretnék mást is kipróbálni, amely más anyagból van. A Biofinity XR Toric és Biofinity Toric között mi a különbség? Üdv: dr. Németh Ákos

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt dr. Németh Ákos!

A Biofinity XR Toric jóval szélesebb paraméter skálával rendelkezik, extrém asztigmatizmusban szenvedők számára ajánlott.

Üdvözlettel,

Alensa