A megrendeléseket a lehető leggyorsabban útnak indítjuk! Javasoljuk azonban, hogy előre rendeljen, mert a jelenlegi helyzet miatt a szállítók késhetnek.

Biofinity kontaktlencsék

Biofinity a CooperVision gyártó prémium kontaktlencse márkája. Minden Biofinity kontaktlencse havi csereidejű és a Biofinity Aquaform technológiával készül, ami a lehető legjobb kényelmet biztosítja. A Biofinity lencsék egyediek, rendkívül magas víztartalmuk és oxigén áteresztő képességük miatt, a Biofinity Comfilcon A anyagnak köszönhetően. A Biofinity a CooperVision-től kiváló választás, ha magas minőségű havi kontaktlencsét keres, jó áron. Egy másik előnye, hogy a gyártó jóváhagyja a lencsék éjszakai viseletét is, ennek ellenére javasolt a lencsében való alvásról konzultálni szemész szakorvossal.

Biofinity és Biofinity XR lencsék havi kontaktlencsék rövidlátásra és távollátásra. A Biofinity multifokális lencsék a presbyopia korrekciójára lettek kialakítva, a Biofinity Toric tórikus lencsék pedig tökéletes látást adnak a magasabb fokú asztigmiában szenvedőknek.

Rendezés szempontja:
Havi
Raktáron
3 990 Ft
Havi
Raktáron
5 230 Ft
Havi
Raktáron
7 580 Ft
Havi
Raktáron
7 480 Ft
Havi
Raktáron
9 990 Ft
Havi
Raktáron
6 190 Ft
Havi
Raktáron
14 590 Ft
Havi
Raktáron
11 140 Ft
Havi
Raktáron
5 340 Ft
Havi
Raktáron
11 990 Ft
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one dpd Zásilkovna