Biotrue ONEday for Astigmatism (30 lencse)

7 980 Ft
92% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 10.22. Stock day info: Today 22. október Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 22. október Jellemzők kiválasztása ...
Raktáron

Más kiszerelések:

Biotrue ONEday for Astigmatism (90 lencse) 22 740 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
7 980 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Biotrue ONEday for Astigmatism

A lencsék a nagy víztartalom és az oxigén áteresztőképesség biztosítása érdekében HyperGel anyagból (Nesofilcon A) készültek. Ezek a tórikus lencsék a Bausch & Lomb-tól kivételes kényelmet és teljesítményt biztosítanak egész nap. A Biotrue ONEday for Astigmatism 30 darab kontaktlencsét tartalmaz. Ezek a napi eldobható lencsék enyhítik az asztigmatizmus okozta bosszúságokat, mint a fejfájás és a homályos látás.

Magas víztartalom = végtelen kényelem

A Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlencséken kiterjedt vizsgálatokat végeztek, annak bizonyítása érdekében, hogy képesek nedvességtartalmuk legalább 98%-át 16 órán keresztül megőrizni. 78%-os víztartalommal rendelkeznek, ami megközelíti a szaruhártya természetes vízmennyiségét. A lencsék egyenletes nedvességtartalmat és hidratálást biztosítanak, így a legérzékenyebb szeműek számára is kényelmesek lehetnek.

High-tech kialakítás

Kivételesen magas víztartalmuk mellett a Biotrue ONEday lencséket a nagy teljesítményű HyperGel anyagból készítik, ami magas oxigénáteresztő képességet ígér (42 DK/t). A megnövekedett lélegzőképesség növeli a kényelmet és a teljesítményt, így a lencsék kényelmesen viselhetők a nap folyamán.

A Bausch & Lomb fejlesztői egy per-ballaszt (prizmamentes) technológiát vezettek be a szemlencse stabilizálásához, miközben egy ultra-vékony lencsét alakítottak ki, ami nagyobb oxigénáteresztő képességet biztosít. Ez a lencsetervezés éles látást is biztosít, miközben csökkenti a tükröződést.

A lencséje akkor van helyes pozícióban, amikor a pozicionáló jel 6 óránál helyezkedik el. A lencsék enyhe színezettel rendelkeznek a könnyű kezelhetőség és láthatóság érdekében. A kiegészítő védelem érdekében a lencsék UV védelemmel vannak ellátva.

Tulajdonságok
Gyártó: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.40
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 42 Dk/t
Víztartalom: 78%
Terméknév: Biotrue ONEday for Astigmatism
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.75-ig
Dioptria tartomány: -9.00-től +4.00-ig
Lencse anyag: Nesofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Igen

Vélemények

92%
119 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások

Kérdése van?