Biotrue ONEday for Presbyopia (90 lencse)

25 590 Ft
91%
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

hétfő 06.17.

Tisztító
blank

A Biotrue ONEday multifokális lencséket úgy tervezték, hogy minden távolságon tiszta legyen velük a látás. 78% -os víztartalommal és magas oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek. A lencsék UV szűrővel vannak ellátva.

Ingyenes kiszállítás erre a termékre
25 590 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue OneDay for Presbyopia multifokális kontaktlencsék a Bausch and Lomb-tól. A presbyopia olyan gyakori látáshiba, amely az öregedési folyamat természetes következménye, és gyakran 40 év körüli életkor kezdődik. A presbyopia kialakulását a közeli tárgyakra fókuszáló képesség romlása határozza meg.

3 optikai zóna

A Biotrue ONE day for Presbyopia kontaktlencsék hatékony megoldást kínálnak a látásjavításhoz minden távolságra. Különleges, három zónájú formatervezésük a szem természetes tulajdonságait használja a távoli, a közeli és a közepes távolságú tárgyakra összpontosítva. Az egyes optikai zónák koncentrikus körökben helyezkednek el. A legbelső kör a közeli tárgyakra, a legkülső pedig a távoli tárgyakra összpontosít.

Magas víztartalom és kényelmes illeszkedés

A Biotrue OneDay for Presbyopia kontaktlencsék készítéséhez a Bausch & Lomb HyperGel anyagot (Nesofilcon A) használ, amely ötvözi a klasszikus hidrogél és a szilikon hidrogél jellemzőit, hogy magas víztartalmat és magas oxigénáteresztő képességet biztosítson. A HyperGel technológia a lencse anyagának felső rétegében lévő aktív összetevőket tartalmazza, és így egy lipidréteget hoz létre, amely megakadályozza a kiszáradást. A BioTrue ONEday víztartalma 78%, ami a piacon a legmagasabb.

UV-sugárzás elleni védelem

A Biotrue OneDay for Presbyopia kontaktlencsék UV szűrővel vannak felszerelve, amely elnyeli a nap káros UVA és UVB sugarait. Azonban meg kell jegyezni, hogy az UV szűrővel ellátott kontaktlencsékre nem szabad a napszemüveg teljes helyettesítőjeként tekinteni, mert nem fedik le a szem teljes felületét. A legjobb, ha a kontaktlencséket UV-szűrős napszemüveggel használja.

Tulajdonságok
Gyártó: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 90 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 24 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 42 Dk/t
Víztartalom: 78%
Dioptria tartomány: -9.00-től +6.50-ig
Addíció: High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Lencse anyag 2: Nesofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Igen

Vélemények

91%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások

Kérdése van?
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top