Ismételje meg az utolsó megrendelését

Carl Zeiss kontaktlencsék

Már ismerheti kiváló minőségű kameráit és objektíveit, de a Carl Zeiss Vision a kontaktlencse- és optikaiparban is vezető helyen áll. A Carl Zeiss a technikai inniváció élén áll 1846 óta, és jelenleg is egyike a legmasabb minőségű kontaktlencséket gyártójának.

Carl Zeiss kontaktlencsékből napi és havi lencséket kínálunk.

Carl Zeiss Contact Day 1 (30 db lencse)

Carl Zeiss kontaktlencsék - Carl Zeiss Contact Day 1 (30 db lencse) 6 250 Ft Központi raktár: több, mint 700 db

Carl Zeiss Contact Day 30 Compatic (6 db lencse)

Carl Zeiss kontaktlencsék - Carl Zeiss Contact Day 30 Compatic (6 db lencse) 7 700 Ft Központi raktár: több, mint 500 db

Carl Zeiss Contact Day 30 Spheric (6 db lencse)

Carl Zeiss kontaktlencsék - Carl Zeiss Contact Day 30 Spheric (6 db lencse) 8 190 Ft Központi raktár: több, mint 1000 db

Contact Day 1 (30 lencse)

Ezek a napi kontaktlencse egyszeri használatosak, így nincs szükség a tisztításukra és karbantartásukra. Alkalmasak mindennapi viseletre, éjszakai viseletre, sportoláshoz és utazáshoz. Ezek a magas minőségű lencsék kényelmet, valamint kiváló és éles látást nyújtanak. Vékony perem kialakításuk alacsony súrlódást és tökéletes illeszkedést biztosít.

Contact Day 30 Spheric aés Contact Day 30 Compactic havi kontaktlencsék

Ezek a havi kontaktlencsék kiváló minőségű, biokompatibilis anyagból készültek. Érzékeny szeműek és kezdő kontaktlencse viselők számára is alkalmas. Magas víztartalommal és oxigén áteresztő képességgel rendelkeznek.

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google