Carrera CA8810 A25

Női Férfi
Tulajdonságok

Szemüveg mérete Mi a méretem?
138 mm
Egyéb méretek
19 mm
140 mm
34 mm 54 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma kedd 02.27.
Ingyenes ajándék akár 2 190 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
Ár
56 790 Ft

A Carrera-ról

Szeretne eredeti lenni és elragaszkodni a megszokottól? Hagyja, hogy szemüvege önmagáért beszéljen, és tegyen egy bátor lépést a Carrera merész modelljeivel. A híres olasz márka megkülönböztető szemüveget kínál, akár a téglalap, a kerek vagy a négyzet alakú kialakítást preferálja.


A szemüvegről

Téglalap formájúak, így remekül illenek a kerekebb arcokhoz. A keret ruténium színű, ami egy nagyon elegáns ezüstös fémréteget biztosít. Ezeket a kereteket rugalmas zsanérral látják el, amely kiváló komponens azok számára, akik gyakran leveszik a szemüvegüket! Ezek a tartós félkerekes szemüvegek klasszikusabb, érett megjelenést biztosítanak, és soha nem jönnek ki a divatból. Az anyag főként fémből készül, amely nemcsak rendkívül tartós, de elegáns és stílusos megjelenést is biztosít. Szeretné látni, hogy ezek a szemüvegek tökéletesen illenek-e Önhöz? Tekintse meg őket közelebbről a virtuális felpróbálás funkció segítségével! Ezeknek a kereteknek elegáns matt bevonata van.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.