Clariti 1 day multifocal (30 lencse)

7 840 Ft
76%
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

csütörtök 01.24.

Tisztító
blank

Kiszállítás

dpd
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
7 840 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

Clariti 1 day multifocal

A Clariti 1 Day multifocal biztosítja az éles látást minden távolságon. A CooperVision által gyártott napi multifokális lencsék nagy légáteresztő szilikon-hidrogélből készülnek. Egész nap kényelmesek a különleges nedvességmegtartó technológiának köszönhetően. Ezek a lencsék tökéletesek az aktív életstílusúak számára. 30 lencsét tartalmaz.

Szilikon-hidrogél

A Claritiy 1 Day lencsék Somofilcon A anyagból készülnek, amely egyfajta szilikon-hidrogél. Ez a rendkívül fejlett anyag nagy mennyiségű nedvességtartalmat tart fenn, miközben a szaruhártyát bőséges oxigénnel is ellátja. A WetLoc technológia tovább növeli a komfortérzetet azáltal, hogy a nap folyamán folyamatosan terjeszti és felszabadítja a beépített nedvességet.

A Clariti 1 Day lencsék beépített UVA és UVB szűrőket tartalmaznak. Ne feledje azonban, hogy a kontaktlencsék soha nem védik teljes mértékben a szemét. Csak egy jó napszemüveg képes erre.

Presbyopia korrigálása

A presbyopia olyan szemhiba, ami a kor előrehaladtával fordul elő, és a szemlencse természetes degenerációjának eredménye. A presbyopia első tünetei körülbelül 40 éves kor körül kezdődnek, és arról számoltak be, hogy 60 éves kor körül a helyzet stabilizálódik, és már nem érzékelhető. Az öregedés természetes következménye.

A presbyopia korrigálására szolgáló kontaktlencsék megszüntetik az olvasószemüveg szükségességét. Ezek a lencsék különböző látószöggel és távlátással rendelkező zónákkal vannak megtervezve, és az agy automatikusan a különböző zónákat különböző távolságokra fókuszálja. A presbyopia-t mindig optometristának kell diagnosztizálnia, hogy tisztában legyen a pontos értékekkel.

A Clariti 1 day termékcsalád

A Clariti 1 Day toric is a már nagyon népszerű és megfizethető CooperVision Clariti család tagja. A normál korrekcióval rendelkező lencsék mellett a Clariti 1 Day toric korrigálja az asztigmatizmust, a Clarity 1 Day multifocal peidg a presbyopiát.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.10
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 24 hónap
Víztartalom: 56%
Oxigénáteresztő képesség: 86 Dk/t
Dioptria tartomány: -6.00-tól +5.00-ig
Addíció: High (+2.50D- +3.00D), Low (MAX ADD +2.25D)
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag 2: Somofilcon A
UV-szűrő: Igen

Vélemények

76%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások

Kérdése van?
VISA Master Card PayPal dpd Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top