Clariti 1 day multifocal (30 lencse)

8 790 Ft
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 04.19. hétfő 04.19. Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap
dpd / expressone / magyar posta
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
8 790 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Clariti 1 day multifocal kontaktlencsék – 30 db lencse

Clariti 1 day multifocal a presbyopia korrigálására, valamint a minden távolságra – közelre, köztes távolságokra és messzire – történő éles látás biztosítására alkalmas. Ezeket a napi, multifokális lencséket a CooperVision gyártja és nagyon lélegző, szilikon-hidrogélből készülnek. A speciális nedvességmegtartó technológiának köszönhetően egész nap kényelmesek maradnak. Ezek a lencsék tökéletesek azok számára, akik aktív életmódot folytatnak. 30 db lencsét tartalmaz.

CooperVision magas oxigénáteresztő képesség ikonClariti 1 day multifocal szilikon-hidrogél anyagból készül. Ez a rendkívül fejlett anyag nagyon sok nedvességet megtart, miközben a szaruhártyát is bő oxigénnel látja el. Így egészséges és fehérebb lesz a szeme.

CooperVision WetLoc® Technology ikonWetLoc® Technology hozzájárul az egész napos kényelemérzethez, azáltal, hogy a beépített nedvességet folyamatosan szabadítja fel a nap folyamán. Ezt úgy teszi, hogy természetes módon vonzza és megköti a vízmolekulákat a lencse felületéhez.

CooperVision UV-szűrő ikonClariti 1 day multifocal lencsék beépített UV-A és UV-B szűrővel rendelkeznek, melyek védik szemei egy részét a káros napsugaraktól. Ne feledje azonban, hogy a kontaktlencse soha nem tudja teljesen megvédeni a szemét. Erre csak egy jó napszemüveg képes.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.10
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Víztartalom: 56%
Oxigénáteresztő képesség: 86 Dk/t
Terméknév: Clariti 1 day Multifocal
Dioptria tartomány: -6.00-tól +5.00-ig
Addíció: High (+2.50D- +3.00D), Low (MAX ADD +2.25D)
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag: Somofilcon A
UV-szűrő: Igen

Vélemények

Ennek a terméknek még nincs sok értékelése

Hozzászólások (2)

Kérdése van?

multifokális kontaktlencse

Lukácsné

Mi lehet az oka annak, hogy a multifokális kontaktlencse az ígért mindhárom távolságra való éles látás helyett távolra (vezetéshez) nem biztosítja a megfelelő látást. A Claritit tudom használni a BC és a DIA értékek miatt. Sajnos az optika, ahol első ízben voltam, nem tud segíteni, állításuk szerint a közelre való tisztán látás kárára tudnának csak távolra éles látást biztosítani, de minden nap vezetek autót. Köszönettel: Lné

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

Köszönjük kommentjét. Sajnos a kérdés speciális jellege miatt nem tudjuk megválaszolni azt, így javasoljuk, hogy ebben az esetben forduljon szemészéhez, hogy a megfelelő kontaktlencsét kapja, mivel ez csupán a szem (egyedi) vizsgálata alapján lehetséges. Bízunk abban, hogy a megállapított lencséket biztosítani tudjuk majd Önnek!

Multifokalis kontaktlencse

János Nagy

Üdvözlöm! A napi kontaktlencsék ék általában mennyi a szavatossági idejük? Köszönöm! Üdv!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A napi, vagy akár bármilyen lágy lencsénél nem kizárt, hogy egyes dobozokon 4 év szavatossági idő van feltüntetve. Használatunkál semmiképp nem ajánlott 12–14 óráná több ideig hordani őket, valamint használatuk után minden esetben az eldobásuk ajánlatos.