A megrendeléseket a lehető leggyorsabban útnak indítjuk! Javasoljuk azonban, hogy előre rendeljen, mert a jelenlegi helyzet miatt a szállítók késhetnek.

Clariti 1 day multifocal (30 lencse)

8 290 Ft
76%
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 06.02.

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
8 290 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Clariti 1 day multifocal

A Clariti 1 Day multifocal biztosítja az éles látást minden távolságon. A CooperVision által gyártott napi multifokális lencsék nagy légáteresztő szilikon-hidrogélből készülnek. Egész nap kényelmesek a különleges nedvességmegtartó technológiának köszönhetően. Ezek a lencsék tökéletesek az aktív életstílusúak számára. 30 lencsét tartalmaz.

Szilikon-hidrogél

A Claritiy 1 Day lencsék Somofilcon A anyagból készülnek, amely egyfajta szilikon-hidrogél. Ez a rendkívül fejlett anyag nagy mennyiségű nedvességtartalmat tart fenn, miközben a szaruhártyát bőséges oxigénnel is ellátja. A WetLoc technológia tovább növeli a komfortérzetet azáltal, hogy a nap folyamán folyamatosan terjeszti és felszabadítja a beépített nedvességet.

A Clariti 1 Day lencsék beépített UVA és UVB szűrőket tartalmaznak. Ne feledje azonban, hogy a kontaktlencsék soha nem védik teljes mértékben a szemét. Csak egy jó napszemüveg képes erre.

Presbyopia korrigálása

A presbyopia olyan szemhiba, ami a kor előrehaladtával fordul elő, és a szemlencse természetes degenerációjának eredménye. A presbyopia első tünetei körülbelül 40 éves kor körül kezdődnek, és arról számoltak be, hogy 60 éves kor körül a helyzet stabilizálódik, és már nem érzékelhető. Az öregedés természetes következménye.

A presbyopia korrigálására szolgáló kontaktlencsék megszüntetik az olvasószemüveg szükségességét. Ezek a lencsék különböző látószöggel és távlátással rendelkező zónákkal vannak megtervezve, és az agy automatikusan a különböző zónákat különböző távolságokra fókuszálja. A presbyopia-t mindig optometristának kell diagnosztizálnia, hogy tisztában legyen a pontos értékekkel.

A Clariti 1 day termékcsalád

A Clariti 1 Day toric is a már nagyon népszerű és megfizethető CooperVision Clariti család tagja. A normál korrekcióval rendelkező lencsék mellett a Clariti 1 Day toric korrigálja az asztigmatizmust, a Clarity 1 Day multifocal peidg a presbyopiát.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.10
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 24 hónap
Víztartalom: 56%
Oxigénáteresztő képesség: 86 Dk/t
Terméknév: Clariti 1 day Multifocal
Dioptria tartomány: -6.00-tól +5.00-ig
Addíció: High (+2.50D- +3.00D), Low (MAX ADD +2.25D)
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag: Somofilcon A
UV-szűrő: Igen

Vélemények

76%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

Multifokalis kontaktlencse

János Nagy

Üdvözlöm! A napi kontaktlencsék ék általában mennyi a szavatossági idejük? Köszönöm! Üdv!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A napi, vagy akár bármilyen lágy lencsénél nem kizárt, hogy egyes dobozokon 4 év szavatossági idő van feltüntetve. Használatunkál semmiképp nem ajánlott 12–14 óráná több ideig hordani őket, valamint használatuk után minden esetben az eldobásuk ajánlatos.

Átmérő
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top