Clariti 1 day multifocal (30 lencse)

8 290 Ft
76%
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

csütörtök 06.20.

Tisztító
blank

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
8 290 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

Clariti 1 day multifocal

A Clariti 1 Day multifocal biztosítja az éles látást minden távolságon. A CooperVision által gyártott napi multifokális lencsék nagy légáteresztő szilikon-hidrogélből készülnek. Egész nap kényelmesek a különleges nedvességmegtartó technológiának köszönhetően. Ezek a lencsék tökéletesek az aktív életstílusúak számára. 30 lencsét tartalmaz.

Szilikon-hidrogél

A Claritiy 1 Day lencsék Somofilcon A anyagból készülnek, amely egyfajta szilikon-hidrogél. Ez a rendkívül fejlett anyag nagy mennyiségű nedvességtartalmat tart fenn, miközben a szaruhártyát bőséges oxigénnel is ellátja. A WetLoc technológia tovább növeli a komfortérzetet azáltal, hogy a nap folyamán folyamatosan terjeszti és felszabadítja a beépített nedvességet.

A Clariti 1 Day lencsék beépített UVA és UVB szűrőket tartalmaznak. Ne feledje azonban, hogy a kontaktlencsék soha nem védik teljes mértékben a szemét. Csak egy jó napszemüveg képes erre.

Presbyopia korrigálása

A presbyopia olyan szemhiba, ami a kor előrehaladtával fordul elő, és a szemlencse természetes degenerációjának eredménye. A presbyopia első tünetei körülbelül 40 éves kor körül kezdődnek, és arról számoltak be, hogy 60 éves kor körül a helyzet stabilizálódik, és már nem érzékelhető. Az öregedés természetes következménye.

A presbyopia korrigálására szolgáló kontaktlencsék megszüntetik az olvasószemüveg szükségességét. Ezek a lencsék különböző látószöggel és távlátással rendelkező zónákkal vannak megtervezve, és az agy automatikusan a különböző zónákat különböző távolságokra fókuszálja. A presbyopia-t mindig optometristának kell diagnosztizálnia, hogy tisztában legyen a pontos értékekkel.

A Clariti 1 day termékcsalád

A Clariti 1 Day toric is a már nagyon népszerű és megfizethető CooperVision Clariti család tagja. A normál korrekcióval rendelkező lencsék mellett a Clariti 1 Day toric korrigálja az asztigmatizmust, a Clarity 1 Day multifocal peidg a presbyopiát.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.10
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 24 hónap
Víztartalom: 56%
Oxigénáteresztő képesség: 86 Dk/t
Dioptria tartomány: -6.00-tól +5.00-ig
Addíció: High (+2.50D- +3.00D), Low (MAX ADD +2.25D)
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag 2: Somofilcon A
UV-szűrő: Igen

Vélemények

76%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások

Kérdése van?
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top