Clariti 1 day toric (30 lencse)

7 840 Ft
80%
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

hétfő 01.20.

Tisztító
blank

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
7 840 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Clariti 1 day toric

A CooperVision által gyártott Clariti 1 Day toric szilikon hidrogél kontaktlencsék, napi ütemtervvel az asztigmatizmus korrigálására. Ezek a lencsék a dioptria-, tengely- és fok paraméterek széles skáláján mozognak. A légáteresztő anyag és a WetLoc technológia lehetővé teszi, hogy ezek a lencsék nem csak egészséges oxigén adaggal látják el a szemét, hanem napközben is nedvesek és kényelmesek maradnak. 30 lencsét tartalmaz.

Szilikon-hidrogél

A Claritiy 1 Day lencsék Somofilcon A anyagból készülnek, amely egyfajta szilikon-hidrogél. Ez a rendkívül fejlett anyag nagy mennyiségű nedvességtartalmat tart fenn, miközben a szaruhártyát bőséges oxigénnel is ellátja. A WetLoc technológia tovább növeli a komfortérzetet azáltal, hogy a nap folyamán folyamatosan terjeszti és felszabadítja a beépített nedvességet.

A Clariti 1 Day lencsék beépített UVA és UVB szűrőket tartalmaznak. Ne feledje azonban, hogy a kontaktlencsék soha nem védik teljes mértékben a szemét. Csak egy jó napszemüveg képes erre.

Asztigmatizmus korrekció

Az asztigmatizmust általában a szaruhártya szabálytalan görbülete okozza, amely korrekciót igényel a tökéletes látás biztosítása érdekében. A dioptria, a görbület és az átmérő mellett az asztigmatikus kontaktlencsék az asztigmatizmus korrigálásához szükséges speciális paraméterekkel is rendelkeznek (tengely és fok értékek). Ez azt jelenti, hogy gondosan ki kell töltenie két további értéket. A recepttől eltérő értékek vagy paraméterek vásárlása előtt konzultáljon optikájával vagy szemész szakemberrel.

A Clariti 1 day termékcsalád

A Clariti 1 Day toric is a már nagyon népszerű és megfizethető CooperVision Clariti család tagja. A normál korrekcióval rendelkező lencsék mellett a Clariti 1 Day toric korrigálja az asztigmatizmust, a Clarity 1 Day multifocal peidg a presbyopiát.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.30
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 24 hónap
Víztartalom: 56%
Oxigénáteresztő képesség: 57 Dk/t
Cylinder extra power: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -9.00-től +4.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag 2: Somofilcon A
UV-szűrő: Igen

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

Lencse típus

Gina

Szeretném megkérdezni, hogy mit jelent a "PE XDTP" típusú lencse? Nekem ezt írták fel, de sehol nem találok ilyet.

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Gina!

Sajnos nincs információnk arról, hogy a jelzés milyen típusú lencsére utal. Több, mint valószínű, hogy a ez egy másik cég belső elnevezése/kódja valamilyen termékre. Annak érdekben, hogy információt kapjon a lencsékről, javaslom, hogy konzultáljon a receptet felíró személlyel.

Üdvözlettel,

Alensa

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top