Clariti 1 day toric (30 lencse)

7 840 Ft
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 04.19. hétfő 04.19. Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap
dpd / expressone / magyar posta
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
7 840 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Clariti 1 day toric kontaktlencsék – 30 db lencse

Clariti 1 day toric szilikon-hidrogél kontaktlencséket a CooperVision gyártja. Napi csere ütemtervvel rendelkeznek és az asztigmatizmust korrigálják. Ezek a lencsék tengely, cilinder és dioptria paraméterek széles skálájával elérhetőek, lefedve az összes hasonló jellegű kontaktlencse receptek értékeinek közel 85%-át. Lélegző anyaguk és a WetLoc Technology lehetővé teszi, hogy ezek a lencsék nemcsak egészséges oxigénadaggal lássák el a szemet, hanem egész nap nedvesek és kényelmesek is legyenek. 30 db lencsét tartalmaz.

CooperVision magas oxigénáteresztő képesség ikonClariti 1 day toric szilikon-hidrogél anyagból készül. Ez a rendkívül fejlett anyag nagyon sok nedvességet megtart, miközben a szaruhártyát is bő oxigénnel látja el. Így egészséges és fehérebb lesz a szeme.

CooperVision WetLoc® Technology ikonWetLoc® Technology hozzájárul az egész napos kényelemérzethez, azáltal, hogy a beépített nedvességet folyamatosan szabadítja fel a nap folyamán. Ezt úgy teszi, hogy természetes módon vonzza és megköti a vízmolekulákat a lencse felületéhez.

CooperVision UV-szűrő ikonClariti 1 day toric lencsék beépített UV-A és UV-B szűrővel rendelkeznek, melyek védik szemei egy részét a káros napsugaraktól. Ne feledje azonban, hogy a kontaktlencse soha nem tudja teljesen megvédeni a szemét. Erre csak egy jó napszemüveg képes.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.30
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Víztartalom: 56%
Oxigénáteresztő képesség: 57 Dk/t
Terméknév: Clariti 1 day Toric
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -9.00-től +4.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag: Somofilcon A
UV-szűrő: Igen

Vélemények

Ennek a terméknek még nincs sok értékelése

Hozzászólások (2)

Kérdése van?

Téma

Heni

Érdeklődnék, hogy ezt a lencsét lehet -e vízben használni, úszni edzeni? Előre is köszönöm!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A terméket kifejezetten nem ajánlott viselni vízben, illetve a lencse nem érintkezhet vízzel. Sajnos, arról nincs információnk, hogy ajánlott-e használni a terméket edzéskor, ezért kérjük, vegye fel a problémával a kapcsolatot szemészével, hogy a megfelelő lencséhet tudja Önnek előírni.

Lencse típus

Gina

Szeretném megkérdezni, hogy mit jelent a "PE XDTP" típusú lencse? Nekem ezt írták fel, de sehol nem találok ilyet.

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Gina!

Sajnos nincs információnk arról, hogy a jelzés milyen típusú lencsére utal. Több, mint valószínű, hogy a ez egy másik cég belső elnevezése/kódja valamilyen termékre. Annak érdekben, hogy információt kapjon a lencsékről, javaslom, hogy konzultáljon a receptet felíró személlyel.

Üdvözlettel,

Alensa