Clear 1-Day (30 db lencse)

4 850 Ft
94% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 10.22. Stock day info: Tomorrow 22. október Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...
Raktáron

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
4 850 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Clear 1-Day napi kontaktlencse

Tulajdonságok

Az egynapos Clear 1-day aszférikus kontaktlencsék 30 darabos kiszerelésben a ClearLab gyártótól példa nélküli és hosszan tartó kényelmet biztosítanak a lencsék viselése során. Élvezze a kényelmet, tiszta és éles látást a Clear lencsék segítségével olyan helyzetekben, amikor a szeme nagyobb terhelésnek van kitéve - számítógépes munka, autóvezetés alkonyatkor. Szintén alkalmasak enyhe asztigmatizmus korrigálására.

Clear lencse anyaga

Ezek a lágy kontaktlencsék biokompatibilis anyagból lettek gyártva a szem természetes mintája alapján. Ennek segítségével biztosított a szem természetes ápolásának és védelmi folyamatainak elérése. A magas víztartalom fenntartja a szem stabil nedvességét egész nap, ezzel csökkentve a szemszárazságot. A különösen érzékeny szemek értékelni fogják a kontaktlencse anyagának ezen tulajdonságait.

AQUAGRIP technológia

A Clear kontaktlencsék gyártásánál az AQUAGRIP technológiát alkalmazzák, mely a kiváló vízmegkötő képességével jellemezhető. Tulajdonságainak köszönhetően növeli az ellenállást a kiszáradással szemben és növeli a lencse nedvesítő képességét, ezáltal jelentősen hozzájárul a viselés kényelmességéhez.

Clear lencsék gyártása

A Clear lencsék gyártásánál használt technológia nemcsak nagyon higiénikus (egyáltalán nincs emberi érintkezés a lencsékkel), de a legkörnyezetba­rátabb is egyben (80%-al kevesebb műanyag és 70%-al kevesebb víz kerül felhasználásra).

Mindennapi használatra szánva

A napi kontaktlencse viselése képviseli a legegészségesebb és legkényelmesebb megoldást a kontaktlencse viselőknek. Minden nap új pár lencse, és nem szükséges folyadék a fertőtlenítésre és a kontaktlencse tisztításra.

Tulajdonságok
Gyártó: ClearLab
BC: 8.80, 8.70
DIA: 14.20
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 25,38 Dk/t
Víztartalom: 58%
Terméknév: Clear 1-Day
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Hioxifilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Gazdaságos
alternatíva
Népszerű

TopVue Daily (30 db lencse)

Raktáron
  • UV szűrő
  • Vékony és kényelmes élek
  • Pénzvisszafizetési garancia
Aktuális ár: 3 960 Ft
Gazdaságos
alternatíva

Vélemények

94%
133 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások

Kérdése van?