Ismételje meg az utolsó megrendelését

ClearLab kontaktlencsék

A ClearLab az világ első olyan gyártói közé tartozik, akik biokompatibilis napi eldobható lencséket gyáróttak, és piacvezető a kontaktlencse innovációban. Magas minőségű havi és napi kontaktlencséket gyártanak a cég fejlett AquaGrip technológiájával. Clear 58, Clear All-Day, és Clear 1-Day lencsék versenyképes áron.

Clear 1-Day (30 db lencse)

ClearLab kontaktlencsék - Clear 1-Day (30 db lencse) 4 850 Ft Központi raktár: több, mint 200b

Clear 58 (6 db lencse)

ClearLab kontaktlencsék - Clear 58 (6 db lencse) 4 890 Ft Központi raktár: több, mint 100b

Clear All-Day (6 db lencse)

ClearLab kontaktlencsék - Clear All-Day (6 db lencse) 5 280 Ft Központi raktár: több, mint 200b

AQUAGRIP technológia

A Clear 1-Day napi eldobható lencsék a ClearLab szabadalmaztatott AQUAGRIP technológiájával készültek. Az AQUAGRIP ellenállóvá teszi a lencséket a dehidratációval és az elszakadással, valamint elegendő nedvességet biztosít a nap folyamán. Ezen technológia használata hosszantartó, fokozott kényelmet, valamint könnyebb kezelést és tolerálhatóságot biztosít a felhasználók körében.

Clear All-Day

A Clear All-Day havi kontaktlencse biokompatibilis anyagból készült, mely a természetes emberi szem összetételét imitálja. Fejlettebb kontrasztérzé­kenységet és éjszakai látást biztosítanak, valamint hatékony korrekciót nyújtanak kisfokú asztigmiára. Az egyedülálló „hullámfront“ kialakítás éles aszférikus látáskorrekciót, a magas víztartalom pedig egész napos kényelmet biztosít.

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google