Crazy ColourVUE (2 db lencse)
Crazy ColourVUE (2 db lencse) - Maxvue Vision
Crazy ColourVUE (2 db lencse) Crazy ColourVUE (2 db lencse) Crazy ColourVUE (2 db lencse) Crazy ColourVUE (2 db lencse) Crazy ColourVUE (2 db lencse)

Crazy ColourVUE (2 db lencse)

4 490 Ft
elsődleges jellemzők

kedd 23.1.

blank
4 490 Ft
Tegye a kosárba

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Trans-o-flex
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
 
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia több információ
Nincs szükség receptre
Dorottya Ujfalusi

Havi, negyedéves, éves?

info@alensa.hu

Tisztelt Ujfalusi Dorottya!

A Crazy ColorVUE dioptria nélküli változata 1 éven keresztül használható fel.

Üdvözlettel,

Alensa

Dorottya Ujfalusi

Mennyi ideig használható fel ez a fajta lencse?

Baranyi Béla

Üdv rendeltem a kontaktlencse megjött de a folyadék nem és ugyan úgy fizettem érte kibontom folyadék sehol és a papíron rajta van plussz önt is biszettem érte ez FELHABORITO !! Ide írom vagy a pénzt vagy a vizet kérem most nem 1het múlva max 2-3nap!!

info@alensa.hu

Tisztelt Baranyi Béla,
Elnézést kérünk a téves szállításért és köszönjük hogy értesített minket. Szeretnék hivatkozni a ma reggel, 8:03-kor küldött levelemre. A hiányzó folyadékot természetesen pótoljuk, a mai nappal postázzuk. Köszönjük szépen az ügyben tanúsított türelmét.
Tisztelettel,
Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

Norbert Farkas

Üdv. ezt a kontak lencsét akár minden nap viselhetem 10 12 órán át ? és meddig lehet használni hány hónapig ?

info@alensa.hu

Üdvözlöm,
Igen, a kontaktlencse alkalmas tartós napi viseletre is. Elméletileg a felbontás után egy évig lehet őket használni, de ez nagyban függ a gyakoriságtól is. Ha minden nap viseli őket, akkor a felhasználási idő 90 nap, de mindez csakis a higéniás szabályok szigorú betartása mellett érvényes!
Ha azonban bármilyen kellemetlen érzést tapasztalna, vagy továbbra is bizonytalan viselésüket illetően, kérem forduljon kontaktológushoz vagy szemészorvoshoz.
Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

Máté

Még egy kérdésem lenne. A nagyrészt fehér színű lencsék, mint pl. a "white zombie" sötétbarna színű szemben is a képeken látható módon néznek ki? Nem változtatja meg a színt ha a szem eredetileg nagyon sötét színű?

info@alensa.hu

Kedves Máté,
A színes kontaktlencsék színhatása személyenként eltérő lehet. Függ a szem színétől, de legalább ennyire az adott fényviszonyoktól is. A szemkiemelő színes kontaktlencsékkel szemben Crazy Colorvue elfedi a szemek természetes színét, de teljes bizonyosságal nem tudjuk garantálni, hogy az Ön szemén is a képen látható módon fog kinézni. További kérdések esetén nyugodtan keressen az info@alensa.hu e-mail címen, nagyon szívesen nyújtok bővebb tájékoztatást is.
Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

Máté

Ezek a lencsék csak alkalmi (2-3 órás) viseletre használhatóak? Olyan kozmetikai lencsét keresek amelyek egy nap akár 8-10 órát is hordhatóak.

info@alensa.hu

Kedves Máte,
Ezek a színes kontaktlencsék alkalmasak napi viseletre is. Ha azonban korábban még nem hordott kontaktlencsét, kérem, hogy rendelés előtt mindenképpen kérje ki optikusa, vagy szemészorvosa véleményét.
Üdvözlettel, Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

Laci

A nap miatt nem tud beleolvadni a szembe?

info@alensa.hu

Tisztelt Érdeklődő!

A kontaktlencse napfény hatására nem fog beleolvadni a szembe. Ha UV védelmre gondolt, akkor azt kell mondanom, hogy biztosabb védelmet az UV védelemmel ellátott szemüveg fog képviselni.

További kérdés esetén is állok szolgálatára ÜDvözlettel Miklós

Attila

Kedves Zsuzsa. Előszöris boldog névnapot. Másodszor, ahogy én tudom a Rósza utcai hely egy átvevőpont, nem bolt.

M. Zsuzsa

Személyesen tudok vásárolni ebben a Rózsa utcai boltban? Ne haragudjanak, de ide is írtam , meg emailt is küldtem. Várom válaszukat, Köszönettel

Magdi

Kicsit kellett keresgélni mire megtaláltam a Crazy Colorvue lencséket. Az árak mellett ami még tetszett az az, hogy a becsült szállítási időt is azonnal látom.

Értékelje a terméket

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

Crazy Lens ColourVue kontaktlencse

A népszerű crazy szines hidrogél kontaktlencsék a ColourVUE termékcsalád tagja, ami a szemek természetes szinét fedi el. Alkalmi és napi viseletre egyaránt használható.

Használati utasítás

A kontaktlencséket alvás előtt ki kell venni a szemekről és kontaktlencse folyadékban kell tárolni éjszakára. A kontaktlencsék az első használattól számított 365 napon belül használható fel. A kontaktlencse folyadékot rendszeresen kell cserélni.

A kontaktlencse

A kontaktlencse doboza 2 darab lencsét tartalmaz. A Crazy Lens kontaktlencsék kozmetikai felhasználásra lettek tervezve, mert kiegészítő termékek, és nincs dioptrás értékük.

A jobb és a bal szem

A leggyakrabban feltett kérdés, hogy van-e különbség a jobb és a bal szem között a kontaktlencsék tekintetében. A kontaktlencsék azonosak, nincs jobb vagy bal szemre való lencse.

Tulajdonságok
Erősség: 0.00
Lejárati idő: több, mint 32 hónap
Csere ütemterve: 360 nap
Anyag: Hydrogel Terpolymer
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 45%
Oxigén permeabilitás: 22 Dk/t
DIA: 14.0
UV szűrő: Nem
Kiszerelés: 2 kontaktlencse
Gyártó : MaxVUE Vision
BC: 8.6
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna
Crazy ColourVUE (2 db lencse)

Crazy ColourVUE (2 db lencse)

Crazy ColourVUE (2 db lencse)

4 490 Ft Központi raktár több, mint 1000 db