Ismételje meg az utolsó megrendelését

Crazy ColourVUE (2 db lencse)

Központi raktár: több, mint 1000 db
Szavazó ügyfelek: 127
Ár 4 490 Ft / doboz
elsődleges jellemzők

kedd 22.8.

blank
Magyar Posta:
Expressz szállítás:
Átvételi pont:
13000 Ft megrendelés felett:
590 Ft
890 Ft
190 Ft
INGYENES

Crazy Lens ColourVue kontaktlencse

A népszerű crazy szines hidrogél kontaktlencsék a ColourVUE termékcsalád tagja, ami a szemek természetes szinét fedi el. Alkalmi és napi viseletre egyaránt használható.

Használati utasítás

A kontaktlencséket alvás előtt ki kell venni a szemekről és kontaktlencse folyadékban kell tárolni éjszakára. A kontaktlencsék az első használattól számított 365 napon belül használható fel. A kontaktlencse folyadékot rendszeresen kell cserélni.

A kontaktlencse

A kontaktlencse doboza 2 darab lencsét tartalmaz. A Crazy Lens kontaktlencsék kozmetikai felhasználásra lettek tervezve, mert kiegészítő termékek, és nincs dioptrás értékük.

A jobb és a bal szem

A leggyakrabban feltett kérdés, hogy van-e különbség a jobb és a bal szem között a kontaktlencsék tekintetében. A kontaktlencsék azonosak, nincs jobb vagy bal szemre való lencse.

Tulajdonságok

Erősség: 0.00
Lejárati idő: több, mint 32 hónap
Anyag: Hydrogel Terpolymer
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 45%
Oxigén permeabilitás: 22 Dk/t
DIA: 14.0
UV szűrő: Nem
Kiszerelés: 2 kontaktlencse
Gyártó : MaxVUE Vision
BC: 8.6

Ossza meg tapasztalatait ezzel a termékkel kapcsolatban.

Megjegyzés hozzáadása

 • Baranyi Béla

  Üdv rendeltem a kontaktlencse megjött de a folyadék nem és ugyan úgy fizettem érte kibontom folyadék sehol és a papíron rajta van plussz önt is biszettem érte ez FELHABORITO !! Ide írom vagy a pénzt vagy a vizet kérem most nem 1het múlva max 2-3nap!!

  Megjegyzés hozzáadva 16.12.2016
 • info@alensa.hu

  Tisztelt Baranyi Béla,
  Elnézést kérünk a téves szállításért és köszönjük hogy értesített minket. Szeretnék hivatkozni a ma reggel, 8:03-kor küldött levelemre. A hiányzó folyadékot természetesen pótoljuk, a mai nappal postázzuk. Köszönjük szépen az ügyben tanúsított türelmét.
  Tisztelettel,
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 19.12.2016
 • Norbert Farkas

  Üdv. ezt a kontak lencsét akár minden nap viselhetem 10 12 órán át ? és meddig lehet használni hány hónapig ?

  Megjegyzés hozzáadva 23.10.2016
 • info@alensa.hu

  Üdvözlöm,
  Igen, a kontaktlencse alkalmas tartós napi viseletre is. Elméletileg a felbontás után egy évig lehet őket használni, de ez nagyban függ a gyakoriságtól is. Ha minden nap viseli őket, akkor a felhasználási idő 90 nap, de mindez csakis a higéniás szabályok szigorú betartása mellett érvényes!
  Ha azonban bármilyen kellemetlen érzést tapasztalna, vagy továbbra is bizonytalan viselésüket illetően, kérem forduljon kontaktológushoz vagy szemészorvoshoz.
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 24.10.2016
 • Máté

  Még egy kérdésem lenne. A nagyrészt fehér színű lencsék, mint pl. a "white zombie" sötétbarna színű szemben is a képeken látható módon néznek ki? Nem változtatja meg a színt ha a szem eredetileg nagyon sötét színű?

  Megjegyzés hozzáadva 07.09.2016
 • info@alensa.hu

  Kedves Máté,
  A színes kontaktlencsék színhatása személyenként eltérő lehet. Függ a szem színétől, de legalább ennyire az adott fényviszonyoktól is. A szemkiemelő színes kontaktlencsékkel szemben Crazy Colorvue elfedi a szemek természetes színét, de teljes bizonyosságal nem tudjuk garantálni, hogy az Ön szemén is a képen látható módon fog kinézni. További kérdések esetén nyugodtan keressen az info@alensa.hu e-mail címen, nagyon szívesen nyújtok bővebb tájékoztatást is.
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 08.09.2016
 • Máté

  Ezek a lencsék csak alkalmi (2-3 órás) viseletre használhatóak? Olyan kozmetikai lencsét keresek amelyek egy nap akár 8-10 órát is hordhatóak.

  Megjegyzés hozzáadva 07.09.2016
 • info@alensa.hu

  Kedves Máte,
  Ezek a színes kontaktlencsék alkalmasak napi viseletre is. Ha azonban korábban még nem hordott kontaktlencsét, kérem, hogy rendelés előtt mindenképpen kérje ki optikusa, vagy szemészorvosa véleményét.
  Üdvözlettel, Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 08.09.2016
 • Laci

  A nap miatt nem tud beleolvadni a szembe?

  Megjegyzés hozzáadva 06.04.2016
 • info@alensa.hu

  Tisztelt Érdeklődő!

  A kontaktlencse napfény hatására nem fog beleolvadni a szembe. Ha UV védelmre gondolt, akkor azt kell mondanom, hogy biztosabb védelmet az UV védelemmel ellátott szemüveg fog képviselni.

  További kérdés esetén is állok szolgálatára ÜDvözlettel Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 07.04.2016
 • Attila

  Kedves Zsuzsa. Előszöris boldog névnapot. Másodszor, ahogy én tudom a Rósza utcai hely egy átvevőpont, nem bolt.

  Megjegyzés hozzáadva 19.02.2016
 • M. Zsuzsa

  Személyesen tudok vásárolni ebben a Rózsa utcai boltban? Ne haragudjanak, de ide is írtam , meg emailt is küldtem. Várom válaszukat, Köszönettel

  Megjegyzés hozzáadva 29.01.2016
 • Magdi

  Kicsit kellett keresgélni mire megtaláltam a Crazy Colorvue lencséket. Az árak mellett ami még tetszett az az, hogy a becsült szállítási időt is azonnal látom.

  Megjegyzés hozzáadva 11.12.2015

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google