Crazy ColourVUE (2 db lencse)

4 490 Ft
80%
Raktáron
elsődleges jellemzők

hétfő 07.23.

blank

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express One
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
4 490 Ft
Gazdaságos alternatíva

Változassa meg szemszínét a TopVue Color napi hidrogél kontaktlencsékkel. A lencsék UV-szűrővel és vékonyra kialakított peremekkel rendekleznek a maximális kényelem érdekében.

Ár 3 110 Ft
Gazdaságos alternatíva
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

Crazy ColourVUE kontaktlencse – dioptria nélkül

A kontaktlencse

Crazy ColourVUE kontaktlencse a MaxVUE Vision-től 2 darab (1 pár) kontaktlencsét tartalmaz. A kontaktlencsék elérhetőségét úgy ellenőrizheti le, hogy a termék adatlapján megadja a dioptria értékét, ami után a termék elérhetősége és becsült szállítási ideje megjelenik.

A népszerű crazy színes hidrogél kontaktlencsék a ColourVUE termékcsalád tagja, ami a szemek természetes színét fedi el. Alkalmi és napi viseletre egyaránt használható.

Egyes crazy lencsék dioptriás változatban is elérhetőek.

Használati utasítás

A kontaktlencséket alvás előtt ki kell venni a szemekről és kontaktlencse folyadékban kell tárolni éjszakára. A kontaktlencsék az első használattól számított 360 napon belül használhatóak fel.

Oxigenáteresztő képesség és színhatás

A kontaktlencsék gyártásánál felhasznált alapanyag és technológia megfelelő mennyiségű oxigént juttat a szemekhez. A színek rétegződése megakadályozza a pigmentek szembe jutását.

Végső hatás

Minden színes kontaktlencse végső színhatása az eredeti szemszín, a ruházat, a kiegészítők és a fényviszonyok együttes eredményéből adódik. Minél sötétebb a szem, annál nehezebb annak teljes elfedése.

Tulajdonságok
Erősség: 0.00
Lejárati idő: több, mint 32 hónap
Csere ütemterve: 360 nap
Anyag: Hydrogel Terpolymer
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 45%
Oxigén permeabilitás: 22 Dk/t
DIA: 14.0
UV szűrő: Nem
Kiszerelés: 2 kontaktlencse
Gyártó : MaxVUE Vision
BC: 8.6

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (9)

Kérdése van?

Szemuveg

Tóth Martin

Az a kérdésem hogy szemüveggel is lehet használni??!

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Tóth Martin!

Igen, a dioptria nélküli színes kontaktlencsék hordhatók szemüveggel, hiszen nem rendelkeznek korrekcióval, csak kozmetikai célra szolgálnak.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Szabó Tünde

Nagyon jó 5 csillag

Téma

Dorottya Ujfalusi

Havi, negyedéves, éves?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Ujfalusi Dorottya!

A Crazy ColorVUE dioptria nélküli változata 1 éven keresztül használható fel.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Dorottya Ujfalusi

Mennyi ideig használható fel ez a fajta lencse?

Téma

Norbert Farkas

Üdv. ezt a kontak lencsét akár minden nap viselhetem 10 12 órán át ? és meddig lehet használni hány hónapig ?

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Igen, a kontaktlencse alkalmas tartós napi viseletre is. Elméletileg a felbontás után egy évig lehet őket használni, de ez nagyban függ a gyakoriságtól is. Ha minden nap viseli őket, akkor a felhasználási idő 90 nap, de mindez csakis a higéniás szabályok szigorú betartása mellett érvényes! Ha azonban bármilyen kellemetlen érzést tapasztalna, vagy továbbra is bizonytalan viselésüket illetően, kérem forduljon kontaktológushoz vagy szemészorvoshoz.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Máté

Még egy kérdésem lenne. A nagyrészt fehér színű lencsék, mint pl. a "white zombie" sötétbarna színű szemben is a képeken látható módon néznek ki? Nem változtatja meg a színt ha a szem eredetileg nagyon sötét színű?

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Máté!

A színes kontaktlencsék színhatása személyenként eltérő lehet. Függ a szem színétől, de legalább ennyire az adott fényviszonyoktól is. A szemkiemelő színes kontaktlencsékkel szemben Crazy Colorvue elfedi a szemek természetes színét, de teljes bizonyosságal nem tudjuk garantálni, hogy az Ön szemén is a képen látható módon fog kinézni. További kérdések esetén nyugodtan keressen az info@alensa.hu e-mail címen, nagyon szívesen nyújtok bővebb tájékoztatást is.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Máté

Ezek a lencsék csak alkalmi (2-3 órás) viseletre használhatóak? Olyan kozmetikai lencsét keresek amelyek egy nap akár 8-10 órát is hordhatóak.

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Máté!

Ezek a színes kontaktlencsék alkalmasak napi viseletre is. Ha azonban korábban még nem hordott kontaktlencsét, kérem, hogy rendelés előtt mindenképpen kérje ki optikusa, vagy szemészorvosa véleményét.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

M. Zsuzsa

Személyesen tudok vásárolni ebben a Rózsa utcai boltban? Ne haragudjanak, de ide is írtam , meg emailt is küldtem. Várom válaszukat, Köszönettel

Téma

Magdi

Kicsit kellett keresgélni mire megtaláltam a Crazy Colorvue lencséket. Az árak mellett ami még tetszett az az, hogy a becsült szállítási időt is azonnal látom.

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Express One Zásilkovna
Top