Ismételje meg az utolsó megrendelését

Reklamáció és cseregarancia

A hibás, sérült, vagy cserélendő termékek visszaküldésé­nek címe:

Alensa.hu
Budapest
Rózsa utca 101
1064

Panasz és áruvisszaküldés

Ha vissza szeretné küldeni a sérült vagy hibás terméket, akkor kérjük, hogy azt csomagolja be egy merev falú dobozba, és ajánlva küldje vissza a megadott címre. Buborékos fóliába vagy levelező borítékba csomagolt panaszos terméket NEM FOGADUNK EL és a sérült termékekre garanciát nem érvényesítünk.

A megfelelő csomagolással elkerülhetővé válik a csomag visszaszállítása során bekövetkezhető további sérülés. Ha felbontatlan vagy felhasználatlan kontaktlencsét szeretne visszaküldeni, akkor kérjük, hogy a csomagben mellékeljen egy hibaleírást is.

Minden áruvisszatérítés külön eset, és ezért arra kérjük Önt, hogy a részletekkel kapcsolatban lépjen kapcsolatba a vevőszolgálattal az info@alensa.hu e-mail címen. 

Cseregarancia

Hibás kontaktlencsék

Ha bármilyen panasza van a kontaktlencsék minőségével kapcsolatban, (kényelmetlen érzet, homályos látás, szárazságérzet…) akkor a visszaküldött kontaktlencséket a gyártóhoz küldjük további minőségi kivizsgálásra. Ez a folyamat hozzávetőlegesen akár 2 hónapot is igénybe vehet, beleértve a szállítási időket, mert a kivizsgálandó kontaktlencséket a gyártók külföldi egységeihez kell visszaküldenenünk. Amikor a gyártásból származó hiba detektálásra kerül, új kontaktlencsét fogunk küldeni önnek a korábban megadott paraméterekkel ingyenesen, minden költségtől mentesítve a Vásárlót. Ha a minőségi kivizsgálás során kiderül, hogy a hiba nem a gyártás során alakult ki, akkor sajnos nem áll módunkban új kontaktlencséket küldeni vagy kompenzációt felajánlani.

Új márkájú kontaktlencsékkel kapcsolatos elégedetlenség

Új márkájú kontaktlencsére történő váltás során, mi azt ajánljuk, hogy egyeztessen szemész specialistával, elkerülendő az esetleges kockázatokból adódó egészségügyi problémák kialakulását.Az Eladó fél nem felelős semmilyen egészségügyi komplikációért, vagy a kontaktlencse viseléséből adódó egyéb diszkomfort érzetért. Csak akkor tudjuk kicserélni a kontaktlencséket, ha azok sértetlen és bontatlan csomagolásban érkeznek vissza a raktárunkba.

Színes kontaktlencsék színhatásából adódó elégedetlenség

A színes kontaktlencsék végső színhatása nagyon szubjektív és eltérő lehet a sokféle külső hatástól és feltételektől függően. Először is, függ a végső színhatás függ a szem pigmentációjától, míg másodsorban a külső hatásoktól, beleértve a fényviszonyokat, a ruházatot és sminket. A színes kontaktlencsék a szemek természetes színétől eltérő színt eredményezhetnek. Mindenki esetében a színes kontaktlencsék különböző végső színhatást eredményezhetnek, ami nem jósolható meg előre. Ha nem elégedett a végső színhatással, az fent említett okokra hivatkozva sajnos nem áll módunkban kompenzációt adni Önnek.

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google