Dailies TOTAL1 (30 db lencse)

8 790 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 07.04. Jellemzők kiválasztása ...

Más kiszerelések:

Kiszállítás

Packeta
1-2 munkanap 190 Ft
Foxpost
1-2 munkanap
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
8 790 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Dailies Total1 kontaktlencsék

A Dailies Total1 kontaktlencsék 90 darabos kiszerelésben is megvásárolhatóak.

A Dailies Total1 napi szilikon hidrogél kontaktlencsék az Alcon kontaktlencse gyártótól. A gyártási technológia kombinálja a klasszikus hidrogél anyag magas víztartalmának tulajdonságait, a szilikon hidrogél anyag kiváló oxigénáteresztő képességével. Mind a két anyag extra kényelmet ad a kontaktlencsék viselőjének.

Egészséges szemek, kényelmes kontaktlencse viselet

A kontaktlencsék magja 33% víztartalmú szilikon hidrogélből készül, ami biztosítja a megfelelő oxigénáteresztő képességet. A kontaktlencsék felülete hidrogél anyagból készül, ami pedig magas víztartalommal bír. Ezen anyagok kombinációja folyamatos kényelmet ad a kontaktlencsék viselőjének.

Egészséges viselet

A Dailies Total1 napi kontaktlencse. Használat után a lencséket el kell dobni, és minden alkalommal új pár lencsét szükséges a szemre helyezni. Ez a legkényelmesebb, legegyszerűbb és legegészségesebb módja a kontaktlencse viseletnek.

Tulajdonságok - Dailies TOTAL1 (30 db lencse)

Gyártó: Alcon
BC: 8.50
DIA: 14.10
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 156 Dk/t
Víztartalom: 33%
Terméknév: Dailies TOTAL1
Lencse anyag: Delefilcon A
Dioptria tartomány: -12.00-től +6.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Orvostechnikai eszköz: Igen

Systane Ultra tartósítószer-mentes szemcsepp 10 ml

Gyors enyhülés

  • Száraz, fáradt és irritált szemre ajánlott
  • Könnyű adagolás a PureFlow technológiának köszönhetően
  • Kontaktlencsével használható
  • Fejlett összetétel, tartósítószerek nélkül
Aktuális ár: 4 690 Ft Kosárba

Vélemények

100%
48 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (8)

Kérdése van?

Tamás

Érdeklődnék, hogy biztonságosan használható-e a lencse, ha az én esetemben a görbület 8,6-os, de a lencséé 8,5-ös? Előfordulhat-e valamilyen probléma? Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A 0,1 akár 0,2 tizedes különbség a BC, vagy a DIA értékében nem szokott gondot okozni általában, azonban a lencsék mind különböző angyaból készülnek illetve eltérő víztartalommal, oxigénáteresztéssel rendelkeznek. Amennyiben az újonnan kiválasztott lencse nem felel meg az előzőleg használt termékkel, úgy javasoljuk, hogy előbb konzultáljon szemészével, hogy megfelelő vizsgálat alapján a szemének megfelelő lencsét kapja.

-

Milyen lencsét ajánlanának, ha eddig Dailies Total napi lencsét viseltem (sok próbálkozás után ez vált be), de szeretnék váltani havi kiszerelésűre? Előre is köszönöm a segítséget!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárlónk!

Hasonló ajánlást sajnos nem tudunk tenni. A napi és a havi lencsék jelentősen eltérhetnek, több tulajdonságukat is tekintve. Mint minden kontaktlencse váltás előtt, javasolt szemész szakemberrel felvenni a kapcsolatot és tanácsot kérni ezzel kapcsolatban. Konzultáció során pedig érdemes érdeklődni, hogy van-e lehetőség termék tesztelésére próbalencsés kipróbálással. Az ilyen jellegű tesztelés az egyetlen biztos módszer arra, hogy meggyőződjön arról, hogy a lencse ideális Önnek.

Üdvözlettel,

Alensa

Ferke

A Dailies Total 30 darabos kontaktlencse megrendelésem a megrendeléstől számítva 2 napon belül megérkezett!

Karolina

Az alensa.hu melyik egészségpénztárral áll kapcsolatban?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Karolina!

Kontaktlencsét olyan módon vásárolhat egészségpénztárra, hogy a számlázási címet a megfelelő módon tölti ki (EP tagkód és az EP nevének feltüntetésével). Kérjük, a megjegyzés/további információ rovatba jelezze ügyfélszolgála­tunknak, hogy eredeti számlapéldányra van szüksége. Ily módon az egészségpénztárak el szokták fogadni a kiállított számlákat. Azonban javasoljuk, hogy ezzel kapcsolatban egyeztessen az egészségpénztá­rával.

Üdvözlettel

Alensa

Kató

A 90 darabos Dailies Total jobb áron van. De így sincs panaszra okom, mert 3 nap alatt megjött a megrendelésem.

Bodnár Mihály

A szállítás gyors volt. Én már használom a Dailies total kontaktlencséket egy ideje.

András Balogh

Messze a legjobb kontaktlencse, amit valaha is próbáltam, rendkívül kényelmes a használata, teljesen más kategória, mint az Alcon másik napi lencséje. Egyetlen hátránya az ára, napi használat mellett az egész éves költsége teljes áron meghaladja a 160 ezer forintot, ami eléggé húzós. Az Alensa.hu-ról: korrekt webáruház, hatalmas raktárkészlettel, tartják a vállalt szállítási határidőt. Igaz, amíg Pozsonyból szállítottak, addig gyorsabban, akár másnapra megjött a csomag, most Prágából kell 3-4 munkanap, de gyorsaságban többnyire így is verhetetlenek.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Balogh András!

A szálíltási és átvételi opciókat folyamatosan igyekszünk bővíteni. Köszönjük visszajelzését!

Üdvözlettel,

Alensa

András

Hétfő reggel rendeltem két dobozzal, szerda kora délután jött a futár a kontaktlencsékkel, amit az Alensa webáruházban ezen a héten ingyen szállítottak ki. Szóval founk még üzletet csinálni :)