Szemüveg, mint divatkiegészítő

Amikor szemüvegre gondol, az első gondolata a látás korrekciója lehet. Ennél azonban egy szemüveg sokkal több is lehet. A szemüveg elegáns vagy merész kiegészítőt is jelenthet. Gondoljon csak arra, hogy hány híresség, influencer és stílusikon használ menő, elegáns vagy feltűnő keretet, hogy kiegészítse egyedi stílusát. A rengeteg piacon lévő, különböző keretnek köszönhetően a lehetőségek szinte határtalanok. Szemüvegkeret gyűjteményünk a színek, formák, méretek és trendek rendkívül széles választékát kínálja. Válogasson hát kedvére!

Szemüveg, mint divatkiegészítő

Recept nélkül kapható, kiegészítőnek szánt szemüveg vásárlása

Tehát szeretne egy szemüvegkeretet vásárolni, látást korrigáló lencsék nélkül, kiegészítőként. Lehet már meg is találta a tökéletes párt és azt gondolhatja, hogy minden sínen van. Van azonban néhány, megfontolandó tanácsunk a szemüveg kiegészítőként történő megvásárlásához:

A standard szemléltető lencsék rossz minőségűek

A keretek standard bemutatótermi lencsékkel vannak ellátva, de ezek nem alkalmasak normál viseletre ! Ezek a lencsék gyorsan piszkolódnak, gyakran matricák borítják őket és általában nagyon rossz minőségűek is. Ne feledje, hogy még akkor is, ha nincs szüksége látáskorrekcióra, rendkívül fontos, hogy a szemei a lehető legjobb formában maradjanak. Hogyan rendelhet akkor nálunk recept nélküli szemüveget? Egyszerűen:

  1. Válassza az „Egyfókuszú lencse” opciók egyikét - bármelyik verzió megteszi, ha aztán nem ad meg hozzá erősséget
  2. Minden egyéb értékhez szintén "0"-t adjon meg
  3. A PD pedig nem számít, ezért válassza ki, amit szeretne. Azt tanácsoljuk, hogy válassza ki például „30”-as értéket mindkét oldalhoz
  4. Válassza ki a legolcsóbb lencséket, és meg is van mindennel.

Lehet, hogy aggódik a költség miatt, de a szemek egészsége mindent megér! Lencséink kiváló minőségűek, megfizethetőek, és mindenképpen megérik a befektetést.

Miért kell átmenni a megfelelő lencsék elkészítésének maceráján?

Mint korábban említettük, megfelelő lencsékre azért van szükség, hogy csökkentse a szem megerőltetését az orvosi recept (dioptria) nélküli lencsék viselése közben, és hogy a szeme a lehető legjobb formában maradjon! Illetve vannak további előnyei is! Minden szemüveglencsénkhez standard lencsekezeléseket biztosítunk. Ezek rendkívül hasznosak, nemcsak a vényköteles lencsék, hanem a vény nélküli, csupán kiegészítőként használt lencsék esetében is. Tisztán tartják a szemüveget, védenek a káros UV-sugaraktól, és tartósabbá valamint kényelmesebbé teszik divat szemüvegét. A lencsekezelések költségeit pedig magába foglalja a lencsék ára.

Ezen felül arra is lehetősége van, hogy tovább javítsa a dioptria nélküli lencséket. Kékfény szűrős lencsékké is alakíthatja őket (ami könnyen megtehető a "Recept nélkül kapható szemüveg, kékfény-szűrővel" opció kiválasztásával) vagy akár sötétedő lencsék mellett is dönthet. Ezek az opciók mind kéznél vannak, hogy a lehető legjobb lencsékhez remek áron hozzájusson!

sötétedő lencsékről pedig itt olvashat bővebben}}