Állítson be emlékeztetőt a következő kontaktlencse rendeléséhez

Őrizze meg szemei egészségét, és állítson be emlékeztetőt a következő kontaktlencse rendeléséhez

Nem kell többé aggódnia, hogy elfelejti megrendelni a kontaktlencséit vagy a kiegészítőket, ha beállít egy "emlékeztetőt a következő vásárlásra" .

Milyen előnyökkel jár?

  • a szabadság, hogy nem kell gondolnia a következő rendelésére
  • nem kell aggódnia a szemei egészségéért a kontaktlencsék túlhordása miatt
  • a nyugalmat, ami abból ered, hogy nem kell stresszelnie az elfelejtett vagy késői megrendelésekek miatt
  • hogy választhat, hogyan szeretné megkapni az emlékeztetőt

Hogyan biztosíthatja a szemei egészségét?

Ha még nem regisztrált, tegye meg most, és regisztráljon , hogy emlékeztetőt hozhasson létre a következő vásárlásra a profiljában.

Válassza ki, hogyan szeretné megkapni az értesítést. Az értesítéseket e-mailben vagy SMS-ben kaphatja meg, és létrehozhat egy emlékeztetőt a naptárában is. Több lehetőség közül választhat, ami hasznos lehet, ha különösen feledékeny.

Reminder guide available types

Ezután állítson be a naptárban egy adott emlékeztető dátumot. Ideális esetben az emlékeztetőt legalább 3 nappal az utolsó kontaktlencse-csomag elfogyása előtt állítsa be. Ismételje meg ezt az eljárást, ha emlékeztetőt szeretne beállítani, például fél évvel előre. Annyi emlékeztetőt állíthat be, amennyit csak szeretne, különböző dátumok, időközökre stb.

Reminder guide datepicker

Ne felejtse el ellenőrizni, hogy az elérhetőségi adatok helyesek-e. Ha nem megfelelő e-mail címet vagy telefonszámot lát az emlékeztetőnél, kattintson a Módosítás gombra és javítsa ki. Az SMS-értesítéseknél ügyeljen arra, hogy elmentse a telefonszámát a profiljában.

Reminder guide contact data

Miután mindent megfelelően beállított a következő vásárlási emlékeztetőjéhez, beleértve a megfelelő elérhetőségi adatokat, kattintson az Emlékeztető beállítása gombra.

Reminder guide send button

Az emlékeztetőket az Emlékeztető áttekintése részben ellenőrizheti

Reminder guide set reminders

Egy utolsó tipp tőlünk:

A regisztrálció másik előnye, hogy a rendszer megjegyzi az Ön korábbi vásárlásait. Tehát miután megkapta az egyik vásárlási emlékeztetőt , csak kattintson az utolsó rendelés megismétlése gombra, és kész is. Nem kell emlékeznie a lencsék márkájára vagy erősségére! Az élet nem is lehetne egyszerűbb.