Eye Drops Systane ULTRA UD 30 x 0,7 ml

4 990 Ft
Raktáron
A feladás várható dátuma csütörtök 08.05. Stock day info: Tomorrow 5. augusztus Stock day info: In stock, ready to be dispatched Stock day info: Ready to be sent Jellemzők kiválasztása ...

Más kiszerelések:

Systane Ultra szemcsepp 10 ml 4 190 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
4 990 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Systane ULTRA UD 30x 0,70 ml

A Systane ULTRA UniDose szemcseppek hatékonyan enyhítik a száraz szem szindrómával járó kellemetlen érzést. A szemeket tartósítószerek hozzáadása nélkül képes hidratálni, így ideálisak a gyakori használat esetén. Ez a csomagolás 30 egyszer használatos csepegtetőt tartalmaz.

Az egyszer használatos csepegtetők előnyei

Ez a fajta egyszer használatos csomagolás rendkívül higiénikus. Bármely más szemcseppet mindig veszélyeztetheti a szennyezettség. Itt minden alkalommal új cseppet kell felhasználni, így minden adag garantáltan steril.

A Systane ULTRA cseppek 30 adagolót tartalmaznak, amelynek mindegyike 0,7 ml oldatot tartalmaz. Ez 1-2 csepp/szemre elegendő. Bár ezek a cseppek nem tartalmaznak tartósítószereket, az Alcon gyártó nem javasolja a cseppek közvetlen használatát a kontaktlencséken. Távolítsa el a lencséket az alkalmazás előtt, és hagyja, hogy a cseppek egy ideig hassanak, mielőtt visszahelyezné őket.

Tulajdonságok
Gyártó: Alcon
Kiszerelés: 30 x 0,7 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 6 hónap
Lejárat: több mint 6 hónap
Használható kontaktlencsékkel: Nem
Tartósítószerek: Nem

Vélemények

Ennek a terméknek még nincs sok értékelése

Hozzászólások

Kérdése van?