Fehér White Zombie ColourVUE Crazy Lens kontaktlencse - dioptriával (2 db lencse)

5 980 Ft
Raktáron
Szín
  A feladás várható dátuma csütörtök 09.23. Stock day info: Today 23. szeptember Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 23. szeptember Jellemzők kiválasztása ...
  Raktáron

  Kiszállítás

  Zásilkovna
  1-2 munkanap 190 Ft
  dpd / expressone / magyar posta
  1-3 munkanap 590 Ft
  Magyar Posta
  2-3 munkanap 590 Ft
  5 980 Ft
  Akár ezt is kedvelheti
  Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén
  Fehér White Zombie ColourVUE Crazy Lens kontaktlencse - dioptriával (2 db lencse)

  Színes, kozmetikai lencsék korrekcióval

  A dioptriás színes kontaktlencsék olyan színes lencsék, amelyek erősséggel rendelkeznek és a látás korrigálására szolgálnak. A korrekciós lencséket általában szemész vagy optometrista írja fel. A recept a lencséhez tartozó, összes szükséges specifikációt tartalmazza. A dokumentum jellemzően tartalmazza az egyes lencsék teljesítmény-specifikációit (mindkét szem számára). Tehát dioptriás színes lencsék megrendelésekor ismernie kell az előírt paramétereket.

  ColourVUE Crazy Lens - White Zombie - dioptriával

  Ezek a White Zombie lencsék maximálisan biztosítják a hátborzongató külsőt azáltal, hogy az íriszt fekete gyűrűvel körülvett fehér színnel fedik le. Ennek eredményeképpen csak a pupilla feketéje és az írisz körüli fekete gyűrű látszik, ami rémisztő zombi vagy szörny megjelenést kölcsönöz. A halott menyasszony? Élőhalott? Csak legyen kreatív, adja hozzá ezeket a lencséket a jelmezéhez, és biztos a tökéletes megjelenés.

  A ColourVue Crazy színes kontaktlencsékről

  Ezeket a színes és játékos kontaktlencséket a MaxVue Vision gyártja, és mindazok számára tökéletes választás, akik valami jelmezt terveznek Halloween, cosplay, party stb. alkalmából. A ColourVUE Crazy Lens lencsék 3 havi, dioptriás korrekcióval rendelkező lencsék, amelyek a természetes szemszínt egyedi mintázattal vagy színnel lefedik.

  A ColourVUE Crazy Lenses lencsék gondozása

  Az első használattól számítva ezek a lencsék legfeljebb 90 napig használhatók, ezután el kell őket dobni. Sajnos nem olyan hosszantartóak, mint a sima kozmetikai lencsék. Azonban a kényelmes viselés érdekében fontos, hogy megfelelően és következetesen gondoskodjunk ezekről a lencsékről a hosszabb használati idő alatt. Tisztítsa meg és tárolja a lencséket egy kiváló minőségű, többcélú kontaktlencse folyadékban. (Ne használjon peroxidos folyadékot!) Ne hagyja a lencséket ugyanabban az oldatban 5 napnál tovább. Minimum 5 naponta ismételje meg a tisztítási folyamatot, és tárolja a lencséket friss folyadékban. És ne felejtse el, hogy három havonta cserélni kell a folyadékot és a lencsetokot, amelyben tartja a lencséket. Ha a lencséket nem megfelelően kezeli, nincs garancia arra, hogy kényelmesek maradnak.

  Tulajdonságok
  Lencse szín: Fehér, Speciális
  Gyártó: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Csomag méret: 2 lencse
  Lejárat: több, mint 12 hónap
  Oxigénáteresztő képesség: 22 Dk/t
  Víztartalom: 45%
  Csere ütemterve: 90 nap
  Terméknév: ColourVUE Crazy Lens
  Dioptria tartomány: -6.00-tól -1.00-ig
  Lencse anyag: Hydrogel Terpolymer
  Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
  UV-szűrő: Nem
  Akár ezt is kedvelheti

  A termék összes változata:

  Gazdaságos
  alternatíva
  Újdonság
  Gazdaságos
  alternatíva

  Vélemények

  Ennek a terméknek még nincs sok értékelése

  Hozzászólások (2)

  Kérdése van?

  Levente

  Tisztelt Cím! Szeretném megtudni, hogy miért számol fel dupla árat 2 db lencsére a program, ha úgy hirdetik a White Zombie dioptriás lencsét, hogy 2 db kerül 5980,-Ft-ba? Ehhez képest, amikor a rendelést indítom és kiválasztom a másik szememre is az 1 db lencsét, akkor a végösszeg 11.960,-Ft. Ez aggályos és félrevezető a fogyasztó számára, márpedig a fogyasztóvédelmi alapelv, hogy ilyen esetben Önök 2 db lencsét kötelesek 5.980,-Ft-ért adni. Várom válaszukat.

  Válasz

  info@alensa.hu

  Kedves Levente,

  1 doboz kontaktlencse kerül 5.980 Ft-ba, amely 2 db (1 pár) lencsét tartalmaz. 1 dobozban csak egyféle dioptria található, tehát ha Önnek különböző dioptriájú mindkét szeme, akkor szükséges a másik szemére is egy dobozzal rendelnie a másik dioptriával. Egy dobozba nincs lehetőség 2 különböző dioptriájú lencsét tenni, ugyanis a gyártó így helyezi forgalomba a terméket, mi pedig természetesen nem bonthatjuk fel a kontaktlencséket.

  Köszönjük megértését.

  Üdvözlettel,

  Alensa

  Szilvia

  Tisztelt Kereskedő! Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e olyan színes kontaktlencse amelynek a görbülete 8,4-es? Köszönöm, Szilvia

  Válasz

  info@alensa.hu

  Kedves Szilvia!

  A mi színes kontaktlencse kínálatunkban sajnos nem szerepel 8.4-es görbületű kontaktlencse.

  Köszönjük megértését!

  Üdvözlettel,

  Alensa