FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse)
FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse) - Alcon
FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse) FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse) FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse) FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse) FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse)

FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse)

4 980 Ft
elsődleges jellemzők

szerda 21.3.

Tisztító
blank
4 980 Ft
Tegye a kosárba

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Trans-o-flex
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
 
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia több információ
Nincs szükség receptre
Katalin

Senkinek nem ajánlom, èvek óta használok lencsèt, nem ez az első színesem, tehát azèrt èrtek hozzá. Ennek a lencsènek semmi tartása nincs így nehezebb volt felhelyezni, kb 3 óra viselès után èreztem azt amit hasonló lencsènèl az egèsz napos hordásnál. A poèn a köbön mègis az volt amikor elhagytam az egyik lencsèt a szememből, sosem törtènt mèg ilyen velem (nem kidörzsöltem). Ez a termèk szerintem minősíthetetlen, nem is èrtem mièrt forgalmaz ilyet az Alensa mert amúgy eddig hdsemmi bajom nem volt az itt vásároltakkal.

Bálint Erika

Üdvözlöm! Nagyon szépen köszönöm, a kedves válaszukat, és a pénzbeli kompenzálást, amit most igénybe is szeretném venni a rendelésemmel. Hát sajnálom, hogy nincs 3.25 -ös lencse, de persze megértem. De esetleg tudnának még abban nekem segíteni, hogy valami más fajta mint, a Freshlook színes lencsében volna-e a 3.25 amit persze önök forgalmaznak? Azt tudom, hogy a + os lencsében kevesebb fokozat mint pl a mínuszos de hátha létezne valami megoldás, és már rendelném is, Válaszukat előre is köszönöm, Üdvözlettel, B, Erika,

info@alensa.hu

Tisztelt Bálint Erika!

A Freshlook sajnos nem gyárt színes kontaktlencsét +3.25-ös dioptriával. Havi színes lencsék közül Az Air Optix Colors elérhető ezekkel a paraméterekkel, valamint a TopVue Color Daily, mely napi kontaktlencse.

Üdvözlettel,

alensa.hu

Erika

Üdvözlöm! Rég óta rendelem, itt önöktől a kontaktlencsét, és eddig nagyon meg voltam elégedve, gyors, pontos, jó minőségű lencsét kaptam, amit köszönök. De sajnos a legutóbbi rendelésembe kicsi csalódásom van, mert a lencse 2 hét után tönkre ment és használhatatlanná vált nagy bánatomra mert az óta szemüveget hordok, egész pontosan egy kék színű, / True Sapphire Zafir / + 3 -as rendeltem mint máskor is. De ettől függetlenül, 1 szeri hibás lencse után nem ítélkezem, sőt ismét rendelni szeretnék önöktől, De most egy olyan kérésem kérdésem volna, hogy 3.25-ös lencsét szeretnék rendelni, de nem látom a listán. Volna e- ilyen dioptria mert ilyenre lenne szükségem. Üdvözlettel: B, Erika.

info@alensa.hu

Tisztelt Erika!

Sajnáljuk, hogy problémai akadtak a kontaktlencsével. A hibás lencse miatti kompenzációval kapcsolatban e-mailben felvettük Önnel a kapcsolatot. A Freshlook Colors kontaktlencse sajnos +3.25-ös dioptriával nem kapható. A pluszos dioptriák ennél a lencsénél 5 tizedenként kaphatóak.

Üdvözlettel,

alensa.hu

Krisztina

Üdvözlöm! Színes kontaktlencsét keresek de multifokálisat! Létezik? Üdvözlettel: Krisztina

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Tudomásunk szerint színes multifokális kontaktlencse nincs forgalomban, vagy ha van is , akkor az egy új termék lehet. Szines tórikus kontaktlencsék léteznek.

Tisztelettel Miklós

Éva

Van ebben a webshopban szurke kontaktlencse dioptriaval? Kerem segitsenek. Koszonom

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Van szürke kontaktlencse dioptriával, több féle is. Megtudná írni az info@alensa.hu emílcímre a dioptria értékét? Én meg elküldöm önnek a listát, hogy mik közül választhat.

Üdvözlettel Miklós

Értékelje a terméket

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

FreshLook Colors kontaktlencsék – Dioptriával

Freshlook Colors ideális választás ha színes kontaktlencsét szeretne viselni.

Hat szín

A kontatktlencsék elérhetőek a következő színekben: Zöld, Kék, Zafír, Viola, Mogyoró és Szürke.

Pozícionáló jel

Freshlook Colors kontaktlencsék megfelelőek különleges alkalmakra és mindennapi használatra.

Az Freshlook Colors kontaktlencsék UV sugárzás elleni védelemmel vannak ellátva. A csomag 2 darab kontaktlencsét tartalmaz (1 pár). A kontaktlencsékhez szükséges kontaktlencse folyadék és kontaktlencse tartó. A kontaktlencse tartót általában a kontaktlencse folyadék mellé ingyen adják.

Tulajdonságok
Erősség: -8.00-tól +6.00-ig
Lejárati idő: több, mint 48 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Anyag: Phemfilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 55%
Oxigén permeabilitás: 20 Dk/t
DIA: 14.5
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 2 kontaktlencse
Gyártó : Alcon
BC: 8.6
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna
FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse)

FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse)

FreshLook Colors - dioptriával (2 db lencse)

4 980 Ft Központi raktár több, mint 400 db