Gelone ápolószer 50 ml

690 Ft
97% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 04.19. hétfő 04.19. Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap
dpd / expressone / magyar posta
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
690 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Gelone kontaktlencse folyadék

Vigye magával Gelone többfunkciós ápolószerét, bárhová megy, ebben a kicsi és praktikus kiszerelésben. A légitársaságok által jóváhagyott 50 ml-es kiszerelés praktikus megoldás utazásokhoz, és ideális a táskája, edzőzsákja méretéhez. Az íróasztalon és bőven elfér, ha munka közben a lencséinek szüksége van egy kis ápolásra.

Ezt a kis méretű üveget bárhova viheti magával, ahova 100 ml vagy annál kevesebb folyadék vihető, így tökéletes a nyári kirándulásokra és nyaralásokra.

Gelone egy többfunkciós ápolószer, amely alkalmas bármilyen lágy kontaktlencséhez. Hatékonyan tisztítja a lencséket, és egyedi formulája fertőtlenítőszerek és hialuronsav kombinációját tartalmazza, amely finom hidratációt biztosít a legérzékenyebb szemek számára is. A hialuronsav természetesen előforduló anyag, amely nedvességet biztosít az egész napos kényelem érdekében.

Nátrium-hialuronát

Gelone ápolószer egyik fő összetevője a nátrium-hialuronát (vagy hialuronsav). Ez az anyag teljesen természetes az emberi test számára, és teljes mértékben kompatibilis a szem belső környezetével. Megtalálható például az üvegtestben, vagy a gélszerű folyadékban, amely a szemgolyót alkotja.

Kiváló hidratáció

A hialuronsav egyedülálló képessége a nagy mennyiségű víz megkötése és megtartása, ezért a Gelone oldat észrevehetően növeli a viselt lencsék kényelmét és hidratálását. Ez a figyelemre méltó anyag elősegíti a sejtek regenerálódását és a szöveti gyógyulást, és ezáltal segít a környezeti tényezők, pl. por, piszok vagy szmog által okozott szemirritáció okozta károsodások enyhítésében.

Gelone ápolószer elérhető 100 ml-es, 360 ml-es, dupla, tripla és 4x360 ml-es. kiszerelésben is.

Tulajdonságok
Gyártó: Soleko
Ápolószer típus: Univerzális
Lejárat: több, mint 24 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Kiszerelés: 50 ml
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen

Vélemények

97%
291 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások

Kérdése van?