A megrendeléseket a lehető leggyorsabban útnak indítjuk! Javasoljuk azonban, hogy előre rendeljen, mert a jelenlegi helyzet miatt a szállítók késhetnek.

Gelone ápolószer 50 ml

690 Ft
80%
Raktáron
A feladás várható dátuma csütörtök 04.09.

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
690 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Gelone kontaktlencse folyadék

Vigye magával Gelone többfunkciós ápolószerét, bárhová megy, ebben a kicsi és praktikus kiszerelésben. A légitársaságok által jóváhagyott 50 ml-es kiszerelés praktikus megoldás utazásokhoz, és ideális a táskája, edzőzsákja méretéhez. Az íróasztalon és bőven elfér, ha munka közben a lencséinek szüksége van egy kis ápolásra.

Ezt a kis méretű üveget bárhova viheti magával, ahova 100 ml vagy annál kevesebb folyadék vihető, így tökéletes a nyári kirándulásokra és nyaralásokra.

Gelone egy többfunkciós ápolószer, amely alkalmas bármilyen lágy kontaktlencséhez. Hatékonyan tisztítja a lencséket, és egyedi formulája fertőtlenítőszerek és hialuronsav kombinációját tartalmazza, amely finom hidratációt biztosít a legérzékenyebb szemek számára is. A hialuronsav természetesen előforduló anyag, amely nedvességet biztosít az egész napos kényelem érdekében.

Nátrium-hialuronát

Gelone ápolószer egyik fő összetevője a nátrium-hialuronát (vagy hialuronsav). Ez az anyag teljesen természetes az emberi test számára, és teljes mértékben kompatibilis a szem belső környezetével. Megtalálható például az üvegtestben, vagy a gélszerű folyadékban, amely a szemgolyót alkotja.

Kiváló hidratáció

A hialuronsav egyedülálló képessége a nagy mennyiségű víz megkötése és megtartása, ezért a Gelone oldat észrevehetően növeli a viselt lencsék kényelmét és hidratálását. Ez a figyelemre méltó anyag elősegíti a sejtek regenerálódását és a szöveti gyógyulást, és ezáltal segít a környezeti tényezők, pl. por, piszok vagy szmog által okozott szemirritáció okozta károsodások enyhítésében.

Gelone ápolószer elérhető 100 ml-es, 360 ml-es, dupla, tripla és 4x360 ml-es. kiszerelésben is.

Tulajdonságok
Gyártó: Soleko
Ápolószer típus: Univerzális
Lejárat: több, mint 24 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Kiszerelés: 50 ml
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások

Kérdése van?
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top