Gelone ápolószer 50 ml

990 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 03.21. Jellemzők kiválasztása ...
Személyes átvétel (1–2 munkanap) 490 Ft *
Sameday (1–2 munkanap) 690 Ft *
Express One (1–3 munkanap) 790 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 790 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
Ingyenes ajándék akár 3 490 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Gelone kontaktlencse folyadék

Vigye magával Gelone többfunkciós ápolószerét, bárhová megy, ebben a kicsi és praktikus kiszerelésben. A légitársaságok által jóváhagyott 50 ml-es kiszerelés praktikus megoldás utazásokhoz, és ideális a táskája, edzőzsákja méretéhez. Az íróasztalon és bőven elfér, ha munka közben a lencséinek szüksége van egy kis ápolásra.

Ezt a kis méretű üveget bárhova viheti magával, ahova 100 ml vagy annál kevesebb folyadék vihető, így tökéletes a nyári kirándulásokra és nyaralásokra.

A Gelone egy többfunkciós ápolószer, amely alkalmas bármilyen lágy kontaktlencséhez. Hatékonyan tisztítja a lencséket, és egyedi formulája fertőtlenítőszerek és hialuronsav kombinációját tartalmazza, amely finom hidratációt biztosít a legérzékenyebb szemek számára is. A hialuronsav természetesen előforduló anyag, amely nedvességet biztosít az egész napos kényelem érdekében.

Nátrium-hialuronát

A Gelone ápolószer egyik fő összetevője a nátrium-hialuronát (vagy hialuronsav). Ez az anyag teljesen természetes az emberi test számára, és teljes mértékben kompatibilis a szem belső környezetével. Megtalálható például az üvegtestben, vagy a gélszerű folyadékban, amely a szemgolyót alkotja.

Kiváló hidratáció

A hialuronsav egyedülálló képessége a nagy mennyiségű víz megkötése és megtartása, ezért a Gelone oldat észrevehetően növeli a viselt lencsék kényelmét és hidratálását. Ez a figyelemre méltó anyag elősegíti a sejtek regenerálódását és a szöveti gyógyulást, és ezáltal segít a környezeti tényezők, pl. por, piszok vagy szmog által okozott szemirritáció okozta károsodások enyhítésében.

A Gelone ápolószer elérhető 100 ml-es, 360 ml-es, dupla, tripla és 4x360 ml-es. kiszerelésben is.

Tulajdonságok - Gelone ápolószer 50 ml

Gyártó: Soleko
Ápolószer típus: Univerzális
Lejárat: több, mint 12 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Kiszerelés: 50 ml
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Tartósítószerek: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

100%
36 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások

Kérdése van?