Havaianas Floripa/M 9R6/0J

Női
Szemüveg mérete Mi a méretem?
140 mm
Egyéb méretek
23 mm
145 mm
49 mm 51 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma hétfő 12.06.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes ajándék akár 2 200 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia

A Havaianas-ról

A Havaianas egy jól ismert brazil, flip-flop márka, amely saját szemüvegvonalat hozott létre rajongóinak. Így jött létre a tökéletes kombináció a strandoláshoz! A Havaianas által tervezett, kényelmes szemüvegek ideálisak az alkalmi és színes megjelenéshez.


A szemüvegről

Ezeknek a kereteknek kerek a formája, ami ideális négyzetes és téglalap alakú arcformákhoz. A keret elefántcsont-színű, amely ugyan kihívást okozhat a kinézet összeállításakor, azonban különösen illik például a vörös hajszínhez. A lencse színe arany, amely kiválóan alkalmas mélységérzékelésre és gyenge fényviszonyokra. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül. Szeretné látni, hogy ezek a szemüvegek tökéletesen illenek-e Önhöz? Tekintse meg őket közelebbről a virtuális felpróbálás funkció segítségével!

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.