Havi kontaktlencse
Ingyenes kiszállítás 13000 Ft feletti megrendelésekre

Havi kontaktlencse

havi kontaktlencse viselési ideje 30 nap. A hosszú viselési idő miatt minden viselés után tisztítani kell őket, éjszakára pedig legalább 8 órára ápolószerbe tenni. Egy hónapnál tovább nem szabad őket viselni. Ha a napi és havi kontaktlencsék közti különbségre kíváncsi, tudnia kell, hogy az érzékenyebb szemű emberek számára a havi lencsék valamennyivel kockázatosabbak. Mások számára a havi kontaktlencse a legolcsóbb opció a napi viselethez, és megfelelő ápolással, kezeléssel és tárolással használatuk biztonságos.

A legjobb havi kontaktlencse

Ha kiváló minőségű kontaktlencsét keres kedvező áron, , ajánljuk a TopVue Air hidrogél lencsét, vagy a legújabb TopVue Monthly PLUS, most még magasabb oxigén áteresztő képességgel. Mindkét lencse kiváló kényelemérzetet biztosít fejlett hidrogél anyaguknak köszönhetően.

A legjobb kontaktlencse márkák, a legjobb áron!

A TopVue termékcsalád mellett egyéb kiváló minőségű kontaktlencsék széles választéka is szerepel a kínálatunkban. A Biofinity havi szilikon-hidrogél kontaktlencse a Cooper Vision gyártótól. Anyaga a magas víztartalmat kiváló oxigén áteresztő képességgel kombinálja. A Biofinity lencsék elülső felülete aszférikus, amely javítja a lencse optikai tulajdonságait. Az Air Optix Aqua havi kontaktlencse az Alcon (korábban Ciba Vision) napi használatra van tervezve. Magas oxigén áteresztő képességgel és kényelemérzettel rendelkeznek, a Lotrafilcon B nevű anyagnak köszönhetően. Egy másik népszerű havi kontaktlencse márka a Purevision 2 HD a Bausch and Lomb, kiváló ár-érték aránnyal.

Kínálatunkban megtalál olyan havi kontaktlencséket, amelyeket éjszakára is viselhet 30 napon keresztül folyamatosan (Air Optix Night and Day Aqua). Ezt a viselési módszert azonban szemészének jóvá kell hagynia. Havi kontaktlencséink széles választékában megtalál asztigmia és presbyopia korrekciójára kifejlesztett tórikus és multifokális lencséket is.

Szemei kiszáradnak a kontaktlencse viselése közben? Vásároljon nálunk szemcseppet és szemspray-t!

Biofinity (6 db lencse)

Raktáron
6 190 Ft

TopVue Air (6 db lencse)

Raktáron
5 490 Ft
4 990 Ft

TopVue Monthly Plus (6 db lencse)

Raktáron
4 790 Ft
4 180 Ft

Biofinity (3 db lencse)

Raktáron
3 340 Ft

Acuvue Vita (6 lencse)

Raktáron
10 910 Ft

Clear 58 (6 db lencse)

Raktáron
4 890 Ft
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna