Hyabak szemcsepp 10 ml

3 590 Ft
80%
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

szerda 06.26.

blank

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
3 590 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

Hyabak szemcsepp 0.15% 10 ml

A Hyabak 0,15% -os hialuronsav tartalmú szemcsepp azonnali enyhülést biztosít a fáradtság, a légkondicionálás, a por, a száraz levegő, a füst, a hosszabb ideig tartó képernyő előtti munkavégzés, száraz szem szindróma, irritáció, kényelmetlenség és más tünetek esetén. Ezek a cseppek megakadályozzák a vörösödést és viszketést, és helyreállítják a könnyfilmet egyetlen cseppel. Ez a kiszerelés 10 ml-es. Felnyitás után legfeljebb 3 hónapig használható.

Kontaktlencsével való használat

A Hyabak cseppek alkalmasak arra, hogy enyhítsék a kontaktlencsék viselésének kellemetlenségeit. A cseppek alkalmazása során nincs szükség a kontaktlencsék eltávolítására.

Adagolás

Normális esetben minden szembe egy csepp elegendő ahhoz, hogy felfrissítse szemeit. Ez azonban személyre szabható. A hialuronsav hozzáadásának köszönhetően ezek a cseppek képesek meggyógyítani és hidratálni a szemét, és a tényleges könnyeket utánozni természetes módon, hozzáadott tartósítószerek nélkül. Az Actinoquinol hozzáadásával ezek a cseppek segítenek kivédeni a káros UVB sugarakat a napból. Természetesen mindig szükséges a napszemüveg is. Csak a napszemüvegek képesek teljes mértékben megvédeni a szemét az UV sugaraktól.

A forradalmi ABAK rendszer

A Hyabak a szabadalmaztatott ABAK adagolási rendszert alkalmazza, amely minden esetben következetes adagolást eredményez. Az üveg 300 cseppet tartalmaz. Ez az egyedülálló adagolási rendszer segít kivédeni a szennyeződéseket és a baktériumokat, miközben a cseppek sterilek maradnak.

Tulajdonságok
Gyártó: Thea
Kiszerelés: 10 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Lejárat: több mint 6 hónap

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások

Kérdése van?
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top