Segítség és információk a lencsékkel és az Alensa-val kapcsolatban

Tudjon meg mindent arról, hogyan kell használni a kontaktlencséket, hogyan kell gondoskodni róluk, és találja meg a válaszokat az általános kérdésekre a kényelmes információs portálunkkal. Böngéssze oldalainkat, és biztosan megtalálja a keresett információt. A vásárlásokkal, megrendelésekkel, szállítással kapcsolatos és ügyfélszolgálatra vonatkozó információkat is megtalálhat a portálon!

Találjon meg mindent, amit tudnia kell az Információs Portálunkon

Tudnivalók és tippek a kontaktlencsék használatáról
Tudnivalók és tippek a kontaktlencsék használatáról
SZEMÜVEGEK Ismerje meg szemüvegeinket
Read more about our glasses
NAPSZEMÜVEGEK Ismerje meg napszemüvegeinket
Read more about our sunglasses
Tanuljon meg mindent, amit a napszemüvegről és szemének a káros UV-sugárzástól való védelméről tudni kell. Szemüvegeink széles választékához hasonlóan nálunk is rengeteg napszemüveg van raktáron. Ezen felül különféle bevonatokat és lencsekezeléseket kínálunk, amelyek segítenek megbirkózni a napfénnyel. Itt olvashat róla:
Segítség és információ az Alensa vásárlóinak
Segítség és információ az Alensa vásárlóinak
Szeretne rendelni az Alensa-tól, és kíváncsi, hogy hogyan működik a webáruházunk? Vagy épp most rendelt tőlünk, és felmerült valamilyen kérdés? Ne keresgéljen tovább, csak használja az alábbi oldalak egyikét, hogy megtalálja a választ!
Rólunk
Rólunk
Szeretne többet megtudni cégünkről, irányelveinkről és általános szerződési feltételeinkről? Esetleg kapcsolatba szeretne lépni velünk? Látogasson el az alábbi oldalak egyikére: