A megrendeléseket a lehető leggyorsabban útnak indítjuk! Javasoljuk azonban, hogy előre rendeljen, mert a jelenlegi helyzet miatt a szállítók késhetnek.

Segítség és információk a lencsékkel és az Alensa-val kapcsolatban

Tudjon meg mindent arról, hogyan kell használni a kontaktlencséket, hogyan kell gondoskodni róluk, és találja meg a válaszokat az általános kérdésekre a kényelmes információs portálunkkal. Böngéssze oldalainkat, és biztosan megtalálja a keresett információt. A vásárlásokkal, megrendelésekkel, szállítással kapcsolatos és ügyfélszolgálatra vonatkozó információkat is megtalálhat a portálon!

Találjon meg mindent, amit tudnia kell az Információs Portálunkon

Tudnivalók és tippek a kontaktlencsék használatáról
Tudnivalók és tippek a kontaktlencsék használatáról
Tudjon meg többet szemüvegeinkről és napszemüvegeinkről
Tudjon meg többet szemüvegeinkről és napszemüvegeinkről
Szemüvegek, keretek és napszemüvegek széles választékát kínáljuk. Ha többet szeretne megtudni a kollekciónkról és a tőlünk történő szemüveg vásárlásról, vagy hasznos tippeket szeretne olvasni, akkor vessen egy pillantást az alábbiakra!
Segítség és információ az Alensa vásárlóinak
Segítség és információ az Alensa vásárlóinak
Szeretne rendelni az Alensa-tól, és kíváncsi, hogy hogyan működik a webáruházunk? Vagy épp most rendelt tőlünk, és felmerült valamilyen kérdés? Ne keresgéljen tovább, csak használja az alábbi oldalak egyikét, hogy megtalálja a választ!
Rólunk
Rólunk
Szeretne többet megtudni cégünkről, irányelveinkről és általános szerződési feltételeinkről? Esetleg kapcsolatba szeretne lépni velünk? Látogasson el az alábbi oldalak egyikére:
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top