Dílerkód rendszer - Kedvezményes vásárlás

FIGYELEM: Az Alensa jelenleg dolgozik az új kedvezmény- és jutalmazási rendszeren. A dílerkód rendszer, amelyet eddig ismert, lassan deaktiválásra kerül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az alábbi oldalon található információk érvénytelenek lehetnek. A meglévő kódok esetében a rendelkezésre álló kedvezmény 1% (korábban 5%), és további kredit nem szerezhető a kód mások általi használatával. A lehető leghamarabb bejelentjük az új kedvezményeket. Köszönjük a türelmét, amíg deaktiváljuk jelenlegi kedvezményren­dszerünket.

Dealer system

Részletek

Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelésének legalább 4500 Ft-nak kell lennie a dílerkód programból származó kredit felhasználásához. A kedvezmény kód csak külső oldalakon osztható meg, beleértve a közösségi média platformokat, és nem célja az Alensa.hu oldalon, vagy olyan partner hálózatokon keresztül való megosztás, melyekkel az Alensa együttműködik. A kedvezménykódot nem használhatja az az ügyfél, akié a kód eredetileg. A jóváírás csak akkor érhető el, ha a kód egy harmadik személlyel meg lett osztva, és az adott személy vásárlásához folyamodik. Ha barátai és ismerősei között ajánlja a webáruházunkat, akkor bónusz kreditet adunk önnek, amit a következő vásárláskor felhasználhat, és a vásárlás végösszege kevesebb lesz. Miután jóváhagyta az első megrendelését, e-mailben kapni fog tőlünk egy díler kódot. Azok a barátok és ismerősök, akik szintén vásárolnak az Alensa webáruházban, és a vásárláskor megadják az ön díler kódját, 5% engedményt kapnak a vásárlásuk végösszegéből. A beérkező kreditek a mindenkori vásárlás után 3 héttel később lesznek láthatóak az ön Alensa fiókjában.

A díler kódot nem használhatja fel az, aki kapta, és már két regisztrált ügyfél között sem használható fel. A kód megosztása és felhasználhatósága nincs korlátozva.

Példa

János 100 forint értékben vásárolt az Alensa webáruházban, és kapott egy díler kódot. Ez a díler kód: 044fjrlu. János e-mailben elküldte a díler kódot Anna kolléganőjének, és ugyanakkor megemlítette az Alensa affiliate programját a barátnőjének, akit Zsuzsának neveznek. Anna felhasználta ezt a kódot egy vásárlás során, amikor 80 forint értékben rendelt kontaktlencsét és ápolószert. Anna nem fizette ki a 80 forint végösszeget, mert a díler kód 5% kedvezményt jelentett neki, így a fizetendő végösszeg 76 forint lett. Zsuzsa 100 forint értékben rendelt termékeket az Alensa webáruházban, és mivel ő is felhasználta a Jánostól kapott kódot, a fizetendő végösszeg 95 Forint lett.
János számára most kezdődik az igazi kedvezmény áradat, mert ő Anna és Zsuzsa vásárlásának végösszegből 5–5% értékben kreditet kap, ami összesen 9 forintot jelent.
János a következő vásárlás során szintén 100 forint értékben rendelt kontaktlencsét, és Anna és Zsuzsa vásárlása után befolyt 9 forint értékű kreditet jóváírjuk a jelenlegi vásárlásának végösszegéből, így 91 forintot fog fizetni. 

Hol találom meg a kredit egyenlegemet?

Lépjen be az Alensa webáruház online felületére a felhasználónevével és jelszavával. Az Alensa fiókjában látni fogja a kreditjeinek értékét!

Hogyan és kivel tudom megosztani a díler kódomat?

Ön igazából bárkivel meg tudja osztani a díler kódját a közösségi média oldalain. Ezzel a kóddal barátainak, családjának, kollégáknak vagy akár ismeretleneknek is tud segíteni, és ugyanakkor ezzel a kóddal saját részre profitot termelni.

Alensa.hu Twitter Alensa.hu Twitter Alensa.hu Twitter

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Express One Zásilkovna
Top