Rólunk

Eredeti termékek alacsony áron

Kizárólag eredeti termékeket és kontaktlencséket árulunk,melyeket csak a meghatalmazott gyártóktól szerzünk be. Az általunk kínált termékek pontosanugyanazok, mint az optikákban vagy viszonteladóktól beszerezhető termékek. Mivel sok különbözőországban tevékenykedünk és széles ügyfélkörrel rendelkezünk, alacsonyabb áron tudjuk beszerezniter­mékeinket a gyártóktól. Csak online értékesítünk, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetésiköltsé­geinket. Ezért minden gyártó általi kedvezmény és minden olyan költség, amelyet megtakarítunk,közve­tlenül a vásárlóink számára biztosított alacsony árainkban köszön vissza. Röviden, ugyanolyanjó minőségű termékeket tudunk kínálni Önnek, mint amilyenekhez hozzászokott, viszont sokkalalacsonyabb áron.

Sok éves tapasztalattal rendelkező hálózat

Alensa map

Az Alensa márkahálózat, amely magában foglalja az Alensa.hu-t is, 2007 ótaműködik, miután elindítottuk első cseh, szlovák és osztrák webáruházainkat. Az elmúlt 10 évben amárka egész Európában kiszélesedett és bővült. Az idővel nyert ismeretek és tapasztalatok egykiterjedt termékkatalógust, egy dedikált ügyfélszolgálati csapatot és több ezer elégedett ügyfelethoztak számunkra. Az Alensa hálózat tagjai közé tartozik: Ausztria, Belgium,Bulgária, Csehország, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország,Görögor­szág, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Málta, Hollandia,Len­gyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, EgyesültKirályság és Ukrajna.

Óriási készlet és elégedett vásárlók

Büszkék vagyunk óriási készletünkre, több mint 500.000 doboz lencsét tartunk raktáron. Ez lehetővéteszi számunkra azt, hogy a megrendelések közel 97%-át postára adjuk ugyanazon a napon, amikorleadásra kerültek. Minden hónapban kb. 100.000 megrendelést dolgozunk fel, és közel 100 fősszemélyzet áll az Ön rendelkezésére. Az Alensa-nál sok időt, gondoskodást és erőfeszítést fordítunkügyfeleink minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal való ellátása érdekében. Igyekszünk gondoskodniarról, hogy a szállítás minél gyorsabb legyen, és minden termék megfeleljen az Ön által elvárhatólegma­gasabb követelményeknek. Az árak továbbra is a legalacsonyabbak a piacon, és ügyfélszolgála­ticsapatunk személyre szabott és figyelmes segítséget nyújt. Ha bármilyen kérdése vagy problémájaakadna, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. A megkeresésekre a lehető leghamarabb válaszolunk.Ér­tékeljük a visszajelzéseit, ami lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatosan fejlesszükszol­gáltatásainkat és Ön minél jobb vásárlói élményben részesülhessen.

Elérhetőség

E-mail: info@alensa.hu
Telefon: +36 1 550 7397
9:00-16:00


Lépjen velünk kapcsolatba itt.

Áruvisszaküldési cím

www.alensa.hu (90252539)
Packeta Hungary Kft. (Csomagküldő)
Alensa.hu9410125
Budapest
Ezred utca 2. B2/11.
1044
Kérjük, vegye figyelembe, hogy afenti cím csak egy fogadó központ, és a helyszínen nem tud termékeket vásárolni. Az összes terméketés szolgáltatást az Alensa hálózat fő üzemeltetője szerzi be. Logisztikai központjaink Csehországban­találhatóak. Az Alensa.hu oldalt az Alensa s.r.o üzemelteti, a következő címen: Alensa s.r.o.
Českomoravská 2408/1a
190 00 Praha 9
Adószám: CZ27179681

További információ:

Az Alensa weboldalainak használata és az oldalon való vásárlási szerződés megkötése mindig az Általános SzerződésiFel­tételeknek megfelelően történik, ezért kérjük, fordítson kivételes figyelmet ezek elolvasására. További hasznosinformá­ciókat találhat különböző oldalainkon.