Rólunk

Eredeti termékek alacsony áron

Kizárólag eredeti termékeket és kontaktlencséket árulunk, melyeket csak a meghatalmazott gyártóktól szerzünk be. Az általunk kínált termékek pontosan ugyanazok, mint az optikákban vagy viszonteladóktól beszerezhető termékek.

Mivel sok különböző országban tevékenykedünk és széles ügyfélkörrel rendelkezünk, alacsonyabb áron tudjuk beszerezni termékeinket a gyártóktól. Csak online értékesítünk, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeinket. Ezért minden gyártó általi kedvezmény és minden olyan költség, amelyet megtakarítunk, közvetlenül a vásárlóink számára biztosított alacsony árainkban köszön vissza. Röviden, ugyanolyan jó minőségű termékeket tudunk kínálni Önnek, mint amilyenekhez hozzászokott, viszont sokkal alacsonyabb áron.

Sok éves tapasztalattal rendelkező hálózat

Alensa map

Az Alensa márkahálózat, amely magában foglalja az Alensa.hu-t is, 2007 óta működik, miután elindítottuk első cseh, szlovák és osztrák webáruházainkat. Az elmúlt 10 évben a márka egész Európában kiszélesedett és bővült. Az idővel nyert ismeretek és tapasztalatok egy kiterjedt termékkatalógust, egy dedikált ügyfélszolgálati csapatot és több ezer elégedett ügyfelet hoztak számunkra.

Az Alensa hálózat tagjai közé tartozik: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és Ukrajna.

Óriási készlet és elégedett vásárlók

Büszkék vagyunk óriási készletünkre, több mint 500.000 doboz lencsét tartunk raktáron. Ez lehetővé teszi számunkra azt, hogy a megrendelések közel 97%-át postára adjuk ugyanazon a napon, amikor leadásra kerültek. Minden hónapban kb. 100.000 megrendelést dolgozunk fel, és közel 100 fős személyzet áll az Ön rendelkezésére. Az Alensa-nál sok időt, gondoskodást és erőfeszítést fordítunk ügyfeleink minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal való ellátása érdekében. Igyekszünk gondoskodni arról, hogy a szállítás minél gyorsabb legyen, és minden termék megfeleljen az Ön által elvárható legmagasabb követelményeknek. Az árak továbbra is a legalacsonyabbak a piacon, és ügyfélszolgálati csapatunk személyre szabott és figyelmes segítséget nyújt. Ha bármilyen kérdése vagy problémája akadna, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. A megkeresésekre a lehető leghamarabb válaszolunk. Értékeljük a visszajelzéseit, ami lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat és Ön minél jobb vásárlói élményben részesülhessen.

Elérhetőség


E-mail: info@alensa.hu
Telefon: +36 1 550 7397
9:00-16:00

Áruvisszaküldési cím


www.alensa.hu (97666383)
Packeta Hungary Kft. (Csomagküldő)
Alensa.hu 9410125
Budapest
Ezred utca 2. B2/11.
1044

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fenti cím csak egy fogadó központ, és a helyszínen nem tud termékeket vásárolni.

Az összes terméket és szolgáltatást az Alensa hálózat fő üzemeltetője szerzi be. Logisztikai központjaink Csehországban találhatóak. Az Alensa.hu oldalt az Alensa s.r.o üzemelteti, a következő címen:

Alensa s.r.o.
Českomoravská 2408/1a
190 00 Praha 9
Adószám: CZ27179681

További információ:

Az Alensa weboldalainak használata és az oldalon való vásárlási szerződés megkötése mindig az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően történik, ezért kérjük, fordítson kivételes figyelmet ezek elolvasására. További hasznos információkat találhat különböző oldalainkon.