Kid Rider KID177 Pink/Yellow

Gyermek
Szemüveg mérete (milliméterben)
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma péntek 07.17.
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Hitelességi garancia
8 090 Ft
virtual-try Próbálja fel virtuálisan

A Kid Rider-ről

A Kid Rider márka a tökéletes választás, ha stílusos, kényelmes, megfelelő védelmet nyújtó szemüveget keres gyermeke részére. Találja meg a tökéletes párt gyermekének az ovális vagy téglalap alakú, feltűnő szemüvegek széles választékából.


A szemüvegről

Az ovális design nagyszerűen használható téglalap, négyzetes és háromszög alakú arcformákhoz. A keret színe rózsaszín, amely egy olyan szín, ami minden bizonnyal felhívja majd mások figyelmét szemeire. A lencse színe ezüst, ami csökkenti a rikító ragyogást és javítja a színérzékelést. A lencsék tükrözött bevonattal vannak ellátva, ami segít az erős fényviszonyok mérséklésében. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.

Átmérő
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top