Kid Rider KID77 Pink/Blue

Gyermek
Egyéb méretek
100 mm
30 mm 41 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma péntek 02.03.
Ingyenes ajándék akár 2 900 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
10 150 Ft 7 490 Ft Kedvezmény -26%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 10 150 Ft

A Kid Rider-ről

A Kid Rider márka a tökéletes választás, ha stílusos, kényelmes, megfelelő védelmet nyújtó szemüveget keres gyermeke részére. Találja meg a tökéletes párt gyermekének az ovális vagy téglalap alakú, feltűnő szemüvegek széles választékából.


A szemüvegről

Az ovális design nagyszerűen használható téglalap, négyzetes és háromszög alakú arcformákhoz. A keret színe rózsaszín, amely egy olyan szín, ami minden bizonnyal felhívja majd mások figyelmét szemeire. A lencse színe ezüst, ami csökkenti a rikító ragyogást és javítja a színérzékelést. A lencsék tükrözött bevonattal vannak ellátva, ami segít az erős fényviszonyok mérséklésében. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.