Ismételje meg az utolsó megrendelését

Kontaktlencse kezelése

A kontaktlencse kezeléséhez tartozó eszközök használata egy higiénikus módja a lencsék könnyű kezelésének. A csipeszek és fogók segítenek abban, hogy biztonságosan és hatásosan ki tudja venni a lencséket a tartóból, az applikátorok pedig ideálisak azoknak, akik nem szívesen nyúlnak a szemgolyójukhoz. Ezek az olcsó, egyszerű eszközök egyszerűbbé és biztonságosabbá tehetik a reggeli lencseápolási rutinját.

Kontaktlencse applikátor - kék

Kontaktlencse kezelése - Kontaktlencse applikátor - kék 690 Ft Központi raktár több, mint 1000 db

Kontaktlencse csipesz

Kontaktlencse kezelése - Kontaktlencse csipesz 390 Ft Központi raktár több, mint 20 db

Kontaktlencse csipesz - kék színű

Kontaktlencse kezelése - Kontaktlencse csipesz - kék színű 390 Ft Központi raktár több, mint 1000 db

Kontaktlencse csipesz - rózsaszín

Kontaktlencse kezelése - Kontaktlencse csipesz - rózsaszín 390 Ft Központi raktár több, mint 1000 db

Applikátorok

A kontaktlencse applikátorok segítenek a lencsék tartóból való kivételében, és a szembe való behelyezésben az ujjak használatának minimalizálásával. Egyszerűen tegye a lencsét a tenyerébe, a gömbölyű oldalával felfelé, és finoman nyomja le az applikátor tetejét a lencse felvételéhez, majd helyezze szemére a lencsét és engedje el az applikátor tetejét. Az applikátorok kifejezetten hasznosak lehetnek azok számára, akik **hosszú vagy műkörmökkel rendelkeznek, illetve azoknak, akik nem szeretnék közvetlenül megérinteni szemgolyóikat. **

Csipeszek és fogók

A csipeszek és fogók nagyon praktikus eszközök, melyek segítenek a lencsék könnyű, tartóból való kivételében. Puha műanyagból készülnek, melyek nem károsítják a lencsét. Ezek az eszközök ideálisak azok számára, akiknek hosszú a körmök vagy valamilyen okból bonyolult számukra a lencsék kivétele a tartóból. Fontos, hogy minden használat után sterilizálva legyenek az eszközök. Csipeszeink 4 méretben elérhetőek, így kiválaszhatja, az Ön kezének melyik a legkényelmesebb. A csipeszek és fogók nem alkalmasak a kontaktlencsék eltávolítására a szemből.

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google