LAIM-CARE kontaktlencse folyadék 2x400ml

4 850 Ft
Raktáron
A feladás várható dátuma szerda 07.28. szerda 07.28. Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
4 850 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

LAIM-CARE kontaktlencse folyadék

Tulajdonságok

A LAIM-CARE kontaktlencse folyadék hialuronsavat tartalmaz. A termék használható minden lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilikon-hidrogél és a színes kontaktlencséket.

A LAIM-CARE kontaktlencse folyadék "NO RUB" jelöléssel van ellátva, ami azt jelenti, hogy a lencse tisztítása során nem kell az ujjaival megdörzsölni a lencséket, ennek ellenére mi azt ajánljuk, hogy óvatosan tegye ezt meg. Így a kontaktlencse tisztítása sokkal hatékonyabb lesz.

A termék tartalmaz egy ezüst ionokat tartalmazó antibakteriális kontaktlencse tartót , ami növeli a kontaktlencse folyadék baktériumölő képességét. A LAIM-CARE kontaktlencse folyadék bármilyen más kontaktlencse tartóval is használható.

Akciós csomagok

A LAIM-CARE ápolószer különböző kontaktlencsékkel is megvásárolható gazdaságos csomagokban.

Felhasználás

A kontaktlencse tartót higiéniás okok miatt minden harmadik hónapban le kell cserélni, ami már jelzi is a kontaktlencse folyadék első használatától számított általános felhasználási időt. Kérjük, ne használja a folyadékot a felhasználási időt túlhaladóan, mert azzal egészségét veszélyezteti.

Tulajdonságok
Gyártó: Schalcon
Ápolószer típus: Univerzális
Kiszerelés: 2x400 ml
Lejárat: több, mint 16 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Tartósítószerek: Igen

Vélemények

Ennek a terméknek még nincs sok értékelése

Hozzászólások (5)

Kérdése van?

Jozsó

Az átlátszó flakon sokat segít, hogy lássam mennyi van a flakonban :) mindig kaptam kontaktlencse tartót. Az alensa. hu időben szállít, jó a kommunikációja , emailben és telefonon is gyorsan válaszolnak. A LaimCare minősége szuper.

Tóth Nóra

Sose kell várni, hogy van-e raktáron és mikor fogom megkapni. Mindig kapok emailt, hogy merre jár a megrendelésem. Kipróbáltam a 100 ml-es gelonet, nem kellett vissza küldeni.

Sági Miki

Ebben a kontaktlencse folyadékban mindig látom, hogy mennyi van! Brilliáns csomagolás. Ez tetszik benne a legjobban.

Max

800 ml kontaktlencse folyadék 4790 forintért :)

Pál

A Laim care és a Gelone termékekben hialoronát sav van, ami természetes formájában a nyírfavízben található meg, ami meg igazi gyógyír. Én már rendeltem ebből, rendben volt. De idén megcsapoltam az első nyírfámat saját nyírfavízért. :)