LAIM-CARE kontaktlencse folyadék 400 ml

2 690 Ft
98% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 12.03. Stock day info: Today 3. december Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 3. december Jellemzők kiválasztása ...
Raktáron

Más kiszerelések:

LAIM-CARE 150 ml 1 250 Ft
LAIM-CARE 50 ml 990 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
2 690 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 200 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

LAIM-CARE kontaktlencse folyadék

Tulajdonságok

A LAIM-CARE kontaktlencse folyadék hialuronsavat tartalmaz. A termék használható minden lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilikon-hidrogél és a színes kontaktlencséket.

A LAIM-CARE kontaktlencse folyadék "NO RUB" jelöléssel van ellátva, ami azt jelenti, hogy a lencse tisztítása során nem kell az ujjaival megdörzsölni a lencséket, ennek ellenére mi azt ajánljuk, hogy óvatosan tegye ezt meg. Így a kontaktlencse tisztítása sokkal hatékonyabb lesz.

A termék tartalmaz egy ezüst ionokat tartalmazó antibakteriális kontaktlencse tartót , ami növeli a kontaktlencse folyadék baktériumölő képességét. A LAIM-CARE kontaktlencse folyadék bármilyen más kontaktlencse tartóval is használható.

Akciós csomagok

A LAIM-CARE ápolószer különböző kontaktlencsékkel is megvásárolható gazdaságos csomagokban.

Felhasználás

A kontaktlencse tartót higiéniás okok miatt minden harmadik hónapban le kell cserélni, ami már jelzi is a kontaktlencse folyadék első használatától számított általános felhasználási időt. Kérjük, ne használja a folyadékot a felhasználási időt túlhaladóan, mert azzal egészségét veszélyezteti.

Tulajdonságok
Gyártó: Schalcon
Ápolószer típus: Univerzális
Kiszerelés: 400 ml
Lejárat: több, mint 16 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Tartósítószerek: Igen
Csomagtervek

Vélemények

98%
48 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (14)

Kérdése van?

M. Julcsi

A legjobban kialakított folyadék, az oldalán van egy kis rész amibe bele lehet tenni a tartót. 50-400 ml-ig elérhető, ez minden igényt kielégít. Ja, és átlátszó így tökéletesen látható mennyi van még benne. Nagyon szeretem!

Hanuszik Sára

Legjobb ápolószer az eddig használtak közül. A flakon kialakítása, megjelenése is tökéletes. Kiváló ár-érték arány.

Cintia Balázs

Azt szeretném kérdezni, hogy hány hónapig lehet használni a kontatlencse folyadékot? Mennyi a szavatossági ideje? Előre is köszönöm a választ!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Balázs Cintia!

A kontaktlencse folyadék felhasználási ideje felbontástól számítva 3 hónap.

Üdvözlettel,

Alensa

Dóri

Air Optix Aqua kontaktlencsét vásárolok innen, és feltűnt, hogy a kedvezményes csomagok 1. Gelone 2. Laim care kontaktlencse folyadékkal kerülnek ajánlásra. Gelone kipipálva, Laimcare ápolószert nemrég vettem. Szerintem nincs különbség, illetve a kiszerelés a LC esetében nagyobb.

Csordás Misi

Sajnálom, hogy nem találtam meg előbb ezt a webshopot. A lencsék minősége, ára szuper jó. A laim-care kontaktlencse folyadékot kiemeltem ajánlom.

Buksi

190 forint volt a szállítás átvételi pontra. A csomagom rendben megérkezett. Örülök neki hogy van ez az opció így nem kell 800 Forintot fizetni.

Főgler S.

Alensa: elég gyorsak, K. lencse: nem volt raktáron, de 2 héten belül megérkezett. Ezen nincs semmi különös, nekem szinte mindig utáén kell rendelni a lencséimet. K. lencse folyadék: rendben van, jó az ára. Összesen: jó volt a tapasztalatom

Miski Pál

Az alensa webshárházban havonta egyszer legalább jó ajándékok vagy kedvezmény van. Érdemes hetente ránézni a weloldalra. Ingyenes kiszállítás meg 10% kedvezmény szinte minden hónapban van. Én akkor szeretek itt vásárolni. Én egyben megvettem az éves kontaktlencse folyadékomat. Kontaktlencsék közül meg csak a Johnson terméket rendelek.

Névtelen

Dizájnos és szuper kontaktlencse ápolószer. Tetszik az alensa.hu gyorsasága.

Striho Márk

Tetszik az óriás kiszerelés, biztos vagyok benne hogy tovább fog tartani, mint a 360-as doboz. Az üveg oldalán pedig a kontaktlencse tartó rész különösen előnyös , mert így tuti tudni fogom, hogy hol van a tok. 5-öst kapott a LaiCare nálam!

Horváth Gergő

Én Acuvue Oasyst használok, és a Laimcare ápolószert választottam a megtakarítással , ami jó vásárlás volt! Jó kontaktlencse folyadék.

Marianna Erdei

Nekem még az is tetszik, hogy átlátszó, így mindig látom mennyi van benne.

Bella Bella

Tetszik a 400 ml-es kiszerelés és a szuper ár. A kontaktlencse folyadék oldalán van egy tok, ahova betehető a kontaktlencse tartó! : )

János

kényelmes viseletet biztosít a kontaktlencsének, érzékeny szemet sem irritál